kaj študirate
Posted 27 December 2005 - 03:09 PM
Posted 27 December 2005 - 05:06 PM
aja?zanimiv!!! a pol na faksa hodš?k ponavad uni k še kej študirajo na isti fakulteti uzamejo,mislm,jz sm take poznam! a pa ti laufa oboje?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 December 2005 - 06:11 PM
ful je fora, ker ma folk predstave, da smo na teologiji vsi oh in sploh in, da so same nune in fajmoštri... ubistvu je pa tam folk tok odpilen in se mamo velik bolš kt na filotu (manj nas je in se poznamo)... dobr maš tut izjeme, ki so.... ne bo zdj o tem!
Posted 27 December 2005 - 07:54 PM
poznam par ljudi, ki so kombinirali ff in fdv: ena slovenščino in obramboslovje, ena novinarstvo in primerjalno književnost, moj brat novinarstvo in sociolgijo kulture. eno poznam, ki je hodila na teologijo in slovenščino.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 December 2005 - 09:16 PM
Posted 27 December 2005 - 09:44 PM
Ker jaz tud novinarstvo študiram in sem prvi letnik. Mogoče se poznava?
Posted 27 December 2005 - 10:44 PM
Posted 27 December 2005 - 10:46 PM
Posted 28 December 2005 - 07:44 PM
ja, jaz pa pavziram. ti si pol padla v bolonca, ne? ker jaz še po starem sistemu izpite delam. kateri pa so ti še ostali?
Posted 28 December 2005 - 07:55 PM
Posted 29 December 2005 - 01:28 AM
vesela bodi, da delaš po novem sistemu... mene prov zanima kaj bo z namo "tastarimi"... zna bit še sranje
Posted 29 December 2005 - 01:55 AM
ja, to pa je ful glupo, da vam niso vseh izpitov priznali. sam kako to, da če si že bla redno not pa si raje letos na izrednega vpisala?
Posted 29 December 2005 - 01:01 PM
In ne, niti najmanj nisem zadovoljna zarad novega sistema. Če bi ti bila, bi vedla zakaj. Jst bi res tkoj zamenjala za stari sistem. Vse mamo novo, imamo več predmetov kot lani, pa še to dost novga. Ker so letos ful lanskih osnovnih pogojev spremenili v izbirne...ki pa jih maš le par lahk...so se mi avtomastko eni izničli, ker se prekrivajo. Plus to, da sem izrredna, pa je fulll seminarskih (sedaj pišem že 14-to, če verjameš al pa ne/od 4ih predmetov)+pogosto obvezna prisotnost. Kako naj to en zaposlen folga ne vem. Lani je blo vse prosto, kk si hotel. Izpiti se več ne ponavljajo, ni več na obkroževanje v večini.....starih testov pa skoraj ni več. Res je, da se bomo več učil in posledično več znal...ampk hvala lepa---jst bi vseen rajš se nadudlala en star test napamet in dobla 7 al pa 8, kot pa tole letos, k smo prvi, ki utrjujemo pot zanamcev....ma ful je šit no. Aja, pa še sam 6x v celem faksu lahk delamo izpit, če ne, lahk sam bay bay rečeš. Kul, no.
Aja, pa ne narobe razumet, se zavedam, da je še desetine težjih faksov k tole, k niti ni tok težk...ampk v primerjavi z lanskim sistemom je letos ornk p.....in ful težje.
Ma, še milijon stvari je za minus, pa niti ena za plus. Edino to, da imam ta poklic vseen rada, in vztrajam. Mogoče bo kasnje bolje, ko bo več izbirnih predmetov.
Posted 29 December 2005 - 06:27 PM
hecno mi pa je, kak majo eni fdv za enega izmed najbolj elitnih faksov, medtem ko drugi pravijo, da lahko na fdv-ju padeš samo po stopnicah...
Posted 29 December 2005 - 06:32 PM
hecno mi pa je, kak majo eni fdv za enega izmed najbolj elitnih faksov, medtem ko drugi pravijo, da lahko na fdv-ju padeš samo po stopnicah...
Hm, tut ti v bolonjca. Kaj ne pavziraš-ne boš šla naprej s prejšnjim sistemom? Ja, dvojna merila so. To o štengah si pa zihr na fdvjevki velik brala a ne. Jst se sploh ne oziram na to. Saj vem, da ne bom doktor znanosti, k diplomiram, pa tut tega ne trdim, da je blazn težk (čeprav z bolonjcem postaja). Ampk-če je potrebno tk vidoko povprečje, da na rednega komaj prideš...že ni kr neki, no. In se mi tut zdi, da lahk tut priden pade letnik (jst nisem med njimi, sem sama kriva)-zlahka se ti je lani zalomilo pri 3 predmetih, pa si šel. Še posebej pri rednih, k so mel več ustnih izpitov kot izredni---tam te zlahka kdo nat....pa maš. Še posebej, če nisi lih ultra samozavesten v svoje znanje. Pa še če upoštevaš lansko sociologijo.....jao
Posted 30 December 2005 - 01:16 AM
men pa se fdv res ne zdi lahek, četudi sm res bolj lufterski tip (
doktor znanosti pa ne boš na nobenem dodiplomskem študiju...
Posted 30 December 2005 - 01:23 AM
men pa se fdv res ne zdi lahek, četudi sm res bolj lufterski tip (
doktor znanosti
no, saj veš, da sem to sam tk napisala. Npr. medicinci ali pravniki se v primerjavi z nami počutjo superiorno. Sam morm priznat, da majo težji študij, itak.
Posted 03 January 2006 - 01:56 PM
Posted 04 January 2006 - 05:53 PM
Posted 08 January 2006 - 03:14 PM
Jz poznam dva "politologa": ena, k je prejšn let bla prvi letnik, pa se je prepisala in sva zdej sošolke, pa še ful dobr frend, ki pa že piše diplomo (fax naredil v roku - freak).
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users