Jump to content

Photo

IKEA

• Please log in to reply
501 replies to this topic

#161 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 March 2010 - 10:10 PM

QUOTE(Sarah @ 12. 2. 2010 - 14:43) View Post

Ej, Plain Jane, a se morda spomniš koliko je stalo tole dvoje?

Sori, šele zdele sem vidla. Nočna omarca je 29,00€, komoda pa 119€. Ne kupuj tega! laugh.gif
  • 0

#162 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 March 2010 - 09:28 AM

DiLeMa, jaz sem se mal igrala s PAX Planerjem, pa se mi boljša zdi malo dražja omara (z vrati Hakadal namesto Malm) in dimenzij 200x35x236 cm (na žalost zaradi omejenosti s placom ne morm met globine 58 cm, z večjimi posegi bi šlo, pa se mi ne da še s tem ukvarjat, laugh.gif), bi me prišla nekje 600€ (leseni predali odpadejo zaradi premale globine), noter bi dala pa 4 košare in 6 polic, posebi pa še dokupila štangi za obešalnike in obešalnike, par škatel, kar bi naneslo nekje dodatnih 50€. Pa še en kup prčkarij in bo spet naneslo jurčka. smile.gif
Napram tlačilki, ki jo mam zdej v dveh predalnikih, bo ta omara zame dobesedno Amerika. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#163 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 March 2010 - 08:20 AM

PAX omare stanejo celo premoženje. Midva sva plačala zanjo okoli 900€. Je pa res, da je stabilna, nič se ne maje (kot tiste cenejše omare), lepo razporeditev ima in je nasploh zelo uporabna.
Aja, velikosti pa je 200 x 201 (višina).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#164 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 30 March 2010 - 10:20 AM

Sonchika, mislim, da je precej odvisno od tega, katera vrata si izbereš, so najdražja, ker itak samo skup sestavijo že obstoječe omare, samo brez vrat, npr. Hakadal vrata za 200x236 so fakin' 400€, laugh.gif. Pa potem je odvisno seveda tudi od tega, kaj si notri naštimaš, leseni predali so npr okoli 26€ za kos, kar mi niti ni tako poceni.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#165 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 March 2010 - 10:12 PM

Špela, jaz imam tudi Hakadal vrata (prav tako starši) in so res lepa.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#166 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 16 June 2010 - 03:38 PM

Mene zanima kakšne imate kaj izkušnje s kvaliteto postelj. Za Plain Jane že vem, da je ful nezadovoljna s svojo.

Pa še to... če prav zastopim na pri postelji dobiš samo ogrodje, letvice pa moraš kupit posebej?
  • 0

#167 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 16 June 2010 - 05:29 PM

jaz sem zadovoljna, imam vse posteljne dele iz Ikee in nimam pripomb.

pa vidla sem, da se Hakadal vrat ne da več dobit, zato bom vzela tista z alu/steklo okvirjem.

• 0

#168 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 July 2010 - 09:47 AM

Meni nekaj ni jasno - v Ikei nimajo postelj 130, al pa 120 ? Jaz gledam in gleda in so samo 90, 140, 160 ohmy.gif.
  • 0
Viens, reste ici!

#169 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 July 2010 - 09:49 AM

130 mislim da itak ni ena taka standardna mera, pomoje bi mela potem precej težav z jogijem. Vzemi 140, jst jo imam in je ZAKON, oba s fantom super spiva, sem na začetku tut hotla 120, pa mi ni zdaj niti malo žal!
  • 0

After all this time?

Always.

#170 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 July 2010 - 09:50 AM

Ja saj druga mi itak ne preostane. Ker 90 pa nočem, ker s fantom niti ležat ne morema na njej kaj šele, da bi spala !
  • 0
Viens, reste ici!

#171 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32299 posts

Posted 10 July 2010 - 05:36 AM

Če imaš dost placa, kupi 140, drugače bo pa treba delat po meri najbrž.
  • 0

#172 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 July 2010 - 12:25 PM

Ja, saj je zadost placa smile.gif . Hvala.
  • 0
Viens, reste ici!

#173 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 13 July 2010 - 01:42 PM

Na 140 dva neprimerno bolje spita kot na 120. Preverjeno.

Mene zanima še to... glede vzmetnic v Ikei. Jaz sem navajena na moj Dormeo Memory, pa me zanima, če slučajno katera ve, katera Ikeina vzmetnica bi bila primerljiva z njim.
http://www.ikea.com/...mp;pageNumber=0
  • 0

#174 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 July 2010 - 04:25 PM

Kalpyso hvala smile.gif .
Ja mene tudi to zanima pač glede teh vzmetnic. Pa kera je sploh ok od Ikee ?
  • 0
Viens, reste ici!

#175 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 20 July 2010 - 12:45 PM

Ana, midva sva vzela tole:
http://www.ikea.com/...oducts/10139959

Saj je ok. Vredu spim na njej, ampak iskreno rečeno, se ne mora primerjat z Dormeom.
  • 0

#176 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 20 July 2010 - 12:48 PM

A loh vprašam, zakaj takšne stvari kupujete v Ikeji? A ni bolj enostavno it v trgovino, se vležt, preizkust, sej majo jogije za isto ceno, pa pripeljejo tut na dom, nam so še gor znosil vse. Ne razumem biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#177 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 20 July 2010 - 01:30 PM

QUOTE(Kalypso @ 20. 7. 2010 - 13:45) View Post

Ana, midva sva vzela tole:
http://www.ikea.com/...oducts/10139959

Saj je ok. Vredu spim na njej, ampak iskreno rečeno, se ne mora primerjat z Dormeom.

Midva sva včeraj v ikei ravno tega izbrala. Nisva ga vzela, ker sva bila s premajhnim avtom in ker kolebava, če bi vzela dormeo. A mi lahko malo več poveš? Kakšne so razlike?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#178 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 July 2010 - 01:37 PM

Nincha saj v Ikei lahko tut probaš. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#179 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 20 July 2010 - 01:38 PM

in lahko mislim da po pol leta nazaj prineeš in ti brez vprašanja vrnejo denar
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#180 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 20 July 2010 - 01:50 PM

QUOTE(Nincha @ 20. 7. 2010 - 13:48) View Post

A loh vprašam, zakaj takšne stvari kupujete v Ikeji? A ni bolj enostavno it v trgovino, se vležt, preizkust, sej majo jogije za isto ceno, pa pripeljejo tut na dom, nam so še gor znosil vse. Ne razumem biggrin.gif
laugh.gif Saj vse to lahko tud narediš v Ikei. laugh.gif In tud na dom pripeljejo... sicer ne vem če vozijo v Slovenijo, ampak imajo tud to možnost.

redkvica, meni je Dormeo bolj masiven, višji, trši. Ni slab, ampak jaz sem na Dormeu (Memory 2+12) bolje spala. Zdaj ne vem na kako ležišče si sama vajena, jaz bi, če bi imela izbiro raje izbrala Dormeo, ampak žal ga tu nisem mogla nabavit, tako da je pač ta Ikeina vzmetnica najboljša alternativa za zmerno ceno. Aja, pa mislim, da je Dormeo zvit manjši kot ta Ikein. Ta je res ogromna. Mi smo jo komaj spravili v avto.

Sicer pa najbolje, da gres kam sprobat še Dormea pa se sama odločiš. Boš sama najbolje vedla na katerem boš lepše spala.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users