Jump to content

Photo

Desperate Housewives

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#161 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 May 2008 - 10:14 AM

Ful je bil dober del ja. Prvič sem skor umrla od smeha, ko se je Gabi ful vrgla na hendimena, prav podrla ga je. laugh.gif

Pa ko je Karlos poklicu policijo v omari. laugh.gif laugh.gif

O fuj, kakega nagravžnega deda bo mela Suzan, men je ta tip odvraten.

Pa hčerki od Gabi, hahahaha.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#162 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 May 2008 - 10:32 AM

Ja, ta, ko je Carlos poklicu policijo v omari, je bla najboljša!! Jst sm se režala pol še pol ure. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#163 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 May 2008 - 12:18 PM

IPB Image Meni je obupen. :S
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#164 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 22 May 2008 - 12:31 PM

Huh, ta tip je zakon. V Queer as folk ga je arogantnost nardila še bolj seksi, kot je sicer.
A je on gay v resnici?

• 0

#165 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 May 2008 - 01:07 PM

Mislim, Cvetka* je dala zanalašč najbolj obupno sliko. mad.gif

Jaz bi plačala, da bi bila z njim. Fukish je, res! biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#166 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 22 May 2008 - 07:53 PM

Mene pa spominja na Ashtona...od Demi hmm.gif

Komi čakam, da čeknem finalni del. Samo zdej sem že vse prebrala...no sej vseen. Kako pa Gaby dobi otroke?
  • 0

#167 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 May 2008 - 08:57 PM

Verjetno jih rodi. biggrin.gif

Nič točno ne pove, samo na koncu pokaže, kaj bo čez 5 let.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#168 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 May 2008 - 09:54 PM

Men so se pa DH popolnoma zasrale, res do konca, čeprav je bil season finale v splošnem zelo dober, tudi duhovit.

Ampak tale crap z Majkom mi gre krepko na jetra, skos neki halo med njim in Susan, porkamadona, a ne morta bit že enkrat srečna? Preveč za lase je vse skup privlečeno, no. Ok, sej vem, da že v splošnem tale nadaljevanka ni odraz nekega jakega realizma, ampak vseeno ... to konstantno podjebavanje glede Majka in Susan je pa zbilo podn. rolleyes.gif Se sploh lahko spomnijo še kej novega, še ne videnega ... hm, izvirnega?

Gale Harold mi je malodane nagnusen, že v splošnem mi je nikakav, s Susan pa sploh ne paše skupaj. On je tak šminkerski deček s polno ritjo dreka, Susan pa rabi tapravga deca.

Razočarana sem, totalno. Če bodo skenslali še Gaby (nekaj se o tem govori) zagotovo neham gledat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#169 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 22 May 2008 - 10:04 PM

kdaj bo(ali je že???)na Pop tv nova sezona?
  • 0

#170 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 September 2008 - 02:40 PM

ZAČELO SE JE!!!!! w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif

No, tako, jaz sem že pogledala prvi del nove, PETE sezone, in je zanimivo, dogajanje se prestavi 5 let v prihodnost. Edie is back and she is not alone. wink.gif

Zakon, sem jih že pošteno pogrešala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#171 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 29 September 2008 - 09:24 PM

Edie ma novega wink.gif

Kaj je zdaj dekline. A bomo ugibale katera oseba nebi smela mirno spat v tej ulici? Zdaj najbolj očitno sta nastavljena Susan oz. Mike, sam ziher nebota ona, ker je preveč lahka rešitev smile.gif
  • 0

#172 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 30 September 2008 - 08:17 AM

Men jo pa še dol vlče, komi čakam, čist ste me zrajcale.
  • 0

#173 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 September 2008 - 03:03 PM

Fajn začetek, res. Susan mi je ful lepa. wub.gif Ta Gale pa tud ni slab. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#174 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 01 October 2008 - 01:35 PM

Mož od Edie - kok je men ta igralec ogabn.

Gaby pa hčerkice so ful face.
  • 0

#175 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 October 2008 - 05:54 PM

Tudi meni je Susan prav grda v faco. Ne vedno, ampak skoraj povsod, v vseh kadrih.

Bo pa ta mož od Eddie pošteno mešal štrene, in tudi okoli focev od Lynette bo še pestro.

Meni so super, no. smile.gif
  • 0

#176 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 October 2008 - 07:04 PM

yes.gif

Malo prej. Mah...super...you know, ta nadaljevanka pa res ne razočara. smile.gif
  • 0

#177 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 October 2008 - 08:43 PM

Ne vem, kak je meni ratalo fake vezijo dvojke potegnit mad.gif zdaj moram pa spet čakat 100 let!!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#178 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 October 2008 - 09:29 PM

Sem pogledala prvi del...pa me je kar malo razočaralo. Sploh to spremembo z Gaby so mi čist zasral. Ona ni taka in s tem so ji lik vzel. Vedno je bla za vsako ceno urejena, gobčna, dosegla svoje...zdej je pa kar ena zanemarjena uboga mama, ki se ne zna zase postavit in red narest. Kr neki, njen lik se nikol ne bi tkole spremenu v tako skrajnost. Pa tud sicer me je malo razočaralo, kaj pa vem, ni mi več tist ful dobr....sej bomo vidl kaj se bo razpletlo, mogoče mi pa dobra rata huh.gif
  • 0

#179 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 06 October 2008 - 10:05 PM

Jst se samo to z Gaby strinjam, men je tu ful bedno kako se je tok spremenila, iz supermodela v kr eno zanemarjeno gospodinjo, mislm, vsaj glede nato kakšna je bla skos prej. Drugač sem pa čiiist navdušena, 2. del že pogledala, me fuul zanima kaj je s tem možem od Eddie, ČIST je sumljiu smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#180 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 October 2008 - 10:11 PM

Dejte nehat!!! Jutr k pridem s faxa, jaaaaaaaaaaaaaaaa, gledat smile.gif
  • 0