Jump to content

Photo

Depilacija

• Please log in to reply
623 replies to this topic

#161 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 June 2010 - 12:15 PM

Jaz brijem vse.
Kaj to pomeni.

Jaz prisežem da sem faking medved. Pod pajsko moram brit nujno vsak dan, maks na dva dni.
Spodi dol tud. Bikini linijo mam že skor do sredine stegen jst. Men se bo zmešalo.
Če dam gor une bl ultra kratke hlače morm skoz brit like every single day.
Če hočem zgledat dobr v gatah isto.

Za tace mam epilator in brijem dvakrat tedensko cele noge.
Enkrat na teden je premalo.

In zdej me zanima če kera depilira bikini del, pajsko, pa če ma to kšno stvar k ne pozroča kakega sranja na dolgi rok, ker sem za naravno (jst brijem samo z britvico in malo mila od LF) problem je pač da je koža od britja ziritirana.

Torej s čim brijete bikini linijo in pač spodaj dol? Jaz z britvico ne morem več, ker se mi bo koža čist zribala.
Če pač ne brijem v nasprotni smeri dlak, pol morm vsak dan, to je pa odločno preveč.

Any tips, before I looose my mind?

Pa za pod pajsko isto, jaz mam skoz črne pikce, po dveh dneh me pa ponavad fant vpraša če se že en teden nism. BEJŽ NEKAM! cry.gif cry.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#162 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 12 June 2010 - 12:40 PM

Ja pa se dej še z epilatorjem pod pazduho? Jaz to prakticiram in je res super. Sicer prvič zelo boli, ampak se definitivno splača. Pa tudi bikini predel.
  • 0

#163 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27634 posts

Posted 12 June 2010 - 01:02 PM

Jaz brijem z Venus modro britvico (vse - noge, podpazduha, bikini, intimni predel), logicno vedno na mokro kozo (pod tusem), namazana z Jessa intimnim milom (aloja dobro dene moji kozi). Obvezno proti smeri rasti dlak; ja, ce hocem v kratke obleke, vsak drugi dan, enako na morju (sucks pac, obleko vedno prilagodim stanju dlak na nogah oz. volji obriti se ali ne obriti se). Samo meni se koza prakticno ne upira; z leti je vedno bolje (vcasih imela vsako drugo dlako vneto in vrasceno). Po britju (oz. po vsakem tusiranju) se namazem s Kneipp mandljevim losijonom za telo, zvecer pred spanjem pa se na kritcnih predelih (kjer imam bolj suho kozo - spodnji del nog in/ali, kjer je vecja moznost, da pride do razdrazenja koze - bikni predel) z rjavo Cosmerbo.
Sem pa ravno zadnjic ugotovila, da britje na dva dni sploh ni neumna zadeva (ce pustimo ob strani, da je fakin waste of time, ampak to so tako ali tako vsa osnovna komunalna opravila od pranja las naprej) - dlake se se ne vrascajo in si zato ne ranim koze, opravim pa tudi hitro, par potegov z britvico. Najbolj neugodno je pri meni britje na en teden, 10 - 14 dni je ze ok, samo za poleti je to predolg casovni interval.

Crne pikice se pa pac po britju vedno vsaj malo poznajo tam, kjer so dlake mocnejse, jbg. Epilacija pri meni ne pride v postev, ker se mi dlake nenormalno vrascajo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#164 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2010 - 01:08 PM

QUOTE(vrana @ 12. 6. 2010 - 13:40) View Post

Ja pa se dej še z epilatorjem pod pazduho? Jaz to prakticiram in je res super. Sicer prvič zelo boli, ampak se definitivno splača. Pa tudi bikini predel.

Pa pol ko se z epilatorjem po bikini imaš gladko ali se še vedno čutijo male dlakice ? Jaz razmišljam, da bi se opogumla, ampak nevem no..
  • 0
Viens, reste ici!

#165 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 June 2010 - 01:49 PM

Ni ene šanse, z epilatorjem pod pazduho?

Pomoje grem rajš zaj maraton laufat v tej vročini lol. to more bolet ko prasica.

Men še noge niso brezbolečinske. Mogoče se opogumim za bikini sam pazduha pa no goes :\
  • 0

#166 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 12 June 2010 - 01:55 PM

2x na teden se po nogah? ohmy.gif men z epilatorjem zdrži do 2 tednov :S
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#167 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 12 June 2010 - 02:02 PM

Jst sm cela puhasta in puljenje teha puha po nogah zaleže kvečjemu za ene 2 dni.
  • 0

#168 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 June 2010 - 02:09 PM

Jaz si tudi pod pazduho z epilatorjem. Je pa res, da imam bolj malo kocin, sploh pod levo roko jih imam pomojem tam ene 20.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#169 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2010 - 02:12 PM

Meni pod pazduhami pa po nogah ni panike - po nogah praktično nimam dlak, pod pazduho pa srednje.
Bolj mi je bed bikini, ker se brijem že milijon let in sem si fajn dlak posejala. Pred morjem grem na vosek - bikni predel, brazilske ni šans biggrin.gif, ker sem nazadnje misla da bom umrla.
Z epilatorjem pa me je ful strah. Mogoče bom danes probala, pa zraven led, pa kr led gor na vsako sekundo tongue.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#170 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 June 2010 - 02:34 PM

Jaz mam pod pajsko take k med nogam. No pobrila sm jih včer, don jih je zuni že za 2 milimetra. Tok o tem.

pa mam kocino ob kocini. Spodi pa kot sem rekla, na četrt stegna mi seže ta bikini predel... bom mogoč probala kej...hm...epilirat. Čeprov verjetn bom umrla zraun.
  • 0

#171 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 June 2010 - 03:00 PM

Jaz sem se voskala prejšnji teden in imam spodnji del nog že cel zašumljen (sicer so svetle in se ne opazijo toliko, ampak jih je ful dosti blink.gif ), na zgornjem delu pa mi tudi že poganjajo in so mestoma dolge več kot pol centimetra. Ponavadi imam po voskanju zgornji del nog popolnoma gladek 2 tedna, šele potem začnejo poganjat. Sploh mi ni jasno, zakaj so zdej zrastle tako hitro. ohmy.gif

Aja, pa kako vi zdržite pri brazilski, mislim glede tega, ko vam šari tam dol? Mene že pri navadnem bikiniju blazno žgečka, po moje bi se polulala od smeha, če se ne bi zadrževala, pa ne vem, kako bi zdržala pri brazilski. laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#172 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 June 2010 - 03:01 PM

Žgečka? blink.gif Jaz temu rečem boli laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#173 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 12 June 2010 - 03:03 PM

Ja, ok, sej boli, ko pač potegne, samo ko mi nanaša vosek, pa me ful žgečka. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#174 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2010 - 03:04 PM

Mene boli ko mi gor vosek nanese + ko mi dol potegne.
Ne grem več na brazilsko. Pa po brazilski 2 dni nisem mogla normalno sedet, tak me je bolelo vse. Sem misla, da me je nekdo s pešico v luliko. cry.gif

• 0
Viens, reste ici!

#175 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 12 June 2010 - 03:06 PM

Kaj je pešica? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#176 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2010 - 03:08 PM

laugh.gif Pest - kot, da bi me nekdo boksnil v lulo laugh.gif .
Kak si pokvarjena Coco* ohmy.gif

• 0
Viens, reste ici!

#177 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 June 2010 - 03:08 PM

Mene je pa bolelo samo po 1., drugič je bilo stanje po cca. eni uri že čisto normalno.
  • 0

#178 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 12 June 2010 - 03:10 PM

QUOTE(Ana @ 12. 6. 2010 - 16:08) View Post

laugh.gif Pest - kot, da bi me nekdo boksnil v lulo laugh.gif .
Kak si pokvarjena Coco* ohmy.gif

Aja, AUČ, boga. Ja kaj pa vem kaj je pešica, no. laugh.gif
Zdej sem se ustrašila. Jebeš brazilsko.

Ampak a so pol res toliko bolj redke al kaj? Zakaj se sploh splača na brazilsko? laugh.gif

• 0
Pablo Picasso

#179 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 June 2010 - 03:11 PM

Ja kao, samo meni ni čisto nič pomagalo, ker mi je držalo samo cca. en teden, malo več mogoče - 10 dni, po tem pa sem pobrila in sem spet posejala dlake. Bolelo pa je ko pri norcih res. Prav oteklo sem imela vse. Vrjamem pa, da je to odvisno tudi od kozmetičarke !
  • 0
Viens, reste ici!

#180 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 12 June 2010 - 03:12 PM

Oteklo. AU, A SMO NORMALNI. ohmy.gif Ja samo jaz se itak pol ne bi pobrila, ker bi izničila efekt, hmm. Bom še razmislila. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users