Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#161 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2006 - 09:28 PM

QUOTE(nevarna)
-
-vedno vsakega človeka pregledam od pet do glave in če mi ni ušeč se grdo spačm, pol me pa čudn gledajo

Jaz bi te ubila. twisted.gif Kak mi gre to naživce, to je grda navada veš.
  • 0
Viens, reste ici!

#162 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 12 January 2006 - 11:57 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
QUOTE(nevarna)
-
-vedno vsakega človeka pregledam od pet do glave in če mi ni ušeč se grdo spačm, pol me pa čudn gledajo

Jaz bi te ubila. twisted.gif Kak mi gre to naživce, to je grda navada veš.

če je men ker čudn (se sicer ne pačim) ampak vedno pokomentiram unmu k je zraven mene, če sem s kom. Pol me pa lubi zmer "krega", da je to ful grdo, prav: "Pa dej pust ljudi pri miru, no!" biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#163 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 13 January 2006 - 07:49 AM

pri meni je pa boljše če je malo bolj glasno ko grem spat lažje zaspim! biggrin.gif biggrin.gif
pokam prste na vse možne načine
ljudi ful rada strašim
sama se s sabo pogovarjam v mioslih(največkrat po angleško)tako kot LPgirl
vse šparam saj se mi zdi skoda vreči stran oops.gif oops.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#164 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 January 2006 - 11:18 AM

QUOTE(cedevita)
- vedno mora biti vse po moje

exactly! biggrin.gif js se full rada ljudi dotikam in to tut skos, ko mam šanso, delam ... edin v kinu popizdim, če bi se kdo božu pa za roke držu, to pa direkt sovražm. (razen dvakrat sm naridla izjemo! biggrin.gif )
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#165 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 13 January 2006 - 02:12 PM

pa še spomnla sm se da men ful paše ko si čistim ušesa z vatiranimi palčkami!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#166 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 January 2006 - 02:14 PM

QUOTE(kristy)
pa še spomnla sm se da men ful paše ko si čistim ušesa z vatiranimi palčkami!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image aaaa, mene pa to ful grozno skomina !!!si morm palčke prej zmočt, če hočm kej po ušesih šart ...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#167 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 13 January 2006 - 02:18 PM

aja pa še tkoda si popek čistm!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vem mal kripi biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#168 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 13 January 2006 - 02:22 PM

QUOTE(kristy)
aja pa še tkoda si popek čistm!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vem mal kripi biggrin.gif biggrin.gif
:alien:
  • 0
Posted Image

#169 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 13 January 2006 - 10:29 PM

QUOTE(kristy)
pa še spomnla sm se da men ful paše ko si čistim ušesa z vatiranimi palčkami!! biggrin.gif  :D  :D

Men tud, a to je kao čudna navada al kaj? Al to, da ti paše?

Zdej sm se pa spomnla neki res čudnga..bivšemu je pa ful pasal, če sm mu jst z mezinčkom malo po ušesu povrtala, res..sam mu skor nikoli ni uspelo me prepričat, razn, če si jih ni prej spucal. twisted.gif

Jst moram pa ponoč imet obvezno radio prižgan..če je tiho, sam čakam, kaj se bo zgodilo, da me bo neki prestrašilo.
  • 0

#170 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 07 February 2006 - 12:33 AM

Kak je pa to dobra tema! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mislim, da nimam nekih hudih posebnih creepy navad.
So pa;
-vedno, kadar vidim na tv koga ki dobro poje, se začnem odhrkavat in čistit glas, kot da bi tut sama pela...to počnem tk dolgo, da me že grlo začne bolet rolleyes.gif
-v kopalnici morajo biti vse flaške, kremce ipd postavljene tako, da se lepo vidi napis na pvi strani, bognedaj da je okol obrnjeno, pa da kaže npr. sam deklaracije (postavljam jih na raztavo)
- tudi sama vedno šnjofam po tujih kopalnicah, ampak nikol ne odpiram omaric (res ne) in vedn že vnaprej povem, da bom mal sčekirala in da me 15 minut ne bo ven (frendicam biggrin.gif )
-nikoli ne pijem po slamici, ker me živcirajo, in če sem kdaj nataknjena, jo zanalašč vržem po mizi, da imajo delo za pucat (eh ermm.gif )
-ves čas bi se čohala po hrbtu, pa žal nimam dovolj dolgih rok
-non stop urejam mape in fajle na compu, vse mora bit v svoji mapi, vsi komadi mp3ji lepo napisani (brez vmesnih pik, črtic), za vsako stvar morm vedet kje je in kaj je.
  • 0

#171 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2006 - 12:48 AM

QUOTE(Estera)
-vedno, kadar vidim na tv koga ki dobro poje, se začnem odhrkavat in čistit glas, kot da bi tut sama pela...to počnem tk dolgo, da me že grlo začne bolet rolleyes.gif

Ta je dobra biggrin.gif:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#172 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 07 February 2006 - 02:04 AM

Pa boleče jt udi. Ampk tk odhrkavam potihem, se me ne sliši. Ne znam opisat lih točn, sam vem še iz glasbene šole, k so me skoz opominjal, da ne smemo tega delat (škodi glasilkam).
  • 0

#173 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 February 2006 - 10:21 AM

Hehe, to jst delam, če mi kšn s hripavim glasom govori. Kr živčna ratam. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#174 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 07 February 2006 - 01:31 PM

QUOTE(Estera)
-non stop urejam mape in fajle na compu, vse mora bit v svoji mapi, vsi komadi mp3ji lepo napisani (brez vmesnih pik, črtic), za vsako stvar morm vedet kje je in kaj je.

Uff... to tut jst
Sploh pa mp3-je, čist usi morjo bit po tem sistemu: Izvajalec_št. na CD-ju_Naslov
  • 0

#175 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 07 February 2006 - 02:07 PM

v sobi imam tisto uro ko se v temi vidi in jo imam narihtano za 2 uri in pol naprej, vedno
pa ko narihtam budilko mora prit seštevek vsot na liho število
mah čudna sem vem biggrin.gif
  • 0

#176 Pesimistična

Pesimistična

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 132 posts

Posted 07 February 2006 - 03:20 PM

Pa še malo mojih navad:
- glasnost na radiu (v sobi, v avtu) in na televiziji mora biti zmeraj naštimana na sodo število
- v trgovini z tehničnimi artikli moram zmeraj vse odpret, prešlatat, sprobat, prestiskat (več ko ima gumbv boljše je) - joj najraje stiskam po kakem radiu ali odpiram hladilnike
- ne morem zaspat v popolni temi ali tišini, zato si TV zmeraj nastavim na funkcijo sleep, tako da se mi ta ugasne čez tri ure
- sovražim pospravljanje svoje sobe; takoj ko jo pospravim že več nič ne najdem
- bankovci v denarnici so sortirani po velikosti in glava na glavo
- ko hodim po mestu zmeraj ful hitro hodim, čeprav se mi ne mudi, tako da me potem začnejo noge bolet
  • 0

#177 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 07 February 2006 - 05:53 PM

Evo še moja:
-K grem po cesti gledam čist naravnost in se ne zmenim za ljudi, sploh jih ne gledam, ne opazujem, sem čist v svojem svetu. Zraven kolegice šimfajo, kak je bla kaka oblečena, jst pa še to ne vem povedat al je bla v hlačah al v kikli, pa smo šli mimo biggrin.gif
  • 0

#178 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 February 2006 - 06:16 PM

QUOTE(Pesimistična)

- glasnost na radiu (v sobi, v avtu) in na televiziji mora biti zmeraj naštimana na sodo število

Res, ampak res trdno sem bila prepričana, da sem edina budala s to navado oziroma nujo. biggrin.gif Če je glasnost na lihi številki, dobesedno ne morem funkcionirat in sem cela živčna ... sestra se je že navadla in vedno preveri, da je na sodi cifri ... taksist, ki ga občasno naročim, pa je tudi že seznanjen s to debilnostjo. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#179 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 07 February 2006 - 06:20 PM

QUOTE(Pesimistična)

jaz mam podobno finto .. na tv more bit glasnost vedno al na 10, 15, 20, 25 itd. biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#180 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 07 February 2006 - 06:38 PM

QUOTE(Pesimistična)

- sovražim pospravljanje svoje sobe; takoj ko jo pospravim že več nič ne najdem

js tut pol je pa spet tko k prej !
najraj sm v neredu in točno vem kje je kaj!! biggrin.gif
pa tist z ušesi mislm to da mi paše in zamenam ene 6 palčk za eno uho v 30h minutah!kadar se to spravm delat! oops.gif oops.gif biggrin.gif
drgač pa ušesa čistt pa res ni čudna navada! biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users