tudi sama mislim enako. 8)

Kdaj prvič?
Posted 07 April 2006 - 05:28 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 April 2006 - 05:31 PM
8)8)
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 April 2006 - 05:32 PM
Ja, absolutno se strinjam z stavkom, da se dasta drug drugemu...sam, kot zakluček sm zej dojela:ženske, ki se ne mislte dol dajat delujte "frigidus", če pa jih že mmislte narajcat, noste na majci napis v smislu of "nič ne bo", "samo rajcam"?...ženska lahko tipa namreč narajca že s preprosto kretnjo, kor je pobrati svinčnik iz tal(brez posebnega napenjanja in razkazovanja svoje ritke)se pravi, če se tipovo orodje postavi v položaj pravokotne komponente, mu morš "dt", oz. si morta dt, tut če tep spLoh ni do tega?
It's a free country!
Posted 07 April 2006 - 05:32 PM
zdej mene zanima, kaj je narobe s tem, da se daš tut s potencialnim fantom dost hitr dol? smo spet pri tistem, da če hitro daš si kurba, on je pa že vse, kar leze in gre, pofukal ...

ah kje pa... valda da lahko

sam spraševal se je o tem, če se lahk z enim "divje lupčka in mečka" ne da bi to pomenil v končni fazi da se bo seksal še isti dan... in še posebej v primeru če en tip čut (pa ti tud) da se obeta kej več kot "poznanstvo za en večer" pol žvaljenje na prvi večer ni nujno tud takojšni seks. To je blo rečeno čist tko kot primer.

Posted 07 April 2006 - 06:48 PM
Še ena istomisleča

Posted 08 April 2006 - 12:03 PM
Še ena istomisleča

8) Še en podpis!
Sicer sem se pa js dolčkala s tipom, kateri potem sploh ni bil moj fant, kar sem vedela da nebo (kilometri naju ločijo), ampak sva si tega želela leta in leta...

Posted 08 April 2006 - 12:11 PM

vse, kar je tule napisano, je takorekoč moja redna praksa z ljubimci, z večino katerih tut sama še vedno ohranjam prijateljske stike. tiste pol ure pa minutka gor al pa dol, nima veze.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 08 April 2006 - 12:30 PM
dokler niso enga lepega dne začel padat eni smsji o nekih poljubčkih pa to in to se je potem hitro stopnjevalo (pa še vedno sva bila oba vezana) do točke, ko sva se že čist konkretno menila, kako in kdaj se bova dol dala, valda oba čist napaljena, men se je kar rolal tiste tedne,

No in pol sva se pa sam mal lupčkala, naprej kr nekak nisva mogla,
pa tud nikoli nisva potem tega nadaljevala, še prijateljstvo se je ohladilo...

Ni mi žal, da se je tako končalo, res ne...Bolj mi je žal, da nisva več tako dobra prijatelja.
Posted 08 April 2006 - 12:36 PM

vse, kar je tule napisano, je takorekoč moja redna praksa z ljubimci, z večino katerih tut sama še vedno ohranjam prijateljske stike. tiste pol ure pa minutka gor al pa dol, nima veze.

In ti je pol z vsemi do sedaj bil sex noro dober?
Ker mene je tud ze tko, ko sem bila samska prijelo, da kar bi s kakim hudim, ko sva kje bila, ampak sem si mislila zakaj, sej nebo tok dobr, kot je bilo s tistim. Ker s tem...se je želja vlekla...se pravi 4 leta

Posted 08 April 2006 - 01:06 PM
skoraj brez izjeme. resnično. ker vem, kaj se da od ljubimca pričakovat in mi je jasno, da dobim od njega njegovo bistvo, ravno tako on od mene. js pač pri seksu z ljubimcem pač eliminiram vse morebitne moteče dejavnike, ki bi lahko izvirali iz mene in potem se pač samo prepustim.

pri tvojem primeru je pa lahko že sama želja (ki je bla neuresničena štiri leta - torej dovolj časa za razna maštanja in scenarije v glavi) potencirala dogodek. iz mene tut hrepenenje še vedno dela čudeže.

Posted 08 April 2006 - 03:28 PM
Ali pa je morda tudi to res, da če bi naletela na "pravega", bi se tudi ta razvila?
Ker sama namreč v taki situaciji nisem bila tega sposobna, malo (precej, no

Posted 08 April 2006 - 03:41 PM

Posted 08 April 2006 - 04:43 PM
PS: Drgač pa itak piš kokr češ

Posted 08 April 2006 - 04:55 PM
Ali pa je morda tudi to res, da če bi naletela na \"pravega\", bi se tudi ta razvila?
Ker sama namreč v taki situaciji nisem bila tega sposobna, malo (precej, no

da ne bom skos gonila ene te iste lajne (sem bla že napeesdena, sem morm merkat

@tita: hja, ima takvih i onakvih, zna kdaj kdo pošteno zagnjavit ... to samo pomeni, da oni niso mel vsega pošlihtanega in posledično gre, jasno, po njihovem, vsa krivda nate, čeprav so v bistvu oni vzrok, zakaj je prišlo do prekinitve stikov.
@mladoletna: tu gre predvsem za izmenjavo mnenj in tebe moti samo moja nekonvencionalna obravnava seksa, pa še ta brez kakršnegakoli tehtnega razloga. dam takoj glavo stran, da tvoje pripombe ne bi bilo, če bi nonstop gonila eno in isto o tem, da je pri meni seks izredno povezan z globokimi čustvi ljubezni. (pa ni treba dvakrat istega objavljat, zato sem en post zbrisala.)
Posted 09 April 2006 - 11:08 AM

Ja Špela imaš šrav...že samo 4 leta hrepenenja je naredilo veliko

Tko da juhej za Špelo, ki zna vedno uživat v tem! Verjetno ne vem, kaj zamujam

Posted 11 April 2006 - 05:58 PM

Posted 17 April 2006 - 04:26 PM
In tudi sama sem primer tega, se mi je tako zgodilo 2x, enkrat z bivšim fantom, in sedaj s sedanjim.
Niti pa se mi ne zdi pomembno kdaj kaj kako zakaj, važno je da oba tako želita, in kaj k* briga druge kaj delaš v svojem življenju.
Če pa te je tip samo izkoristiti želel, je pa sam budala, in se vse slej kot prej vrne.
Posted 17 April 2006 - 04:38 PM

Posted 12 June 2006 - 09:01 AM

meni tudi ne

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users