Jump to content

Photo

Parlamentarne volitve 2008

• Please log in to reply
497 replies to this topic

#161 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 16 September 2008 - 08:58 PM

Meni je prišla stranka Zares. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#162 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 16 September 2008 - 10:02 PM

Omg jaz tut nisem za poroke istospolnih in me je kolegica hotla razbit laugh.gif oops.gif . Drugače nimam neč proti homosexualcem. Ma zdej sem za poroke in me je prepičala laugh.gif .

Drugače ful sprašujem folk za volitve, doben z mano vred ne bo volu SDS.
  • 0

#163 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 16 September 2008 - 10:16 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 16. 9. 2008 - 11:37) View Post

Ravnokar sem videla, da je Barbara Žgajner Tavš (al kako se že kliče...) stara 32 let. huh.gif Bi ji dala kar nekaj let več....

Slabo kožo ima, ker je imela akne in jo to pomoje postara.

Na vprašalniku sem dobila SD.
  • 0

#164 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 September 2008 - 10:25 PM

Jap, slabo kožo ima in one gube okoli ust, pa jo to postara.
Drugače pa mi ima ful hud pogled, tak oster in hladen.

Sem pa brala en članek v časopisu od Slavoja Žižka in se sama podpišem pod vse, kar je napisal. Bi pa izpostavila ene par stvari:
- Ko smo bili pred leti priče enemu najnižjih trenutkov našega parlamentarnega življenja - vulgarnemu nasvetu Pavla Ruparja Majdi Širca, naj gre k zdravniku na pregled mednožja - je bilo poučno opazovati reakcije poslancev na ta izpad.
- Poslušajte javne izjave Janše, Rupla in njunih kolegov, poslušajte vulgarnosti provokatorjev od Jelinčiča do Grimsa - ne poslušajte samo vsebine, ampak tudi ton, diskvalifikacije, žalitve. Nato se vprašajte, ali si res želite družbo, v kateri je takšno nastopanje normalno. Ali vas res ni čisto nič sram, da živite v družbi, kjer je kaj takega mogoče? Če je vaš odgovor, da vas nič ne moti, potem si pač zaslužite vlado, kakršno zdaj imamo. Pazite samo, da se ne boste začeli pritoževati, ko bo prepozno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#165 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 16 September 2008 - 11:33 PM

QUOTE(Katrin @ 16. 9. 2008 - 23:16) View Post

Slabo kožo ima, ker je imela akne in jo to pomoje postara.

Vsaj nekaj pravice je na svetu ...pa se vseen poriva s Saškotom. Bitch. Fovš sm ji 200 na uro (zarad Saškota, ne zarad ksihta).
  • 0

#166 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 September 2008 - 11:37 PM

What? Se ti malo zezaš, ne? laugh.gif
Tvoja zaljubljenost do Saškota ti povsem zamegljuje um. sleep.gif
Saj... ob takšnem žrebcu... le kdo bi ti zameril. sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#167 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 September 2008 - 11:56 PM

Žgajnarjeva je Pečetova blazina? Ne me no... ? huh.gif Pa res zgleda kot teta napram njemu. Oči ima res hude, sicer bi ji pa takoj primazala ene deset let več.

Se pa strinjam z Žižkom, predvsem z zadnjim odstavkom; še en razlog več da kar ne morem verjet, kako Plemeniti še stalno dejansko konkurira komurkoli na politični sceni. Njegov način komunikacije je direkt za v bordel s fašistično tematiko.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#168 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 17 September 2008 - 12:10 AM

QUOTE(crna @ 17. 9. 2008 - 0:56) View Post

Se pa strinjam z Žižkom, predvsem z zadnjim odstavkom; še en razlog več da kar ne morem verjet, kako Plemeniti še stalno dejansko konkurira komurkoli na politični sceni. Njegov način komunikacije je direkt za v bordel s fašistično tematiko.

Ma boljš ne bi mogla povedat laugh.gif

Fluff, ne zajebavam se. On se men res zdi ultra fukabilen. Pa zakaj mi tega nihče noče verjet ermm.gif
  • 0

#169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 September 2008 - 12:32 AM

Po moje Peče in Barbara ne seksata.
Mislim - drug z drugim.

Darla,
jaz ti verjamem. IPB Image
No, saj bi bil za ponucati... pod pogojem, da nima tono želeja na kodrih in da je 90% tema. sleep.gif

• 0

#170 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 17 September 2008 - 07:33 AM

ne vem, men se zdi to čist blesavo, pismu, k da še vedno živimo v srednjem veku in kurimo čarovnice na grmadah. zakaj bi mel kdo kej proti porokam istospolnih partnerjev? js nisem fan porok nasploh, ampak ok, če jim to nekej pomeni v življenju pa se majo radi, go for it. sej ne delajo nobene štale s tem. pač, svobodna izbira partnerja. sej ne bojo tebe prisilil, da se poročiš z enim izmed njih, no laugh.gif

zdej posvojitve so malo bolj delikatna zadeva, ampak sem načeloma vseeno za (enkrat je bla na Tekmi debata o tem klik ).

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#171 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 17 September 2008 - 07:38 AM

OK, ti dam prav. wink.gif Če si to ful želijo pa naj, sej s tem nobenmu ne škodijo. Sam pač, ko si zamislim dva tipa na poroki, mi je res smešn.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#172 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 17 September 2008 - 07:47 AM

Sama nisem proti istospolnim porokam, vendar pa sem mnenja, da ti ljudje ne bi smeli imeti otrok. Mislim, da si vsak otrok zasluži imeti očeta in mater.
  • 0

#173 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 September 2008 - 07:53 AM

To je zelo delikatno vprašanje - glede istospolnih partnerjev in otrok.

Kje pa piše, da bo družina v kateri sta oče in mati otroku, torej tradicionalna družina, zagotavljala otroku vse kar potrebuje (govorim za vse potrebe)? Nikjer. KOliko je tradicionalnih družin kjer je boljše da ne bi bilo otrok?

Za poroke sem ZA, glede otrok - nekje vmes.

Po anketi spadam v SMS. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#174 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 17 September 2008 - 08:06 AM

Kinky, se strinjam, da je zelo delikatna zadeva. Sej če se postavim v njihovo kožo me malo stisne ane.... Samo ne vem... Glede onega o tradicionalnih družinah se pa strinjam.
Pri meni je tako - imam svoje mnenje, nikomur pa ne branim ničesar. Če se želijo poročiti in posvojiti otroka, naj to z vsem srcem naredijo in jim želim srečo.

Kinky - sej si MLADA in SLOVENKA smile.gif
  • 0

#175 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 17 September 2008 - 11:52 AM

QUOTE(Darla @ 17. 9. 2008 - 1:10) View Post

Fluff, ne zajebavam se. On se men res zdi ultra fukabilen. Pa zakaj mi tega nihče noče verjet ermm.gif

Jaz sem ga ene par let nazaj vidla v Ptujskih termah z eno malo posušeno umetno bjondo, tak da imaš vse šanse smile.gif

• 0

#176 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 September 2008 - 01:17 PM

On je parkrat prišel v Free Riders Cafe v MB cool.gif, fan of bikes and rock'n'roll, I tell ya. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 17 September 2008 - 02:39 PM

QUOTE(Katrin @ 17. 9. 2008 - 12:52) View Post

Jaz sem ga ene par let nazaj vidla v Ptujskih termah z eno malo posušeno umetno bjondo, tak da imaš vse šanse smile.gif

A ni to njegova žena? hmm.gif Po opisu sodeč se mi zdi, no ... oops.gif
Sicer je pa res v živo drugačen ... Zadnjič sem ga videla pred Penjasom, rad zahaja tja očitno. biggrin.gif
  • 0

#178 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 September 2008 - 03:22 PM

Ja, njegova žena je ful grda.
Ga pa tud jaz redno videvam pred Penasom.

• 0

#179 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 17 September 2008 - 04:58 PM

Meni je pa Sašo Peče čisto neprivlačen in naravnost grd , zdi se mi daleč od tega, kakor je opevan,pa en polizanec za povrhu. Ok no, okusi so različni.

Jaz sem absolutno za poroke istospolnih, za posvojitev otrok pa ne. Obstajajo tradicionalne družine, ki otroku ne nudijo vsega - toda obstoj teh ni najboljši argument, da bi bilo odraščanje otroka v istospolni družini perfektno. Primerjava z nefunkcionalnimi družinami (jasno, je žalostno dejstvo) je nesmiselna in nima nobene zveze.
  • 0

#180 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 September 2008 - 05:06 PM

Posvojitev otroka s strani homoseksualcev je ravno zaradi gnile družbe, v kateri živimo, nepriporočljivo.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users