Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#161 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 30 March 2008 - 09:05 PM

Hvala smile.gif

• 0

#162 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 March 2008 - 01:43 PM

Jaz mislim, da je čisto njuna stvar. Onadva najbolje vesta, kaj jima to pomeni in vsakršno vtikanje in pametovanje o njunih zadevah se mi zdi skrajno nepotrebno, če že ne neprimerno. Rory, čestitke. smile.gif
  • 0

#163 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 March 2008 - 04:27 PM

Nikakor se ne strinjam glede nepotrebnosti in neprimernosti. Pač forumi so zato, da folk komentira, na to moraš bit tudi pripravljen, ko nekaj javno napišeš. Vsak lahko izrazi mnenje in seveda tako kot lahko pohvali, lahko tudi izrazi nestrinjanje oz. neodobravanje, ampak seveda v spoštljivi maniri, brez nesramnosti in žalitev.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#164 shtrukeljchek

shtrukeljchek

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 21 April 2008 - 11:21 AM

Zaroka se mi zdi najs, ker ti oseba na poseben način pove koliko mu pomeniš. POroka.. kva vem. Edina stvar k si jo želim je se videt v poročni obleki lol, sama poroka pa.. najboljš bi bilo če bi se poročila na skrivaj. Brez folka, samo jst pa on... POročila bi se pa pomoje bolj zarad navade, zarad tradicionalnosti. Bedno.
  • 0

#165 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 May 2008 - 09:26 PM

IPB Image

Ne znam z besedami opisat kak mi je lepo .. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#166 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 October 2008 - 06:10 PM

Jaz se bom zihr poročila.. oz. midva. No, upam da bom z njim za vedno, ker je res tak mož, ki bi si ga nekoč želela smile.gif
Se bom poročila kmalu in če bo vse po sreči bi mela takoj po faksu otroka. No, tudi če bi se vmes zgodilo, najbrž ne bi splavila. Moja sošolka na faksu ma otroka, je poročena in sta si čist fajn zrihtala smile.gif Otrok ni za nič prikrajšan.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 10 October 2008 - 06:28 PM

Zdaj sem v četrtem letniku faksa, s fantom sva skupaj pet let in pol... ampak se mi nikamor ne mudi smile.gif. Nekako obema je kar samoumevno, da bova ostala skupaj, ampak poročit se mi pa res ne mudi. Pa kakšnih otrok tudi še ne bi imela.
  • 0

#168 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 10 October 2008 - 06:44 PM

jaz sm stara 25 let, pred malo več kot letom dni sm diplomirala, mam redno službo in po mnenju drugih sm zrela za otroka... kako me to najeda, ko mi folk začne da kaj še čakam, naj se že enkrat poroćim in ustavrim družino in blabla...ok glede preskrbljenosti in financ ni panike, ampak sebe zaenkrat ne vidim v vlogi matere do 30 leta...kako mi tale stereotip da po končani šoli pa treba se poročit in rodit gre pošteno na k...trenutno mi je najpomembnejša moja kariera in žuranje...trenutno sm še preveč egoistična...ampak vseeno planiram se pa poročit avgusta...rada bi imela moža, otrok pa še par let ne tongue.gif ...samo vem, da me bojo pol še bolj nanervali, ko bom žena brez otrok rolleyes.gif
  • 0

#169 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 13 October 2008 - 10:23 PM

Jst bi se poročila, sam moj fant se noče. Sama se pa ne morem ermm.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#170 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 October 2008 - 10:52 PM

QUOTE(Pipi @ 13. 10. 2008 - 23:23) View Post

Jst bi se poročila, sam moj fant se noče. Sama se pa ne morem ermm.gif

Ne zameri, prosim, ampak tole me je zdej tako nasmejalo laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 18 October 2008 - 07:58 PM

laugh.gif

Tudi moj se ne misli poročiti. Pa sem se pač sprijaznila. Raje sem zadovoljna v zvezi, pa četudi ni potrjena s papirjem, kot pa v zakonu s kakšnim bumbarjem, ki bi bil pripravljen na tovrstno ceremonijo.
Sicer pa - tudi če bi se poročila, ne bi imela neke velike poroke itd. Če že, bi bilo to v zelo intimnem vzdušju, s čim manj ljudmi. wink.gif
  • 0

#172 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 October 2008 - 08:01 PM

Midva bova imela majhno poroko. Z moje strani bo malo več povabljenih, ker imam večjo družino. Torej - starši, brat s familijo, 2 strica s familijama, 1 teta s familijo. Poleg tega mislim povabiti 4-5 najboljših prijateljev skupaj s partnerji. Pri njemu bo isto.
Njegova mami bi povabila vse sosede, ki so jim kdaj posodile kakšno jajce ali pa karkoli. Ma dej...potem lahko jaz povabim sosedo s konca vasi, ki mi je pred 15 leti našla pobeglega kanarčka.... Nekje pa mora biti mejo, to pa seveda postavljava midva, saj bo najina poroka.

Celo razmišljam, da bi bila poroka za več ljudi - pač obred sam. Na žurko gredo pa samo bližnji. Tudi to se sedaj velikokrat izvaja. Poleg tega bo poroka 100% na Otočcu zunaj - pomlad ali jesen.

That's it biggrin.gif
  • 0

#173 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 October 2008 - 08:05 PM

Ančka, a to bo kmalu? smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#174 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 October 2008 - 08:11 PM

2009 ali 2010 smile.gif (definitivno je pogoj, da jaz diplomiram - tega je postavila moja mami laugh.gif in dragi ga upošteva, ker se tašče boji (hec) )
  • 0

#175 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 October 2008 - 08:12 PM

Ne vem, če je to že podlaga za čestitke al ne, ma ti čestitam vseeno, če je prezgodaj, si pa prihrani za kasneje tongue.gif ČESTITAM!
  • 0

#176 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 October 2008 - 08:28 PM

Hehe hvala hvala smile.gif

Mi boš potem še enkrat čestitala, ko bo šlo čisto zares tongue.gif
  • 0

#177 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 October 2008 - 08:32 PM

Seveda smo vsi s foruma (oz. vsaj tisti ta kul sleep.gif) povabljeni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#178 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2008 - 08:38 PM

Nego!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#179 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 October 2008 - 08:43 PM

Nego! biggrin.gif

Kaj pa če se odločiva za strict family varianto? smile.gif V vsakem primeru (vsaj tistim ta kul sleep.gif ) dekliščina ne uide smile.gif
  • 0

#180 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2008 - 08:48 PM

Jaz se zadovoljim tudi z dekliščino, pod pogojem, če bo prisoten kak nagi penisač. sleep.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users