Jump to content

Photo

Grčija

• Please log in to reply
367 replies to this topic

#161 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 August 2010 - 11:20 PM

Flafi, flafi, kdaj pa gresta?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2010 - 11:22 PM

Kalypso, ZS

farha, v sredini septembra!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#163 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 August 2010 - 11:33 PM

Men tud ZS!!!
  • 0

#164 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 21 August 2010 - 09:42 AM

Midva greva čez dva tedna na Lefkas in so nama vsi ful neki fouš, hehe, jst pa sploh nisem toook v pričakovanju tega dopusta, ker še zmer mal žalujem za Visom wink.gif
Ampak pomoje bo itak ful lepo.
Me pa izredno veseli, da so vse last minute variante pri različnih agencijah zdej dražje, kakor sva dala midva za First minute thumbup.gif
  • 0

#165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2010 - 10:33 AM

Meni tudi Grčija ne predstavlja višek prestiža, kot to očitno nekaterim, ki mislijo, da je
že prestiž kar vse, kar je dlje od Hvara.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#166 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 22 August 2010 - 05:13 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 8. 2010 - 20:15) View Post

Midva imava še balkon, ja. Ni mi to mus, nimam pa nič proti. laugh.gif

Pa kot sem rekla - za Grčijo raje v hotel z večimi zvezdicami ... npr. v Barcelono sva šla v hostel
za male pare, ampak! Hostel prenovljen, kopalnica da dol padeš, solidna soba (resda mala, ampak ok),
lokacija fenomenalna - na La Rambli, itd. Precej odvisno, kam greš in temu potem prilagajaš riziko.

FTSE o katerem hostlo v Barci je to govora? smile.gif

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 August 2010 - 08:42 PM

Hostal Boqueria
  • 0

#168 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 23 August 2010 - 02:07 PM

Danke. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 August 2010 - 02:41 PM

Nizakaj! Meni je blo res fajn. Lokacija boljša ne bi mogla biti. Sem pa vidla tam pri ocenah, da se je en
pizduliral, da je okolje hostla precej noisy. ROFL. Na La Rambli si, ne pa usred šume, halo?! To je isto, kot če
bi jaz šla na en otok in se pizdila, ker je vsepovsod okoli mene morje. In potem taki zbijajo dobro oceno.

• 0

#170 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 27 August 2010 - 11:06 PM

Eno pomembno vprašanje imam. Ali majo te krize v Grčiji kaki vpliv na turistično dogajanje na otokih? In če imajo, kakšen?
  • 0
Memento mori.

#171 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 28 August 2010 - 08:11 AM

Jst poznam kr nekaj ljudi, ki so bili zdaj na grških otokih, pa ni nihče rekel niti besedice o tem, tako da pomoje se ne pozna.
  • 0

#172 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 14 September 2010 - 08:01 PM

Ekola, midva sva se sinoči vrnila z Lefkasa, pa morm priznati, da me ni neki ful impresioniral ta otok.
Mislim, OK, plaže so lepe smile.gif , vendar spet ne vse, ki jih folk našteva, ko pride od tam;
naj naj mi je bil itak Porto Katsiki
IPB Image

pa Kalamitsi plaža je toooook lepa
IPB Image

in Egremni
IPB Image

ostale pa bolj ne kot ja.
Hotel je bil pač 3***, vse sobe so bile klimatizirane in z balkonom, ima bazen, zajtrk je bil meni čisto dovolj (žemlje, toast, maslo, marmelada 2 okusa, salama in sir, jogurt, kosmiči, med, sadje, kava, sokovi in čaj), za mojga pa je postalo po nekaj dneh preveč enolično, hehe tongue.gif
Večerjo sva jedla zunaj in to je bilo nekaj najboljšega, ker je hrana res odlična, prav nikjer nisva slabo jedla ali bila kakorkoli drugače razočarana. V povprečju naju je prišlo to cca 30 €, kar se mi ne zdi nič groznega. Vreme je bilo pa prav super, temperature ravno prave za naju, ki nisva ljubitelja vročine in se vedno skrivava v senci.
Saj je bilo lepo, nekaj plaž je res čudovitih, ampak celotni vtis je tak, da najbrž ne bi šla dol še enkrat. Ogromno je umazanije, tudi na plažah wink.gif , pa ceste in oznake so tako slabe, da je do plaž najbolje iti po glavni cesti okrog otoka, čeprav je ful dolga pot, kot pa da iščeš kakšne bližnjice, ker se zelo verejtno izgubiš ermm.gif .

V bistvu je zanimivo, kako nisem prav nič težko čakala tega dopusta, kot bi nekako vedela, da me ne bo pretirano navdušil. wink.gif
Niti ne vem,če bi šla še na kak drug grški otok; si pa definitivno želim spet na Vis, v Komižo, upam, da greva drugo leto, če se ne bomo odločili za Pašman.
  • 0

#173 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 September 2010 - 09:42 PM

Uf, lepe plaže. Me pa moti v Grčiji, da so vse plaže brez sence - vsaj večina, in moraš potem najeti dežnik, če hočeš preživeti. Drugače pa lepe slike. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#174 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 September 2010 - 09:45 PM

Kako bel pesek. ohmy.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#175 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 14 September 2010 - 10:01 PM

^ Mivka verjetno. Meni je bilo zakon, ker smo tudi veliko hodili okoli. Pa glavno mesto je super (šoping cool.gif ). Mi smo imeli pred apartmaji plažo z ogromno sence, pa tudi sicer se najde veliko takih.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#176 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 14 September 2010 - 10:16 PM

Men so ful lepe plaže, pa morje ohmy.gif
  • 0

#177 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 September 2010 - 09:35 PM

Jaaa, ful je lepo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#178 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 18 September 2010 - 08:17 AM

Glede sence je bla meni super plaža Porto Katsiki, ki ima več takih votlinic in skal, ki dajejo naravno senco tudi čez cel dan in sm bla ful presenečena, ker nikol ni blo problem z gužvo v teh senčkah, ves folk je bil na soncu ermm.gif ena punca je bla tolk živo rdeče opečena, pa še vedno veselo nadaljevala s praženjem cel dan, halo???
IPB Image

Na plaži Kalamitsi sva imela ležalnika pa senčnik, 6 € pride vse skupi za cel dan, midva sva bila le 2 ali 3 urce, ker sva šla potem naprej; ne vem, nekako nama je vseeno zneslo bit pretežno v senci, jst nisem popolnoma nič opečena, posledično tudi skoraj nič rjava; ampak za to mi že od nekdaj dol visi. smile.gif
  • 0

#179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2010 - 05:38 PM

Pa sem tudi jaz nazaj, vsa tečna, ker je prehitro minilo. x(

Za pokušino prilagam nekaj slik (JA, dejansko je voda v real takih barv).

Vse je bilo perfektno, dejansko nimam niti ene pripombe, edino eno imam čez to (kar omenja tudi _M_ ),
da je precej smeti naokoli. Žalostno. Sva tudi midva razmišljala o Lefkasu, a naju je Kefalonija precej
bolj zamikala, ker je privlačnejša tudi s tega razloga, ker ni na njej toliko masovnega turizma.
Ogromno sva raziskovala z avtom, prevozila takorekoč celotni otok. Edino na izlet na Itako nisva šla, je
zmanjkalo časa + zavarovanje za avto je bilo samo za K. in ne za kak drugi otok. Posledično bi bila zelo
neugodna situacija, če bi se nama glih tam kaj zgodilo. Brez avta pa nima smisla iti, da se potem tam vrtiš
takorekoč na enem mestu. Ogromno je gostiln, tavern. Hrana vrhunska, koktejli takisto. Cene so povprečne
do zasoljene, je pa res, da nisva hodila po nekih cenenih lokalih, kjer za 5€ dobiš dva razredčena koktejla.
V Argostoliju je tudi The Body Shop trgovina. woot.gif

Hotel je bil top, menim, da boljšega hotela na K. ni (pa najbrž ga težko prekaša
kak drug na katerem drugem grškem otoku). Z lahkoto upravičuje svojih pet zvezdic, midva sva se imela
res lepo. Sva pod opombe pri rezervaciji napisala, da bi rada imela v kopalnici kad, če je možno.
Na koncu sva imela ogromno kopalnico s tušem in veliko masažno kadjo! x)

Pripomnila bi še nekaj glede plaž - na teh, na katerih sva bila midva, se je našlo ogromno sence.
Tudi tam, kjer so bili plačljivi dežniki. Greš pač nekam bolj stran. Le na ene parih je brez dežnika ni bilo,
ampak so mi tiste tudi sicer bile neprivlačne. Pred hotelom je bila velika peščena plaža z dežniki (kateri
so bili za nas, goste, zastonj). Tam sem bolj v senci brala knjigo, nisem se kopala.

Pohvalila bi tudi Intelekto - zelo dostopni, ustrežljivi in predvsem hitro odzivni.

Sem pa prišla kar fino zapečena nazaj - jaz, strašni pridigar. UNLOL.

To so bile moje najboljše počitnice do sedaj!

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

#180 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 September 2010 - 05:59 PM

fotke so zelo lepe, ampak meni tak tip počitnikovanja ne leži, zato me ne prevzamejo. me pa full veseli, da ti je blo všeč, iz pisanja sodeč še bolj, kot si morda pričakovala, super. thumbup.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users