Jump to content

Photo

Toniki

• Please log in to reply
647 replies to this topic

#161 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 28 August 2006 - 12:06 PM

Jaz sem doma izdelal lavandino in rožno vodo. Punci sem zmešal razmerje bolj v prid rožne vode, sebi pa v 1:1 (lavandina voda je dobra za mešano do bolj mastno kožo) ker imam nekako normano kožo, ona pa bolj suho.

Vse sem lepo nalil v prazno steklenico od Dr.Hauschke, ki prši neverjetno fine kapljice. Skartka 100% naravna domača zadeva za kožo.

Pa dober občutek je, če nekaj sam narediš namesto da kupiš.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#162 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2006 - 12:13 PM

Ni slaba varianta. Rožnata voda je tudi AOK.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#163 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 28 August 2006 - 12:15 PM

Rožnata voda je tudi AOK.

Misliš rožna, ker tale tekočina je brez barve.

Zadeva pridobljena z destilacijo.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#164 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 August 2006 - 12:17 PM

Eh, ja. Rožna. Mislim eno, pišem drugo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#165 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 30 August 2006 - 12:16 PM

A je nujno da uporabiš tonik tud zjutraj???
K jz tko: gel in tonik zvečer,zjutraj pa sam gel
  • 0

• Guests

Posted 30 August 2006 - 12:25 PM

Jaz se po toniku vedno svetim, predvsem poleti. In imam občutek, da se mi po uporabi tonikov stanje kože poslabša in ne izboljša. Moja koža je očitno jako čudna. ermm.gif biggrin.gif
  • 0

#167 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 August 2006 - 12:37 PM

Jaz ga uporabljam tako zjutraj kot zvečer.
  • 0

#168 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 30 August 2006 - 12:43 PM

Nila sj to se tud men dogaja. Sj zato si pa dam sam zvečer.
  • 0

#169 devilka

devilka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 133 posts
  • Interests:moj fant:) bordanje, žuranje, shopping&kozmetka

Posted 30 August 2006 - 12:45 PM

js pa zutri&zvečer-garnier essentials....pa nimam nobenih problemov...
  • 0

#170 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 30 August 2006 - 06:27 PM

devilka jz tud tega uporabljam.. sam je vseen tko.
  • 0

#171 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 01 September 2006 - 06:05 PM

Jah, uporabljajte takega 100% natural in blagega kot sem ga jaz izdelal smile.gif
  • 0

#172 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 01 September 2006 - 06:24 PM

Ja, to pa morš tud priznat, da ne bo trajal dolgo... wink.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#173 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 13 September 2006 - 05:28 PM

Ve katera za kak dober brezalkoholen tonik s salicilno kislino? Namreč prišel bi mi zelo prav. Vse, kar sem do sedaj našla je imelo salicilno IN alkohol. ermm.gif mad.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#174 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 September 2006 - 05:30 PM

Clinique ima en tonik s salicilno kislino in nima alkohola ... to je oni MCL - Mild Clarifying Lotion. Ampak baje nima niti 1% salicilne in deluje samo rahlo protivnetno (kar je sicer tudi dobro za mozolje) nima je pa dovolj, da bi ornk čistil pore. Ta tonik je menda itak edini brezalkoholni s salicilno, tako da ti samo ta prestane - je pa dokaj drag, menda skoraj 5k za 200 mL.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#175 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 13 September 2006 - 05:38 PM

EDINI!!? O, bog, toliko vsega na tržišču, samo pravega ne... cry.gif Npr.Clean&clear toniki bi bili fantastični, če ne bi bilo alkohola...Sicer pa hvala! cry.gif
  • 0

Bill Bullard

#176 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2006 - 05:41 PM

QUOTE(MateYa)
EDINI!!? O, bog, toliko vsega na tržišču, samo pravega ne... cry.gif

Kolikor je meni znano ... seveda je možno, da se motim. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#177 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 13 September 2006 - 06:01 PM

Lahko greš v lekarno in naj ti zmešajo 1% raztopino salicilne kisline, ampak reci naj dajo le toliko alkohola, da se salicilna raztopi (ni topna v vodi), ostalo prečiščeno vodo. Če je alkohola mikro malo ni problem.Pa opozori jih, da mora imeti ph 3 do 4, sicer ne deluje.

Baje pa zadeva v lekarni ni zelo poceni.

Videla sem, da zelo hvalijo Clinique-ov tonik s salicilno kislino
Tole naj bi bile sestavine.
-water(aqua purificata)purified
-butylene glycol
-biosac-1-charide gum-1
-cyclodextrin
-salicylic acid (0,5%)
-millet
  • 0

#178 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2006 - 06:06 PM

Ja sej ta, ki si ga ti omenila, je ta ki je zgoraj opisan ... Clinique Mild Clarifying Lotion.
  • 0

#179 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 13 September 2006 - 06:09 PM

Tako je. Ima pa blag učinek na ogrce. Torej če hoče dekle malo konkretnejšo zadevo, ki bo ogrce poslala v večna lovišča, naj poizkusi v lekarni, drugače naj bi bila ta zadeva čist ok in priporočljiva.

Meni je dermatolog predpisal salicilni alkohol. In sem ga v dobri veri v zdravniško pametno izobraženost tudi uporabljala. NIKOLI VEČ.
  • 0

#180 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 September 2006 - 06:29 PM

sj nočm strašit sam povem mojo izkušnjo-v oš sm mela mal mozolčkov(2,3) in sm nrdila celo štalo doma...da jih je trba dt stran,pa sva šle z mami v lekarno kjer nej bi mi namešal tonik,pa kremo...skratka-bejba mi je v krmeo namešala močn peroksid-obraz pa je bil dobesedno ožgan-po ličkih sm mela kar tako malo plast zažgane kože k bi jo lahko prijel in potegnil stran kot nekakšno skorjo.Skratka še zdj bi jo razbila prizadeto babo.
Sj se mi nč ne pozna,sam dam primer kako lahko zajebejo v lekarni.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users