Pripombe
Posted 21 March 2007 - 10:21 PM

Posted 22 March 2007 - 10:15 AM
(plus jst bi rada vidla kake fotke zravn takih senzacij, pa kake linke do strani ki o tem še kej poročajo, lepa hvala)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 March 2007 - 10:18 AM
Posted 22 March 2007 - 10:43 AM
Jaz imam en predlog glede tem v Aktualno a la tista Ema Watson se je ostrigla in podobnih. Kaj ko bi jih strpali vse v eno temo z naslovom Trači?
delam na tem ... hvala za predlog!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 March 2007 - 01:18 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 22 March 2007 - 01:25 PM

Posted 26 March 2007 - 04:05 PM
Posted 26 March 2007 - 04:12 PM
Posted 26 March 2007 - 06:48 PM

(ta bolj novi člani več ne moremo opazovat, kako se punce ličijo - slike make-upa

Posted 26 March 2007 - 07:20 PM

Posted 26 March 2007 - 07:26 PM
Hja, zakaj bi eni zgolj opazovali, dali na ogled pa nič?
Še skos mi ni všeč tale princip, samo št. postov, pa se lahko gleda. Pa čeprav gre samo za oči, nohte, ustnice, ipd. Jaz se bolj za tako - ti vidiš mene, jaz vidim tebe.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 March 2007 - 07:38 PM
Mene pa zanima zakaj tocno je dobr to da mors bit logiran da lahka pregledujes spodn deu foruma.
bedno, res...
zdej se morm vsakič, če hočem sam preletet teme, prijavljat na to stran

O principu pojavljanja na internetu sem pa že nekje drugje govorila in se ne bom ponavljala.
v glavnem glede na to, da je internert javni medij, se mi zdi čist skregano z zdravo pametjo, da se neki skriva in zaklepa pred "nepovabljenimi".
Posted 26 March 2007 - 07:49 PM
To smo že tlko predebatirali o tej javnosti, da je brezveze spet to omenjat. Javen je lahko le del foruma, ne vem, kaj je s tem narobe in kaj je to tako čudnega. Veliko stvari na internetu ni dostopnih vsem, mar ne? Je treba za določene stvari izpolnjevat določene pogoje, ipd.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 March 2007 - 08:09 PM
Še skos mi ni všeč tale princip, samo št. postov, pa se lahko gleda. Pa čeprav gre samo za oči, nohte, ustnice, ipd. Jaz se bolj za tako - ti vidiš mene, jaz vidim tebe.
Ne vem, kako so drugi, sama sem tud sodelovala.

Pa če si prebrala, sem napisala, da razumem...
Posted 26 March 2007 - 08:20 PM

Posted 26 March 2007 - 08:29 PM
Ja, pa na žalost je tako. Ene niso še nikol nč nalimale, pa lahko gledajo slike...
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 26 March 2007 - 09:10 PM

Posted 26 March 2007 - 10:18 PM

In prav je, da vsak ne vidi osebnih slik - se najdejo tud kaki nepridipravi, ki bi to znali izkoristiti...

Zdaj pa dost o tem jamranju, alnede?
Posted 26 March 2007 - 11:21 PM
Tole za moje pojme ni jamranje, ampak pač diskutiranje. Ne vem, zakaj je vsaka druga debata tukaj razumljena kot jamranje, podjebavanje, ipd.
Posted 27 March 2007 - 01:14 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users