Letalske karte - vsa vprašanja in informacije
Posted 31 August 2012 - 11:06 AM

Posted 03 September 2012 - 10:28 AM
Posted 03 September 2012 - 10:55 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 September 2012 - 12:16 PM
a pri Qatarcih kej komplicirajo, če nisi lastnik kreditne, s katero kupiš karto?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 September 2012 - 12:47 PM
So se pa včeraj dvignile, tako tvoje karte kot moje in sem mal žalostna =(
No, Qatarci komplicirajo, ja, sem jih klicala na zagrebško letališče in se ravno o tem menila z njimi- s fantom greva zdaj skupaj potovat kartica visa pa je moja, karte sem kupila jaz tudi za njega.
Ker pa bova potovala prvi del poti skupaj, drugi del poti pa se bova ločila in bo on potoval nazaj v Evropo sam, moram nuuujno, ko prideva na letališče v Benetke predno odletiva, izpolniti en obrazec in ga potrdit - samo v tem primeru ga bodo spustili nazaj grede, ko bo sam, na avion.
Turki majo isti problem in zahteve!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 September 2012 - 02:38 PM

na njihovi www je med drugim tole:
Customers who wish to purchase a ticket for someone else may do so by verifying their credit card information in one of two ways:
Option 1: Proceed with the online booking and when the system asks if the payment card holder is one of the travellers, select “no” and continue with the booking.
Once online booking has been completed, you will receive an email with a link to verify your payment and provide additional documentation within 48 hours from the time of booking.
You will need the following pieces of information to complete the verification process online:
- The booking reference #
- The credit card number used for booking
- A scanned copy of the credit card holder’s passport
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 21 September 2012 - 03:16 PM
Dj, ves kaj, za kok pa ponuja fluege, ce kayak ponuja za 549€ ?
Joj, prava skoda, da nisi vzela na dan, ko je bila 440.
Posted 21 September 2012 - 03:28 PM
sej kayak je sam search, ne kupuješ karte tam, na obeh zgori omenjenih pa.
Posted 21 September 2012 - 03:36 PM
Posted 21 September 2012 - 04:02 PM

Posted 21 September 2012 - 07:58 PM

Posted 16 February 2013 - 10:39 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 February 2013 - 02:54 PM
Katera je še zraven SkyScannerja taka spletna stran, ki ti vrže vse lete ven od vseh letalskih družb?
Sori saj bi poiskala na forumu, samo rabim info na hitro + računalnik grozljivo počasi dela in je iskanje res zamudno.
Posted 28 February 2013 - 02:55 PM
eDreams.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 February 2013 - 03:30 PM
kayak
Posted 27 March 2013 - 04:10 PM
Mogoče malo neumno vprašanje, ampak vseeno...ima katera izkušnje s kupovanjem letalske karte na licu mesta, pač da na letališču karto kupiš malo prej in z naslednjim letom letiš? Letela bom iz Bruslja, tako da z leti ne bi smelo biti težav, ker jih je ful, malo me skrbi zasedenost letal, da ne čakaš potem celo večnost na prost sedež. Koliko časa prej bi naj sploh kupil karto? Sprašujem zato, ker je v mojem primeru skoraj nemogoče vnaprej splanirati datum in čas odhoda.
Posted 27 March 2013 - 04:30 PM
Jaz, letela sem potem čez 24h, ampak prej itak ne bi mogla, ker je bil let samo enkrat na dan.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 March 2013 - 04:33 PM
Moj kolega je zamudil letalo (easyjet) in na licu mesta kupil karto za naslednje letalo ćez par ur. Je bila veliko dražja kot če bi jo kupil vnaprej in prek interneta.
Posted 27 March 2013 - 04:41 PM
Jaz sem imela podobno izkusnjo - prsli smo na letalisce in kupili prvo karto, ki je bila na voljo, je bila pa res priblizno 3x drazja, kot bi bila sicer (easy jet). Cakali smo okoli 3 - 4 ure, pac odvisno, kako pogosto leti na tej relaciji.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 March 2013 - 05:12 PM
Aha, hvala, pol po mojem ne bi smelo bit nobenega problema. Mene sicer bolj skrbi zasedenost letal, da ni vse polno, samo saj to verjetno ni. Je pa res svinjsko drago ja, samo to bom pač morala požret.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users