M je opeklo, b tudi. Midve z I sva ok.
Pac se nista dost mazala.
Treba se je vsakic ko gres spet v vodo
Majic nimamo.
Korzika
Started by
ora
, Aug 08 2008 09:35 AM
164 replies to this topic
Posted 29 June 2026 - 09:54 AM
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Posted 29 June 2026 - 11:49 AM
Nakremani 
Hvala za vaše izkušnje.
Uu, San Marino, to imam tudi jaz na wishlisti, nisem še bila.
Hvala za vaše izkušnje.
Uu, San Marino, to imam tudi jaz na wishlisti, nisem še bila.
Rape of the mind is a social disorder...
Posted 29 June 2026 - 01:08 PM
Ja tako reče O 😁. Danes smo šli na cascade Pulishellu.
Posted 19 July 2026 - 05:18 PM
Punce, a lahko en nasvet - za zadnje 4 dni Korzike se nam bolj splača bit v Porto Vecchio ali pa na zahodu okrog Ajaccia?
Pred tem spimo v Calviju in v Corte.
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.
Posted 19 July 2026 - 08:17 PM
Propriano, Porto Vecchio in Ajaccio sta oba brezvezna.
Na jugu Propriana imaš mini plazice nekatere tudi z naravno senco, brezplačen parking na vskaih par 100m baje (mi smo parkirali na prvem). Tu naj bi bilo ful hobotnic pa tudi sicer je super za snorkljanje. V hribih imas sotesko Baracci, pa potem naprej narediš krog skozi 4 gorske vasice, iz katerih je krasen razgled na zaliv. Na plaži pri spodnjem krožišču je poseben pesek, v bistvu so ful drobni kamenčki. Mestece je prijetno!
Na jugu Propriana imaš mini plazice nekatere tudi z naravno senco, brezplačen parking na vskaih par 100m baje (mi smo parkirali na prvem). Tu naj bi bilo ful hobotnic pa tudi sicer je super za snorkljanje. V hribih imas sotesko Baracci, pa potem naprej narediš krog skozi 4 gorske vasice, iz katerih je krasen razgled na zaliv. Na plaži pri spodnjem krožišču je poseben pesek, v bistvu so ful drobni kamenčki. Mestece je prijetno!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users