Jump to content

Photo

UMRL MICHAEL JACKSON

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#161 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 29 June 2009 - 12:23 AM

QUOTE(Brokoli @ 28. 6. 2009 - 13:51) View Post

Nisi vedel, da je mel vitiligo in lupus a ne? Drgač neb kej tazga pisu. laugh.gif

Brokoli jaz sem bila do danes prepricana, da je imel vse operacije zato, da bi dosegel belo kozo. Prej mi je poba pojasnil, da je vse skupaj urban legend in, da je bil bolan.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#162 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 June 2009 - 12:31 AM

Prav tako sem nekje brala ali slišala, da je prvo operacijo nosu prestal, ker si ga je zlomil med plesom v mladostniških letih. Niso je v redu naredili, težko je dihal, zato je moral še na eno. Pol naprej je blo verjetno pa že iz drugih razlogov.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#163 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 June 2009 - 08:05 AM

Po radiu sem včeraj slišala, da je bil na duševnem razvoju 10 letnega otroka, to je potrdil en izmed psihiatrov, ki ga je pred leti analiziral. cry.gif

Liza Minelli pravi, naj ga slavimo sedaj, ker ko bo znan uradni izid obdukcije - all hell is going to break loose.

Pa za velike korporacije (Sony) je MJ definitivno vreden več mrtev kot živ, bil je zadolžen, imel je milijonske kredite, sedaj pa poglejte kako bo narasla prodaja plošč, astronomsko.

Liberian Girl je tudi meni wub.gif

Pa še anekdota povezana z Adriane. laugh.gif Enkrat smo šli ven in smo začeli v enem lokalu, A pa pravi, da ne pride ven, da ne more. Mi ga že počasi pijemo, zvoni telefon, pred vrati je A, ki pravi, da ni mogla ostati doma. če je pa na tisti dan bila obletnica Thrillerja. biggrin.gif Nato smo šli v Orto, kjer smo na Thrillerja tudi plesali, zakon je bilo. thumbup.gif

Klik - galjivo slovo ljudi od Kralja

KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#164 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 29 June 2009 - 09:59 AM

QUOTE(Kinky @ 29. 6. 2009 - 7:05) View Post

Liza Minelli pravi, naj ga slavimo sedaj, ker ko bo znan uradni izid obdukcije - all hell is going to break loose.

S tem je mislila na to, kaj je on konzumiral/od česa je bil odvisen? Naj bi tudi Lisi rekel, da bo umrl iz istega razloga, kot njen oče.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#165 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 June 2009 - 12:58 PM

QUOTE(Kinky @ 29. 6. 2009 - 9:05) View Post

Pa še anekdota povezana z Adriane. laugh.gif Enkrat smo šli ven in smo začeli v enem lokalu, A pa pravi, da ne pride ven, da ne more. Mi ga že počasi pijemo, zvoni telefon, pred vrati je A, ki pravi, da ni mogla ostati doma. če je pa na tisti dan bila obletnica Thrillerja. biggrin.gif Nato smo šli v Orto, kjer smo na Thrillerja tudi plesali, zakon je bilo. thumbup.gif
thumbup.gif Čisto pozabla!
Nisem htela ven, ker sem mela neke razjede na obrazu, a sem si pol premislila, ker sem se spomnila na obletnico in si obetala veliko plesnih trenutkov na njegovo glasbo.
Takrat smo spoznale Paradajzz, Anyo ter zavzele stopnišče do odra in ftrgali z zombie koreografijo. thumbup.gif Skoraj sem dušo spustla od p(dr)etja tiste noči.
Je bil fini DJ tiste noči, TAKOJ je dal gor komad, medtem ko se s kakim moraš pogajat ali MJ sodi v repertoar tistega večera ali ne rolleyes.gif Suckerji. down.gif

QUOTE(Jinadaze @ 29. 6. 2009 - 10:59) View Post

S tem je mislila na to, kaj je on konzumiral/od česa je bil odvisen? Naj bi tudi Lisi rekel, da bo umrl iz istega razloga, kot njen oče.
Po moje se bo našlo kar nekaj pomirjeval na opiatski bazi, analgetikov ter poživil. Bi me čudlo, če se ne bi!
Presleyevi, ja.
(da ne bo kake pomote pri keri, da je govora o Minellijevi).
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#166 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 29 June 2009 - 01:09 PM

^^

Aha jaz sem ze misila, da gre za Minellijevo pa mi ni bilo cisto jasno tole z ocetom.
  • 0

#167 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 June 2009 - 01:18 PM

"All those who knew him well really know what he was like, and I'm sure that now the accolades are going and I'm sure when the autopsy comes, all hell's going to break loose. So thank God we're celebrating him now."

- Liza Minnelli told the CBS Early Show on Friday, about her good friend Michael Jackson

Je pa res, da je Lizi Presley rekel, da sluti, da bo odšel na isti način kot njen oče - Elvis.

Minellijeva je pa mislila, da bo folk full slabega imel za povedati potem ko bo enkrat znano kaj vse je MJ zaužil / užival.

Ja ja, Adriane, en boljših večerov je bil, ampak Thriller koreografija zmaga. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#168 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 June 2009 - 01:32 PM

Itak, da bo imel. Vedno se ima nekaj za povedat. Dokler bo bipolarnost mnenj, se bo tisk prodajal.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#169 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 June 2009 - 01:40 PM

Prvi samomori zaradi smrti kralja

KLIK

(podobno kot za Cobaina)

Meni je še kar bad ko slišim Heal the world.

• 0

#170 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 29 June 2009 - 03:11 PM

janet speaks out

http://www.cnn.com/v...ackson.reax.cnn
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#171 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 29 June 2009 - 03:19 PM

QUOTE(Adriane @ 29. 6. 2009 - 14:32) View Post

Itak, da bo imel. Vedno se ima nekaj za povedat. Dokler bo bipolarnost mnenj, se bo tisk prodajal.

True, true.

QUOTE(Kinky @ 29. 6. 2009 - 14:40) View Post

Prvi samomori zaradi smrti kralja

KLIK

Se dolgo je trajalo preden se je zacelo.
  • 0

#172 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 29 June 2009 - 04:15 PM

^^ Sedem ur. huh.gif

Ne vem, kdaj se bodo zjasnili, kako bo s koncerti. mellow.gif

• 0

― V. Van Gogh

#173 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2009 - 04:26 PM

QUOTE(Dragica @ 29. 6. 2009 - 16:11) View Post

Meni kaže nekaj drugega.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#174 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 29 June 2009 - 04:31 PM

Spodaj na ekrančku je link - related videos.
  • 0

― V. Van Gogh

#175 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 29 June 2009 - 04:39 PM

No mogoče je to isti video. Jaz sem danes gledala te odlomke iz BET awards, ki so bile povsem posvečene Michaelu. Tukaj pa je Janet tud prišla pozdravit publiko:

MICHAEL JACKSON TRIBUTE

Lepo pesem so za konec izbrali.
  • 0

#176 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 June 2009 - 04:46 PM

OMG ta komad me je ubil. cry.gif
  • 0

#177 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2009 - 04:54 PM

Zdej gledam 4. del dokumentarca Living with Michael Jackson in mi je obupno hudo. My god, če je vse to res, potem je tip živel v peklu. cry.gif Tak zelo se mi smili, da se ne da povedat.

Kake ogabne, nagnusne, hudobne, prevarantske svinje so nekateri novinarji. FUJ, FEJ!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#178 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27658 posts

Posted 29 June 2009 - 06:08 PM

QUOTE(Jinadaze @ 29. 6. 2009 - 17:15) View Post

^^ Sedem ur. huh.gif

Ne vem, kdaj se bodo zjasnili, kako bo s koncerti. mellow.gif

Jina nisem brala linka, sem mislila, da "sele" danes. Pardon. Ravno je pri radijskem dnevniku napoved, da bo nekaj na temo "kaj bo s kartami za koncert MJ". Bom poskusila ne preslisat prispevka. Edit: bah nisem vsega slisala, govora je bilo o tem, da tisti, ki so vstopnice kupili po eni od treh nastetih poti (ebay plus se dve) bodo dobili povrnjene stroske, cetrta mozna pot nakupa pa zaenkrat se nima moznosti vracila. Ti lahko povem podrobnosti, ko bodo dali danasnji radijski dnevnik v arhiv na rtvslo.si pa bom se enkrat poslusala.
  • 0

#179 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85937 posts

Posted 29 June 2009 - 07:58 PM

OK, hvala! smile.gif Jaz vseeno upam, da bo kaj. sad.gif

• 0

― V. Van Gogh

#180 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 29 June 2009 - 08:36 PM

Dilema, kje gledaš dokumentarec?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users