Slovenija
Posted 26 October 2012 - 04:40 PM

Pablo Picasso
Posted 12 December 2012 - 01:21 PM
Posted 21 December 2012 - 01:44 PM
Kratka nizozemska reportaza o Sloveniji
http://www.bnn.nl/vi...812d32f1255f8af
Ful mi je bilo zanimivo slisat tisto o mobilnih telefonih in varnosti kar se kraj tice v Ljubljani. Pa seveda nisem mogla zadrzat smeha pri omembi 'Kankarja' (Cankarja).
Posted 30 December 2012 - 02:44 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 December 2012 - 03:34 AM
Če se malo zapičim v kategorijo najboljših koktejl barov v LJ. Nisem glih amater na tem področju in si upam trditi,
da se na kvaliteto koktejlov kar spoznam in resnično ne vem, kako si je Pr Skelet lahko prislužil prvo mesto. Ostalih
dveh lokalov nisem sprobala, ampak Pr Skelet pa sem poskusila ene izmed najbolj neokusnih in vodenih koktejlov
sploh, medtem ko za moje pojme mešajo ene izmed najboljših v Penasu (tudi DaBuda ni od muh), pa sem sprobala
mnogo koktejlov že marsikje - predvsem v tujini in si upam trditi, da ima Penas nadpovprečno okusne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 January 2013 - 11:36 AM
Kam bi šla lahko na izlet s 4letno nečakinjo?
Rada bi, da ni predaleč ven iz Lj ("start" bo iz Mengša), pa da bo imela tudi ona kaj od tega, da ji bo zanimivo? Sem mislila, da bi bili zunaj, lahko kaj za hodit, samo da ni pretežko zanjo..
Ali pa si kaj ogledat, sam ne vem kaj. V živalski vrt, npr., ne bi šla.
Kašni predlogi?
Posted 05 January 2013 - 07:24 PM
mi smo bili danes v živalskem vrtu. bili je super, mali je užival.
Posted 13 January 2013 - 12:26 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 January 2013 - 01:20 AM
Škofja Loka
Bled
Bohinj
Zelenci
Posted 25 January 2013 - 05:35 PM
Posted 01 March 2013 - 12:49 PM
Bled
Posted 07 May 2013 - 06:41 PM
25. in 26.5. načrtujem izlet v Goriška Brda, kjer so takrat dnevi odprtih kleti, in v Vipavsko dolino, ker je takrat dogodek Izvirna Vipavska. Prespala bi na turistični kmetiji.
Ima katera izkušnje s temi kraji? Kaj se splača videt, kje se splača jest...?
Posted 08 May 2013 - 07:52 AM
To je moj okoliš, žal pa ti ne znam veliko povedati glede prenočišč, saj ga jasno ... nikoli nisem rabila.
Ampak imaš tega kar precej in v Vipavski dolini, kot tudi v Goriških Brdih, tako da ne bo problem najti! Ob cesti so znaki, pa slediš in boš dobila.
Prav v moji vasi, Vitovlje, pa je en kmečki turizem, ki se imenuje Malovščevo, in imajo tudi prenočišča: http://www.malovscevo.si/.
Če boš šla tja, lahko greš k mojim domov na kosilo, so 5 minut stran.
To je ob cesti na relaciji Ajdovščina Nova Gorica (stara cesta).
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 08 May 2013 - 08:23 AM
Hvala. Izgleda fajn.
Posted 08 May 2013 - 08:25 AM
Hrana je tam tudi domača. Pokliči ali pa napiši mail, da vidiš koliko bi te prišlo.
Posted 16 June 2013 - 06:38 AM
Za en dan bova skocila na slovensko obalo - katero plazo priporocate?
Jaz bi rada sla se soline pogledat, naceloma mi je Strunjan kar pri srcu. Pa v Piran in skocila bi se kam, forma vivo pogledat, pa zagotovo je se kaj takega, kjer bi mi bilo vsec, pa se nisem bila. Kaksne ideje?
Ce vzameva s sabo rolerje in kolo in se ne voziva za vsako od A do B z avtomobilom, bi slo kje? Izola najbrz, ali pa Koper.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 June 2013 - 12:17 PM
Sarah ti bo priporočila San Simon , ki ga jaz odsvetujem, ker ima peščeno podlago v vodi in imaš v treh sekundah kopalke polne peska, ker ga ful dviguje. Ful čista voda je v Delfinu (takoj ob San Simonu), ampak je taka grda betonska plaža s penzionisti (meni osebno je to kul, haha). V Kopru je lepa plaža, ampak slaba voda, pa zna biti, da boš imela občutek, kot da si na razstavi, ker v bližnja dva lokala na plaži hodi pol Kopra in vsi čekirajo tiste v kopalkah, kar je meni noooooo go. Odvisno kaj bi rada. Kjer je čista voda, je ponavadi grda plaža, kjer je lepa plaža, pa je umazana voda.
Ajaaaaaaa! Spomnila sem se! Na svetilniku v Izoli je kar luštno, sem bila lani po stotih letih, so lepo uredili plažo, pa voda je res lepa, ampak je plaža popoldne polna albanskih delavcev, ki se pridejo naslajat in te gledajo, kot da si kos mesa. Pa pazi, da se kopaš desno od svetilnika, ker je nekaj sto metrov stran levo od svetilnika kanalizacija al nekaj takega.
Pablo Picasso
Posted 16 June 2013 - 03:59 PM

Enkrat sem smo sli jest v eno restavracijo tik ob teniskih igriscih, so imeli bozanske fuze. Mogoce nekje v portorozu? Zraven igrisc je bila pa neke vrste luka. Rings a bell?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 June 2013 - 04:55 PM
Joj, pojma nimam. :/
Pablo Picasso
Posted 16 June 2013 - 05:31 PM
A ni v Luciji teniško igrišče ob morju?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users