AVON
Posted 20 October 2005 - 08:22 PM
Posted 20 October 2005 - 08:30 PM
Me je pa najbolj zadelo to, da se zadeva na laseh takoj razdiši ... ker je bil ful dober vonj pri meni dejansko glavni razlog za nakup.
Ja, upajmo, da se bodo mnenja še kaj spreminjala. Sicer pa nisem kaj dosti od tega spreja pričakovala, če povem po pravici. Ampak samo tako..... eno neškodljivo zadevo za afnanje.....
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 October 2005 - 01:50 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 October 2005 - 02:58 PM
Posted 25 October 2005 - 03:48 PM
Jaz po ta novem regeneratorjev sploh ne uporabljam več, ampak samo maske. Vsak drugi dan, kot si pač perem lase. To olivno masko od Avona uporabljam enako, kot ostale... na umite lase si jo dam, fino vmasiram in jo pustim gor približno pol ure, nato sperem.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 October 2005 - 06:26 PM

Posted 27 October 2005 - 12:52 PM
Posted 28 October 2005 - 10:45 AM

Posted 28 October 2005 - 01:02 PM
spay z granatnim jabolkom pa tudi ni čisto za odmet. sem sprobala že boljše zadeve, ampak za ta denar za afnanje in mehčanje las bo.

Posted 28 October 2005 - 05:08 PM
Bi rada spet par stvari naročila pri Avonu in me med drugim zanima sledeče:
Planet SPA maska za obraz z minerali mrtvega morja..... piše, da odvaja toksine. Kaj to pravzaprav pomeni? A zna katera iz prve roke povedat, če je zadeva okej?
Negovalni odstranjevalec laka za nohte - učinkovita stvar?
Dry Skin Relief 24-urna hidratantna krema za telo - je res?
No, vsega, kar je prispelo v prejšnji pošiljki, še nisem uspela sprobat. Nekaj pa sem in torej podajam moje mnenje (za ostalo sledi kasneje):
Naturals balzam za ustnice aloja&avokado - krneki, še dobro, da je blo čist poceni..... smrdi in groza, če ti pride okus v usta... me na bruhanje sili.
Senses 'winter sensation' gel za tuširanje - omamen vonj po cimetu... res super stvar.
Scrub za telo z rjavim sladkorjem in shea maslom - diši mi preveč sladkobno... ampak scrub je konkreten, je dosti zrnc..... edino malo težje gre iz pakunge, ker je pakunga ful trda, scrub pa tudi ful gost. V splošnem pa dobra stvar.
SSS kremni balzam za prhanje (cvetlični) - super diši, kožo navlaži, ampak se ob tuširanju nič ne peni..... kar bi naj bla dobra stvar in pomeni, da ni agresiven (kar me je podučila sonchika)..... ampak mene vseeno to nepenjenje moti.
SSS body souffle - super stvar..... diiiiiši..... tako sveže po cvetlicah..... koža je navlažena, ni sicer ultra hranilen..... sem pa dišala vse do naslednjega jutra.
To je zaenkrat to.
.
Posted 28 October 2005 - 05:58 PM

Posted 28 October 2005 - 06:00 PM

Posted 28 October 2005 - 06:16 PM

Posted 28 October 2005 - 07:08 PM
Bi rada spet par stvari naročila pri Avonu in me med drugim zanima sledeče:
Planet SPA maska za obraz z minerali mrtvega morja..... piše, da odvaja toksine. Kaj to pravzaprav pomeni? A zna katera iz prve roke povedat, če je zadeva okej?
Negovalni odstranjevalec laka za nohte - učinkovita stvar?
Dry Skin Relief 24-urna hidratantna krema za telo - je res?
No, vsega, kar je prispelo v prejšnji pošiljki, še nisem uspela sprobat. Nekaj pa sem in torej podajam moje mnenje (za ostalo sledi kasneje):
Naturals balzam za ustnice aloja&avokado - krneki, še dobro, da je blo čist poceni..... smrdi in groza, če ti pride okus v usta... me na bruhanje sili.
Senses 'winter sensation' gel za tuširanje - omamen vonj po cimetu... res super stvar.
Scrub za telo z rjavim sladkorjem in shea maslom - diši mi preveč sladkobno... ampak scrub je konkreten, je dosti zrnc..... edino malo težje gre iz pakunge, ker je pakunga ful trda, scrub pa tudi ful gost. V splošnem pa dobra stvar.
SSS kremni balzam za prhanje (cvetlični) - super diši, kožo navlaži, ampak se ob tuširanju nič ne peni..... kar bi naj bla dobra stvar in pomeni, da ni agresiven (kar me je podučila sonchika)..... ampak mene vseeno to nepenjenje moti.
SSS body souffle - super stvar..... diiiiiši..... tako sveže po cvetlicah..... koža je navlažena, ni sicer ultra hranilen..... sem pa dišala vse do naslednjega jutra.
To je zaenkrat to.
.
Planet SPA maska za obraz z minerali mrtvega morja - nisem probala, ampak mislim, da je to čistilna maska z glino. Odvaja toksine... to je po moje lari fari, je pa čistilna in vpija maščobo. Nisem je pa probala.
Dry skin relief - vse drži.
Posted 28 October 2005 - 07:32 PM
Potem sonchika misliš, da se je ne splača naročit..... maske, namreč? Če vpija maščobo, mhm..... jaz nimam mastne kože..... ravno obratno. Ampak sem pa imela tester in sem ga porabila in mi je bila maska všeč. Ampak po eno-kratni uporabi je valda težko dajat kakšne ocene.
Pa zanima me, kak to, da na internetu ni še 13. kampanje..... jaz bi že naročila!

Aja - še podajam oceno za masko z mak. orehom - ful obstojen vonj in lasje so po uporabi res mehki..... za moje pojme celo preveč. Sprej jojoba&gran. jabolko - vonj (ki je sicer izredno dober, če nos pomoliš v pakungo) se porazgubi v sekundi. Brezveze. Pa sestavine po moje tudi niso za dol past - pisat se mi jih trenutno ne da.....
.
Posted 28 October 2005 - 07:52 PM
Za 13. k. se še ne da naročiti, ker se začne šele čez 2 tedna.
Posted 28 October 2005 - 10:45 PM
Aha, pa res. Sem pogledala zdaj na one naročilnice. Ampak sem mislila, da se morda da preko interneta kaj prej.
Me pa zanima ta maskara - daring curves..... bi za mamo naročila..... saj ni baš tako zahtevna, da bi ji zdaj ne vem kako za meter moglo podaljšat in zavihat preko čela (kot ene pričakujejo). Ampak tako..... da ni ravno sranje.
A še kaj katero mika iz kataloga 13? Mene vse tisto, kar sem že prej napisala. Me pa zanima še kolekcija FOR MEN - negovalni balzam po britju je baje dober in ne vsebuje alkohola. Kako je pa z izdelki z iste linije: Razor Relief in Hydrating Moisturiser..... oba isto staneta, pa me zanima, če katera ve, kateri je boljši?
Me pa begajo te maske. Zaenkrat imam Brazilian Rainforest masko in Relaksacijsko hidratantno masko s shea maslom - z obema sem zadovoljna. Zdaj pa vidim tu v katalogu še South Pacific luščilno masko in Poživljajočo masko z belim čajem. In me zanima, katera je kaj boljša za mojo kožo (nimam s kožo sicer nobenih težav, razen tega, da je suha). Ker za ono z minerali Mrtvega morja sem se odločila, da je ne bom kupila, ker je res za mastno kožo..... katere pa jaz nimam.
.
Posted 29 October 2005 - 10:41 AM
Luščilna maska pa po moje tudi ni za suho kožo, sestavin te na poznam, ampak luščilne so vedno narejene na podlagi alkohola.
Posted 29 October 2005 - 11:39 AM
Aham. Hvala za opozorilo. Sicer me je pa do mask minilo.
Si bom raje kupila eno nežno roza šminko - Beyond Colour.

.
Posted 29 October 2005 - 01:37 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users