Jump to content

Photo

Kaj trenutno krasi vaše nohte?

• Please log in to reply
2361 replies to this topic

#161 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2005 - 03:19 AM

.

Jaz bi tudi vprašala - če je kje katera videla od L'Oreala lak 'french manicure' in sicer v taki okrogli embalaži..... ko imajo ene par lakov v okrogli - en je še za šajn, pa še za nekaj so. Ampak prav ta 'french manicure' je pa bil meni svetoven, no. Tak prozoren, na svetlobi pa je dobil tak en poseben lesk. Ampak nikjer ga več ne najdem. Kaj je šel ven iz prodaje (kot je to praksa pri vseh dobrih izdelkih zadnje cajte)?

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#162 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 November 2005 - 10:49 AM

Jenna ta lak imam tudi jaz doma in ga obožujem. Ga imam pa res že fuuul dolgo pa ga je še vedno 1/3 notri, poleg tega je še vedno lepo tekoč ... zlo kvaliteten je ta lak, pa tudi na nohtih se dolgo obdrži.

Je pa res tak malo poseben, ker dobi na svetlobi tak vijoličen odblesk, ampak samo v steklenički ... potem na nohtih pa ne, je čisto običajen prozoren.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#163 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 November 2005 - 12:45 PM

.

Ja, res je čudovit. S tem da meni tudi na nohtih na svetlobi dobi tisti vijoličen odblesk. Ampak ga nikjer nisem več zasledila - Ljubljana, Maribor.....

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#164 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 November 2005 - 01:10 PM

Pa kaj piše na njem?
Mislim,ne predstavljam si najboljš,ker,če je prozoren,pol ne piše french al kako?
Dilema,daj sliki!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#165 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 19 November 2005 - 02:42 PM

[quote=Jenna].

Ja, res je čudovit. S tem da meni tudi na nohtih na svetlobi dobi tisti vijoličen odblesk. Ampak ga nikjer nisem več zasledila - Ljubljana, Maribor.....

.

tud jaz že ful časa iščem ta lak pa ga res ni nikjer za dobit,tud v Novem mestu ne cry.gif
  • 0

#166 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 19 November 2005 - 06:48 PM

crn lak---ubistvu ga imam skoz gor:)
  • 0

#167 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 20 November 2005 - 10:32 AM

Še nič.... biggrin.gif Do večera se bom odločila. Razmišljam o rdečem, ampak ampak ga je težko na vse kombinirat...tako da bo verjetno spet bel ali prozoren padu
  • 0

#168 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 22 November 2005 - 03:20 PM

ej prvič v lajfu sem si nardila francosko manikuro... kul 8) pa nč ni blo težko biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#169 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 November 2005 - 04:54 PM

[quote=Tanjci]ej prvič v lajfu sem si nardila francosko manikuro... kul 8) pa nč ni blo težko biggrin.gif
biggrin.gif
upam,da si jih bom po res fulll dolgm času (več kt let) nalakirala s prozornim laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#170 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 November 2005 - 10:25 PM

moji se pa zdej 2 dni regenerirajo biggrin.gif
  • 0

#171 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 November 2005 - 03:02 PM

Vijoličen lak od Avona preko pa roza lak od s-he.
  • 0
Viens, reste ici!

#172 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 27 November 2005 - 11:17 PM

na nogah imam lak kožne barve (od kompleta za francosko manikuro), čez palec desne noge pa sem prilimala rožico, in čezenj nadlak prozorne barve :love5: prou luškano izgleda, komaj čakam, da mi nohti na rokah spet ful zrastejo, bom tut polimala...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#173 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 November 2005 - 03:31 PM

Pinki lak - Avon.
  • 0
Viens, reste ici!

#174 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4144 posts

Posted 28 November 2005 - 03:48 PM

Fingrsova francoska manikura, kot vsak teden. wink.gif
  • 0

#175 Lumpyka

Lumpyka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 509 posts

Posted 28 November 2005 - 05:18 PM

roza lakec... smile.gif
  • 0
Live - like there's no tomorrow,
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...

#176 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 November 2005 - 07:51 PM

QUOTE(Lumpyka)
roza lakec... smile.gif

enako biggrin.gif
  • 0

#177 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 November 2005 - 08:10 PM

.

Nič. So spet na oddihu v družbi Dikla kreme.

.
  • 0

#178 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 December 2005 - 11:57 AM

svetlo vijolčno pastelen lak od manhattna in tud nadlak od manhattna, na vsaki roki pa mam na enem nohtu nalepkici fingers rožici z bleščico.
  • 0

#179 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 December 2005 - 12:01 PM

QUOTE(Princeska)
nalepkici fingers rožici z bleščico

Jst bi tut to mela!!! IPB Image Cena, videz, vse hočem vedeti... biggrin.gif hvala lepa
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#180 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 December 2005 - 12:05 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Princeska)
nalepkici fingers rožici z bleščico

Jst bi tut to mela!!! IPB Image Cena, videz, vse hočem vedeti... biggrin.gif hvala lepa

cena: malo čez 2k se mi zdi
videz: ene 20-25 rožic z bleščico različnih velikosti
in full so dobre, se ne odlepijo!! spodi daš en lak, ko se posuši nalepiš rožico in čez nadlak pa ti bo držalo kar nekaj časa. tudi bleščica ne pade ven!
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Google (1)