Jump to content

Photo

izkušnje s frizerji, frizurami in frizerskimi saloni

• Please log in to reply
356 replies to this topic

#161 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 August 2006 - 02:02 PM

Jaz sem se pa odločla, da se bom sama strigla od zaj naprej. Haha tongue.gif . Samo škarje si morem kupit. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#162 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 09 October 2006 - 09:58 AM

Punce, kaj pa frizerji v MB??? huh.gif

Sam Lj gor in dol in okrog in počez smile.gif

A je bla že ktera v Studio M ali pa Mateja M (nisem prepročana, kako se reče) na Koroški?

Dajte mi mal poročat no, ko ne vem, kam naj grem, da ne bo katarstrofa frizura in cena.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#163 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 10 October 2006 - 10:03 PM

JSt tut kar se tiče frizerjev sem hudo neeksperimentalen človek in sem zelooo ne zaupljiva do oblikovalcev kocin... biggrin.gif Včasih sm hodila k eni ženski, k me je ZMER preveč postrigla in sm dobila neverjetno velik strah pred frizerji. Še zdej se zelooo težko zmigam in res, če se le da, čakam do takrat ko je res ekstranujno...
Čeprov je pa res, da imam zdej eno frizerko, k zelo rada eksperimentira in dela noro odbite čupe... ampk to pač ni zame tongue.gif Mi je pa všeč, k me posluša, pa nardi tako kot hočem, pa še las ti ne odstriže glih pol glave... Pa še dobr zna svetvat, kaj narest da boš moden in da ti bo še pasal... Jst sm ji rekla,da si nočem odstrižt svojih dolgih las, ampk da bi rada samo mal spremembe... Pa mi je res fajn nardila...

Sorry Suzyka, nč zate sad.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#164 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 11 October 2006 - 10:30 AM

QUOTE(Hannah @ 10. 10. 2006 - 23:03) View Post

JSt tut kar se tiče frizerjev sem hudo neeksperimentalen človek in sem zelooo ne zaupljiva do oblikovalcev kocin... biggrin.gif Včasih sm hodila k eni ženski, k me je ZMER preveč postrigla in sm dobila neverjetno velik strah pred frizerji. Še zdej se zelooo težko zmigam in res, če se le da, čakam do takrat ko je res ekstranujno...
Čeprov je pa res, da imam zdej eno frizerko, k zelo rada eksperimentira in dela noro odbite čupe... ampk to pač ni zame tongue.gif Mi je pa všeč, k me posluša, pa nardi tako kot hočem, pa še las ti ne odstriže glih pol glave... Pa še dobr zna svetvat, kaj narest da boš moden in da ti bo še pasal... Jst sm ji rekla,da si nočem odstrižt svojih dolgih las, ampk da bi rada samo mal spremembe... Pa mi je res fajn nardila...

Sorry Suzyka, nč zate sad.gif

Ah že spet. Kaj pa mi v MB-ju? cry.gif

biggrin.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#165 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 October 2006 - 01:40 PM

QUOTE(Suzyka @ 9. 10. 2006 - 10:58) View Post

Punce, kaj pa frizerji v MB??? huh.gif

Jaz hodim v Novo Vas. Meni ful fajn vedno postriže, ker se res spozna ženska. Pa če ji prineseš sliko bo postrigla čisto tak kot je na sliki res - ful zadene smile.gif . Gleda barvanja pa tut - lepo pobarva, tak da ti še potem res nekaj časa drži no. Če te kaj druga zanima pa ZS, ker ne bi rada delala reklame. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#166 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 October 2006 - 04:03 PM

QUOTE(Anaa @ 26. 8. 2006 - 15:02) View Post

Jaz sem se pa odločla, da se bom sama strigla od zaj naprej. Haha tongue.gif . Samo škarje si morem kupit. laugh.gif

to sem se jaz junija odločila narest. potem pa smo ob polsedmih zvečer klical frizerja če lahko pridem, ker sem se totalno zafušala cry.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#167 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 October 2006 - 06:23 PM

Haha vrjamem. Veš kaka bi jaz bla ? biggrin.gif Rajši si ne predstavljaj. blink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#168 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 11 October 2006 - 06:26 PM

Jaz se pa sama strižem že dolgo, čist kul izpade. Folk me še sprašuje, kam hodim k frizerju biggrin.gif Zakon, prihranim ogromno keša (gre pač več za druge stvari tongue.gif )
  • 0

#169 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 October 2006 - 06:27 PM

QUOTE(Anaa @ 11. 10. 2006 - 19:23) View Post

Haha vrjamem. Veš kaka bi jaz bla ? biggrin.gif Rajši si ne predstavljaj. blink.gif

uf sem že mislila da ti to resno premišljuješ laugh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#170 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 12 October 2006 - 05:20 PM

Jaz sem bila nazadnje v istem salonu kot Princeska, v Trzinu. Cene so res ugodne za solidno frizuro, ki se lahko primerja tudi s striženjem pri Stevotu. K Stevotu sem nehala hodit prav zato, ker mi zadnje čase niso naredili nobene dobre frizure, cene so pa 50% višje kot v Trzinu.
Bila sem tudi v Simplu, 3x. Prvič mi je frizerka naredila fajn frizuro, drugič pa kr neki, od pranja do striženja me je frizerka cukala, imela sem občutek, da ji je odveč, da me striže, ko sem izrazila željo glede frfruja, me je nadrla, da se to ne da naredit. Skratka, obupen odnos do strank. Po vse verjetnosti ne grem več tja.
  • 0

#171 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 October 2006 - 02:40 PM

Nazadnje sem bila pri frizerju pred dvema tednoma, čist tako mimgrede sem se odločila za hitro/suho striženje konic, ko sem šla mimo salona v katerem sem bila že dvakrat (Česalnica nasproti Gospodarskega razstavišča v LJ).
Frizirala me je neka ful prijazna frizerka, nič me ni cukal, nič ni godrnjala, dasiravno je imela dela še z drugimi strankami in celo pohvalila napredek, da se mi konice skoraj nič ne cepijo (čeprav so sicer lasje ful lomljivi in suhi in vse frizerke stokajo ko me obdelujejo rolleyes.gif ).
Na koncu me je res presenetila, ko je za striženje "zahtevala" 300sit, pač za eno kavo, sem jo kar debelo pogledala, pol sta se pa s sofrizerko smejali. Res, ful v redu osebje smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#172 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 21 October 2006 - 05:17 PM

Koristna informacija:
Frizerski salon Simple v včeraj odprtem Mercator centru na Pobrežju (Maribor) ima ves teden akcijo, da so vse frizerske storitve po 50% nižjih cenah.
  • 0

#173 **toxic **

**toxic **

sramežljivec

• Člani
  • 29 posts

Posted 22 October 2006 - 12:33 PM

men ful hudo striže gusti(drgač tud playbojeve zajčice frizera)..včasih je delu na brezovci blizu dolgega mosta --->frizerski atelje tijeras zdj se je pa osamosvojiw in ma tud nek na brezovci svoj ˝frizeraj˝(tako se reče:)) las vegas...sam on res tko ful uredu striže,svetuje..uglavnm ne dela takih splošnih čudnih frizur ampak iz usakih las nardi umetnino..res...ceno so sicer res kr precej dražje sam mislm d vm ne bo žov biggrin.gif thumbup.gif
  • 0
[b]...I remember when I lost my mind,but it wasn’t because I didn’t know enough...I just knew too much...

#174 nisha20

nisha20

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts

Posted 01 November 2006 - 07:06 PM

A so saloni Simple res tako ugodni? Ko sem klicala in vprašala po ceni, mi je namreč njihova frizerka rekla, da stane striženje in barvanje las pribl. 9800 SIT. Lp smile.gif
  • 0

#175 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 02 November 2006 - 12:12 AM

QUOTE(crna @ 13. 10. 2006 - 14:40) View Post

Na koncu me je res presenetila, ko je za striženje "zahtevala" 300sit, pač za eno kavo, sem jo kar debelo pogledala, pol sta se pa s sofrizerko smejali. Res, ful v redu osebje smile.gif .

blink.gif meni je v kopru računala 5tisoč. Ok mi je prala glavo poleg tega samo vseeno cry.gif

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#176 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 02 November 2006 - 07:22 AM

čista nategancija verymad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#177 urska

urska

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 09 March 2007 - 03:46 PM

A je kera od vas že slišala kakšen feedback za P.K.Hair salon? Niso ravno poceni, zato bo dobrodošla vsakak izkušnja z njimi.

Hvala!
  • 0

#178 beatrix

beatrix

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 14 March 2007 - 07:41 PM

Majo enga ful dobrega frizerja, Matica... pejt se k njemu strizt... ta tedn je popoldan, sam ma ponavad dost guzvo... naroc se smile.gif
  • 0

#179 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 March 2007 - 01:33 AM

Kje pa je ta salon,pa kake so kej cene? (men je drgač full bolš,če me bejba pedena,mi je full nelagodn,če me tip)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#180 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 March 2007 - 04:59 PM

jaz pa že kar nekaj časa hodim k moškemu frizerju in mi ni nič nelagodno biggrin.gif zakaj pa bi mi blo? sem hodla k ženskam samo te, ko sem bla mala in me j eše mama vozla. drgač pa je tamoj kar dragi, samo pa dobro striže.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users