Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#161 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 October 2005 - 08:22 PM

Aha to sem si jaz tudi naročla - predvsem zato ker tak omamno diši. Saj vem, da ni kaj exstra ampak diši pa mmm.
  • 0
Viens, reste ici!

#162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2005 - 08:30 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ja, jaz sem tud na tistem forumu prebrala to slabo kritiko ... ampak ok - to je samo eno mnenje.

Me je pa najbolj zadelo to, da se zadeva na laseh takoj razdiši ... ker je bil ful dober vonj pri meni dejansko glavni razlog za nakup.

Ja, upajmo, da se bodo mnenja še kaj spreminjala. Sicer pa nisem kaj dosti od tega spreja pričakovala, če povem po pravici. Ampak samo tako..... eno neškodljivo zadevo za afnanje.....
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#163 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30033 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 October 2005 - 01:50 PM

no, jaz sem vsa srečna včeraj dobila masko za lase z olivnim oljem ... a mi lahko prosim ena pove, kako/kdaj naj jo uporabim? ali je dovolj enkrat tedensko in ali se jo nanese na mokre/že osušene lase in ali naj pred uporabo maske uporabim tudi regenerator ali to ni potrebno? hvala! 8)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#164 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 October 2005 - 02:58 PM

Maske se ponavadi uporabljajo na umitih laseh. Ni res? Po moje je najbolje, da si najprej umiješ lase, potem pa na mokre naneseš masko. Regeneraorja pa mislim, da ne boš potrebovala, ker bo že maska navlažila lase.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2005 - 03:48 PM

.

Jaz po ta novem regeneratorjev sploh ne uporabljam več, ampak samo maske. Vsak drugi dan, kot si pač perem lase. To olivno masko od Avona uporabljam enako, kot ostale... na umite lase si jo dam, fino vmasiram in jo pustim gor približno pol ure, nato sperem.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#166 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 25 October 2005 - 06:26 PM

kk ste mi luste nrdile, da bi sikr zdle kej naročila smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#167 Vilinka

Vilinka

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 27 October 2005 - 12:52 PM

ali ima katera izkusnje z advnce techniques samponi in maskami za lase - konkretno [b]colour protection?
  • 0

#168 Anie

Anie

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 229 posts

Posted 28 October 2005 - 10:45 AM

jaz biggrin.gif meni so tej rdeči in rumeni (za svetlolaske) najboljše šamponi, balzami in maske nasploh! priporočam wink.gif
  • 0

#169 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5844 posts

Posted 28 October 2005 - 01:02 PM

sprobala sem naturals masko za lase z sojinim mlekom in makadamijskim oreščkom. zelo dobra. lepo diši in po nje so moji lasje lepo mehki in se svetijo. pa vonj se drži že par ur, čeprav sem bila vmes že v zakajenem lokalu na kavici.
spay z granatnim jabolkom pa tudi ni čisto za odmet. sem sprobala že boljše zadeve, ampak za ta denar za afnanje in mehčanje las bo. laugh.gif
  • 0

#170 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2005 - 05:08 PM

.

Bi rada spet par stvari naročila pri Avonu in me med drugim zanima sledeče:
Planet SPA maska za obraz z minerali mrtvega morja..... piše, da odvaja toksine. Kaj to pravzaprav pomeni? A zna katera iz prve roke povedat, če je zadeva okej?
Negovalni odstranjevalec laka za nohte - učinkovita stvar?
Dry Skin Relief 24-urna hidratantna krema za telo - je res?

No, vsega, kar je prispelo v prejšnji pošiljki, še nisem uspela sprobat. Nekaj pa sem in torej podajam moje mnenje (za ostalo sledi kasneje):
Naturals balzam za ustnice aloja&avokado - krneki, še dobro, da je blo čist poceni..... smrdi in groza, če ti pride okus v usta... me na bruhanje sili.
Senses 'winter sensation' gel za tuširanje - omamen vonj po cimetu... res super stvar.
Scrub za telo z rjavim sladkorjem in shea maslom - diši mi preveč sladkobno... ampak scrub je konkreten, je dosti zrnc..... edino malo težje gre iz pakunge, ker je pakunga ful trda, scrub pa tudi ful gost. V splošnem pa dobra stvar.
SSS kremni balzam za prhanje (cvetlični) - super diši, kožo navlaži, ampak se ob tuširanju nič ne peni..... kar bi naj bla dobra stvar in pomeni, da ni agresiven (kar me je podučila sonchika)..... ampak mene vseeno to nepenjenje moti.
SSS body souffle - super stvar..... diiiiiši..... tako sveže po cvetlicah..... koža je navlažena, ni sicer ultra hranilen..... sem pa dišala vse do naslednjega jutra.

To je zaenkrat to.

.
  • 0

#171 *shana*

*shana*

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 28 October 2005 - 05:58 PM

uf, potem pa še dobro da si nisem naročila tega balzama za ustnice - sem se zadnji moment premislila laugh.gif
  • 0

#172 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 28 October 2005 - 06:00 PM

Ooo... jz sm čist navdušena nad losjonom za telo z vanilijo in sojinim mlekom, sm se takoj naročila še dva. Tako omamno diši do naslednjega jutra, pižama pa še dolgo po temu biggrin.gif
  • 0

#173 *shana*

*shana*

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 28 October 2005 - 06:16 PM

tudi meni je ta kolekcija z vanilijo super. imam še kremo za roke, ki jo obožujem tongue.gif
  • 0

#174 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 October 2005 - 07:08 PM

[quote=Jenna].

Bi rada spet par stvari naročila pri Avonu in me med drugim zanima sledeče:
Planet SPA maska za obraz z minerali mrtvega morja..... piše, da odvaja toksine. Kaj to pravzaprav pomeni? A zna katera iz prve roke povedat, če je zadeva okej?
Negovalni odstranjevalec laka za nohte - učinkovita stvar?
Dry Skin Relief 24-urna hidratantna krema za telo - je res?

No, vsega, kar je prispelo v prejšnji pošiljki, še nisem uspela sprobat. Nekaj pa sem in torej podajam moje mnenje (za ostalo sledi kasneje):
Naturals balzam za ustnice aloja&avokado - krneki, še dobro, da je blo čist poceni..... smrdi in groza, če ti pride okus v usta... me na bruhanje sili.
Senses 'winter sensation' gel za tuširanje - omamen vonj po cimetu... res super stvar.
Scrub za telo z rjavim sladkorjem in shea maslom - diši mi preveč sladkobno... ampak scrub je konkreten, je dosti zrnc..... edino malo težje gre iz pakunge, ker je pakunga ful trda, scrub pa tudi ful gost. V splošnem pa dobra stvar.
SSS kremni balzam za prhanje (cvetlični) - super diši, kožo navlaži, ampak se ob tuširanju nič ne peni..... kar bi naj bla dobra stvar in pomeni, da ni agresiven (kar me je podučila sonchika)..... ampak mene vseeno to nepenjenje moti.
SSS body souffle - super stvar..... diiiiiši..... tako sveže po cvetlicah..... koža je navlažena, ni sicer ultra hranilen..... sem pa dišala vse do naslednjega jutra.

To je zaenkrat to.

.
Planet SPA maska za obraz z minerali mrtvega morja - nisem probala, ampak mislim, da je to čistilna maska z glino. Odvaja toksine... to je po moje lari fari, je pa čistilna in vpija maščobo. Nisem je pa probala.

Dry skin relief - vse drži.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#175 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2005 - 07:32 PM

.

Potem sonchika misliš, da se je ne splača naročit..... maske, namreč? Če vpija maščobo, mhm..... jaz nimam mastne kože..... ravno obratno. Ampak sem pa imela tester in sem ga porabila in mi je bila maska všeč. Ampak po eno-kratni uporabi je valda težko dajat kakšne ocene.

Pa zanima me, kak to, da na internetu ni še 13. kampanje..... jaz bi že naročila! biggrin.gif

Aja - še podajam oceno za masko z mak. orehom - ful obstojen vonj in lasje so po uporabi res mehki..... za moje pojme celo preveč. Sprej jojoba&gran. jabolko - vonj (ki je sicer izredno dober, če nos pomoliš v pakungo) se porazgubi v sekundi. Brezveze. Pa sestavine po moje tudi niso za dol past - pisat se mi jih trenutno ne da.....

.
  • 0

#176 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 October 2005 - 07:52 PM

Glede maske res ne vem, naj še kdo drug poda oceno.
Za 13. k. se še ne da naročiti, ker se začne šele čez 2 tedna.
  • 0

#177 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 October 2005 - 10:45 PM

.

Aha, pa res. Sem pogledala zdaj na one naročilnice. Ampak sem mislila, da se morda da preko interneta kaj prej.

Me pa zanima ta maskara - daring curves..... bi za mamo naročila..... saj ni baš tako zahtevna, da bi ji zdaj ne vem kako za meter moglo podaljšat in zavihat preko čela (kot ene pričakujejo). Ampak tako..... da ni ravno sranje.
A še kaj katero mika iz kataloga 13? Mene vse tisto, kar sem že prej napisala. Me pa zanima še kolekcija FOR MEN - negovalni balzam po britju je baje dober in ne vsebuje alkohola. Kako je pa z izdelki z iste linije: Razor Relief in Hydrating Moisturiser..... oba isto staneta, pa me zanima, če katera ve, kateri je boljši?

Me pa begajo te maske. Zaenkrat imam Brazilian Rainforest masko in Relaksacijsko hidratantno masko s shea maslom - z obema sem zadovoljna. Zdaj pa vidim tu v katalogu še South Pacific luščilno masko in Poživljajočo masko z belim čajem. In me zanima, katera je kaj boljša za mojo kožo (nimam s kožo sicer nobenih težav, razen tega, da je suha). Ker za ono z minerali Mrtvega morja sem se odločila, da je ne bom kupila, ker je res za mastno kožo..... katere pa jaz nimam.

.
  • 0

#178 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 29 October 2005 - 10:41 AM

Maska z belim čajem ima na začetku alkohol, ne priporočam, sploh pa ne za suho kožo.

Luščilna maska pa po moje tudi ni za suho kožo, sestavin te na poznam, ampak luščilne so vedno narejene na podlagi alkohola.
  • 0

#179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 October 2005 - 11:39 AM

.

Aham. Hvala za opozorilo. Sicer me je pa do mask minilo.
Si bom raje kupila eno nežno roza šminko - Beyond Colour. biggrin.gif

.
  • 0

#180 MARELICA

MARELICA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 186 posts
  • Interests:SODOBNA TEHNOLOGIJA, DELO Z LJUDMI...

Posted 29 October 2005 - 01:37 PM

A ta maska z glino je za mastno kožo, ker jaz jo imam namreč. Upam, da bo ok. A je že katera probala kremo za roke ali pa gel za tuširanje z minerali mrtvega morja?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users