Parlamentarne volitve 2008
Posted 16 September 2008 - 08:58 PM

Posted 16 September 2008 - 10:02 PM

Drugače ful sprašujem folk za volitve, doben z mano vred ne bo volu SDS.
Posted 16 September 2008 - 10:25 PM
Jap, slabo kožo ima in one gube okoli ust, pa jo to postara.
Drugače pa mi ima ful hud pogled, tak oster in hladen.
Sem pa brala en članek v časopisu od Slavoja Žižka in se sama podpišem pod vse, kar je napisal. Bi pa izpostavila ene par stvari:
- Ko smo bili pred leti priče enemu najnižjih trenutkov našega parlamentarnega življenja - vulgarnemu nasvetu Pavla Ruparja Majdi Širca, naj gre k zdravniku na pregled mednožja - je bilo poučno opazovati reakcije poslancev na ta izpad.
- Poslušajte javne izjave Janše, Rupla in njunih kolegov, poslušajte vulgarnosti provokatorjev od Jelinčiča do Grimsa - ne poslušajte samo vsebine, ampak tudi ton, diskvalifikacije, žalitve. Nato se vprašajte, ali si res želite družbo, v kateri je takšno nastopanje normalno. Ali vas res ni čisto nič sram, da živite v družbi, kjer je kaj takega mogoče? Če je vaš odgovor, da vas nič ne moti, potem si pač zaslužite vlado, kakršno zdaj imamo. Pazite samo, da se ne boste začeli pritoževati, ko bo prepozno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 September 2008 - 11:37 PM
What? Se ti malo zezaš, ne?

Tvoja zaljubljenost do Saškota ti povsem zamegljuje um.

Saj... ob takšnem žrebcu... le kdo bi ti zameril.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 September 2008 - 11:56 PM

Se pa strinjam z Žižkom, predvsem z zadnjim odstavkom; še en razlog več da kar ne morem verjet, kako Plemeniti še stalno dejansko konkurira komurkoli na politični sceni. Njegov način komunikacije je direkt za v bordel s fašistično tematiko.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 September 2008 - 12:10 AM
Se pa strinjam z Žižkom, predvsem z zadnjim odstavkom; še en razlog več da kar ne morem verjet, kako Plemeniti še stalno dejansko konkurira komurkoli na politični sceni. Njegov način komunikacije je direkt za v bordel s fašistično tematiko.
Ma boljš ne bi mogla povedat

Fluff, ne zajebavam se. On se men res zdi ultra fukabilen. Pa zakaj mi tega nihče noče verjet

Posted 17 September 2008 - 12:32 AM
Po moje Peče in Barbara ne seksata.
Mislim - drug z drugim.
Darla,
jaz ti verjamem.

No, saj bi bil za ponucati... pod pogojem, da nima tono želeja na kodrih in da je 90% tema.

Posted 17 September 2008 - 07:33 AM

zdej posvojitve so malo bolj delikatna zadeva, ampak sem načeloma vseeno za (enkrat je bla na Tekmi debata o tem klik ).
Posted 17 September 2008 - 07:38 AM
OK, ti dam prav.

Posted 17 September 2008 - 07:47 AM
Posted 17 September 2008 - 07:53 AM
Kje pa piše, da bo družina v kateri sta oče in mati otroku, torej tradicionalna družina, zagotavljala otroku vse kar potrebuje (govorim za vse potrebe)? Nikjer. KOliko je tradicionalnih družin kjer je boljše da ne bi bilo otrok?
Za poroke sem ZA, glede otrok - nekje vmes.
Po anketi spadam v SMS.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 September 2008 - 08:06 AM
Pri meni je tako - imam svoje mnenje, nikomur pa ne branim ničesar. Če se želijo poročiti in posvojiti otroka, naj to z vsem srcem naredijo in jim želim srečo.
Kinky - sej si MLADA in SLOVENKA

Posted 17 September 2008 - 01:17 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 September 2008 - 02:39 PM
Jaz sem ga ene par let nazaj vidla v Ptujskih termah z eno malo posušeno umetno bjondo, tak da imaš vse šanse

A ni to njegova žena?

Sicer je pa res v živo drugačen ... Zadnjič sem ga videla pred Penjasom, rad zahaja tja očitno.

Posted 17 September 2008 - 03:22 PM
Ja, njegova žena je ful grda.
Ga pa tud jaz redno videvam pred Penasom.
Posted 17 September 2008 - 04:58 PM
Jaz sem absolutno za poroke istospolnih, za posvojitev otrok pa ne. Obstajajo tradicionalne družine, ki otroku ne nudijo vsega - toda obstoj teh ni najboljši argument, da bi bilo odraščanje otroka v istospolni družini perfektno. Primerjava z nefunkcionalnimi družinami (jasno, je žalostno dejstvo) je nesmiselna in nima nobene zveze.
Posted 17 September 2008 - 05:06 PM
Posvojitev otroka s strani homoseksualcev je ravno zaradi gnile družbe, v kateri živimo, nepriporočljivo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users