Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#161 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 January 2009 - 07:40 PM

jaz bi pohvalila eno prodajalko v LJ Muellerju na Čopovi, ki mi je že prijazno pristopila in svetovala pri nakupu Exceptionnel de Chanel in še zadnjič, ko sem kupovala DDMG. ker so 50 in 125 ml flaške v škatlicah, sem za ta veliko, 200 ml pakungo tudi vprašala, ali se ne dobi morda v škatlici (ker je bila edina na polici in ne v škatlici, sem predvidevala, da gre za tester). me je lepo opozorila, da ima deklaracijo prilepljeno direkt na stekleničko in da se dobita samo 50 in 125 ml v škatlici, nato pa odprla pokrovček, da sem videla, da ni zapackana pumpica, da krema še ni bila uporabljena in sem jo vzela. se mije opravičila, da nima Clinique testerjv in mi je pol dala Shiseido.

ena je pa pred tem skoraj izdihnila, ko je eni mamci morala tri pudre odpret in sem jo vprašala za DDMG, pa je rekla, da morm počakat na kako drugo, ki je tam zaposlena ... ?!

mi gre pa na jetra, da se slinijo okoli takih, ki se vidi, da kupijo/kupimo kaj kao višjecenovnega - mislim, stranka je stranka, pa če kupi Miss Sporty puder al pa ne vem, uno kremo od La Prarie, ki stane 100 €.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#162 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 January 2009 - 08:17 PM

Purepoison, kje so to delala,če smem prašat?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

• Guests

Posted 29 January 2009 - 10:24 AM

Agencija za okolje (ARSO)
  • 0

#164 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 January 2009 - 01:30 PM

V mariborskem Mullerju imajo umsko retardiranega varnostnika, ki neprestano hodi za strankami, stoji ti za hrbtom, ti dobesedno diha za ovratnik in se nasploh dela strašno važnega in zastrašujočega. Včeraj sva šli tja s kolegico in najprej je imel na piki dve drugi, potem ko sta šli, pa je SKOS (!!!) hodil za nama, nama gledal pod prste, se dobesedno skrival za policami in naju opazoval, pa še potem ko sva šli v višje nadstropje naju je takorekoč spremljal (minuto po tistem je bil že za nama), stal v kotu in naju sokolje opazoval. Upam, da ni treba posebej omenjat, da ni bilo na nama nič nenavadnega, da se ne poslužujeva kakšnega nezakonitega prisvajanja stvari in da ne izgledava kot klošarja.

Spodaj sva celo najprej plačali pri blagajni izbrano dekorativo (skupaj sva pustili tam 50€) in šele potem šli v višje nadstropje, ker je prijateljica potrebovala zobno pasto in deodorant, pa je bilo treba it za nama, LOL. Torej če sva kupili dekorativo v vrednosti 50€, bova šli potem krast zobno pasto za evro? Na kurac mi grejo ti varnostniki, resno. Imajo tri razrede OŠ, pa če bi res kdo kradel in bi dipnu več ko 5 stvari, jih še preštet ne bi znal. Idiot blesavi, res sem se komaj zadržala, da nisem šla do njega in ga vprašala, če ma kake probleme. Po taki izkušnji se pa potem ti počutiš ko kakšn kmetavz, čeprav je v bistvu on imbecil.

Pa strinjam se s Špelo - če gledaš nižjecenovno dekorativo, ni nikogar blizu in se nobenmu niti ne da karkoli pomagat, ko pa greš k policam z dražjo dekorativo, pa vedno prileti kakšna naspidiranka, ki ti začne razlagat neke bedarije s čim bolj umetelnim glasom in high držo, ko da je sama ročno izdelala vse, kar je tam za dobit. rolleyes.gif Tudi pri blagajni je razlika - če kupiš nekaj od Essence, pa tudi L'Oreal in podobno, te še pogleda ne. Če vzameš recimo Chanel maskaro in Alessandro utrjevalec, pa ti nameni tak pogled in nasmeh, ko da si rešil svetovno lakoto.

Dekorative ne kupujem več pri njih, častna beseda. Samo še v DM in v celjskem Limoniju (kjer so vedno super prijazni in nevsiljivi).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2009 - 01:51 PM

QUOTE(Špela @ 28. 1. 2009 - 19:40) View Post
da nima Clinique testerjv in mi je pol dala Shiseido.

Müller in testerji? Senzacionalno. Opažam, da maš kar krompir glede testerjev. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#166 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 29 January 2009 - 04:28 PM

QUOTE(Sinnaia @ 28. 1. 2009 - 16:26) View Post

Mah, daj, jz sm dolgo delala tkole v javnosti, sicer v šanku, ampak ok, pa nisem nikol, ampak res nikol svoje slabe volje na nikogar stresala. Res nikol. Če si v taki službi, se morš zavedat, da se pač do ljudi ne moreš grdo obnašat in stresat slabe volje na njih. V končni fazi, sej ni noben od njih kriv, da imaš slab dan. (Vsaj v veliki večini primerov.)

ja jaz tudi tako delam... pa mi večkrat rečejo da sem zelo pridna, prijazna,...Ja sej te kdo razjezi (so me že polili s kavo - sem se tekla domov preoblečt(dobro da blizu živim) pa nisem potem vsem po vrsti malodane mamice je*ala) samo se pomiriš in nadaljuješ kot da si najsrečnejši človek na svetu in si počaščen, ker se ti punca za mizo zmišluje in pritožuje kljub temu da je gužva.

Prodajalke v accesoriesu na čopovi se mi zdijo tudi prijazne. Vendo lepo pozdravijo, pa ne gledajo pod prste kakor da bi rade preverle tvoje prstne odtise...
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

• Guests

Posted 29 January 2009 - 04:34 PM

Dejstvo je, da pač nismo vsi sposobni dela z ljudmi dan za dnem. In take ženske, kot jih opisujete, bi morale pač delat kaj drugega, ker jim takšno očitno ne gre.
Jaz občudujem vredu natakarje, prodajalke itd, ker vem, da sama takega dela ne bi zmogla. Tako da, Kristy, svaka ti čast. smile.gif Kje delaš, da pridem na kavo? wink.gif
  • 0

#168 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27680 posts

Posted 29 January 2009 - 05:29 PM

QUOTE(DiLeMa @ 29. 1. 2009 - 13:30) View Post

Pa strinjam se s Špelo - če gledaš nižjecenovno dekorativo, ni nikogar blizu in se nobenmu niti ne da karkoli pomagat, ko pa greš k policam z dražjo dekorativo, pa vedno prileti kakšna naspidiranka, ki ti začne razlagat neke bedarije s čim bolj umetelnim glasom in high držo, ko da je sama ročno izdelala vse, kar je tam za dobit. rolleyes.gif Tudi pri blagajni je razlika - če kupiš nekaj od Essence, pa tudi L'Oreal in podobno, te še pogleda ne. Če vzameš recimo Chanel maskaro in Alessandro utrjevalec, pa ti nameni tak pogled in nasmeh, ko da si rešil svetovno lakoto.

Dekorative ne kupujem več pri njih, častna beseda. Samo še v DM in v celjskem Limoniju (kjer so vedno super prijazni in nevsiljivi).

lol1.gif

Se stinjam glede DM - ponavadi hodim po ljubljanskih - vedno prijazne in nevsljive prodajalke. So tam, ce jih potrebujes, drugace pa te pustijo pri miru. thumbup.gif

QUOTE(PurePoison @ 29. 1. 2009 - 16:34) View Post

Dejstvo je, da pač nismo vsi sposobni dela z ljudmi dan za dnem. In take ženske, kot jih opisujete, bi morale pač delat kaj drugega, ker jim takšno očitno ne gre.
Jaz občudujem vredu natakarje, prodajalke itd, ker vem, da sama takega dela ne bi zmogla. Tako da, Kristy, svaka ti čast. smile.gif Kje delaš, da pridem na kavo? wink.gif

Se pridruzujem pohvalam in obcudovanju. Tudi jaz nisem clovek, ki bi bil primeren za delo z ljudmi, ker, ko imam slab dan bolje, da gredo tudi muhe proc od mene. Se tega zavedam in sem se ze tudi precej popravila, ampak cisto iz svoje koze ne morem zato se ob slabih dnevih, ce se le da, zadrzujem na samem ali pa ljudi okoli sebe opozorim, da sem tecna kot pes. smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#169 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 11 August 2009 - 01:40 PM

Jaz morm pohvalit delavke na turistični agenciji Evroval. Res se ti posvetijo, prebrskajo vse možne ponudbe, ti svetujejo in četudi je ful ugodna ponudba, pa vejo, da so bile stranke nad hotelom razočarane, to povejo in opozorijo.

Istočasno bi pograjala delavko na turistični agenciji Relax, ki je bila popolno nasprotje prej pohvaljenih. Dala je na mizo že vnaprej sprintan papir z ponudbami, niti toliko ni bila živa, da bi pogledala v računalnik ali so sploh še prosta mesta na letalu, pač po liniji najmanjšega odpora.
  • 0

#170 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 August 2009 - 09:11 PM

NEXT OPTIKA

down.gif down.gif down.gif

City Park LJ - šla sem po leče, ker jih v Clarusu niso imeli, se hotela pri njih še naročiti za pregled, ampak niso bili niti malo zainteresirani, kot bi hoteli, da leče čimprej kupim in spokam ven.

Tam me več ne vidijo, ko jih ______________. down.gif down.gif down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#171 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2010 - 12:41 AM

Ena velika graja za Merkur center v Celju.

Jaz sem se dobesedno zaljubila v en super kulski toaster od Philipsa in kot naročeno nam stari toaster doma crkne (yay! biggrin.gif). Moja mati je hotla kupit neko poceni sranje, ker je jamrala, da je ta predrag in se ljubi fant javi, da ga bo on častil. Čist vesela in naspidirana se z njim napotim v Merkur in tam vidim, da imajo kar dva ta toasterja razstavljena na dveh različnih placih, ker je kao novost. No, midva iščeva potem kje imajo te toasterje zapakirane, preiščeva cel predel z gospodinjsko tehniko in najdeva vse drugo, samo tega ne (jaz sem bila čist obupana in razpizdjena). Greva poiskat tam enega zaposlenega in se seveda obnaša tak, ko da mu ni za živet in kot da ga ne bi smela motit. Končno se odloči, da bo odcapljal pogledat kje bi lahko imeli ta toaster, totalno zmedeno hodi med policami (ampak res, kot da je prvič tam) in nič ne najde. Pokliče okrepitve in pride ena ženska, nakar iščeta skupaj in spet nič ne najdeta. Potem meni reče ženska naj počakam, da bo prinesla prazno škatlo od aparata in meni kapne, da mi hoče dat enega od dveh razstavljenih. Seveda ji rečem, da ga ne bom vzela - oba sta bila polna mastnih prstnih odtisov, pa glede na to, da sva vzela like najdražjega, pač hočem NOVEGA in original zapakiranega. To sem ji povedala čist prijazno, ženska pa me je gledala, ko da sem neka debilna finoča in ko da sem jaz kriva, da imajo razstavljene novosti, potem pa nimajo za prodat niti enega primerka. blink.gif Uglavnem, po tistem sva se po hitrem postopku pobrala in raje naročila toaster preko spletne trgovine, kjer sva plačala minimalno poštnine in ga dobila v roku dveh dni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#172 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2010 - 12:57 AM

Keri toaster? woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#173 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2010 - 01:00 AM

PHILIPS HD 2686

IPB Image

Meni je strašno všeč kombinacija glossy črne, kovinske in rdečih detajlov, pa digitalni je.

Ful je fajni, izredno hitro popeče kruh, pa ko je konec, tak fletno zapiska. cool.gif
  • 0

#174 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2010 - 01:05 AM

O, pa je res lep. Nam bi se tudi lahko počasi pokvaril. twisted.gif
Pa ni glih poceni, ja, klko vidim. Ampak je pa LEP.

• 0

#175 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2010 - 01:08 AM

NUJNO ga moraš kupit, ti povem. laugh.gif Ful je fajni, ker je malo bolj glomazen, tak bolj širok, ni neka spizdjena plastična sirota, kot večina toasterjev.
  • 0

#176 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85958 posts

Posted 02 March 2010 - 01:10 AM

Kok je lep! woot.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#177 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2010 - 01:14 AM

Ma res ne vem, zakaj nam že ne crkne tisti toaster.
Morda bo takrat, ko pridem spet domov. twisted.gif

• 0

#178 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85958 posts

Posted 02 March 2010 - 01:15 AM

Nam je crknil par mescev nazaj. thumbup.gif

Dilema, kok stane?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#179 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 March 2010 - 01:16 AM

Jinadaze, sama poglej, kot sem jaz. dry.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

• 0

#180 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2010 - 01:16 AM

BTW, če ga bo katera slučajno res kupovala, na Mimovrste je komaj 62€, ampak piše ''nedobavljivo'', nimajo ga na zalogi.
Če ga bojo dobili, se ga ful splača tam kupit. Jaz sem dala več kot 10€ več, ampak sem ga vsaj takoj dobila.

Če bi moja mati šla kupit toaster, bi verjetno vzela najcenejšega in privlekla domov tegale božjega voleka:

IPB Image
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users