Hvalimo & Grajamo
Posted 28 January 2009 - 07:40 PM
ena je pa pred tem skoraj izdihnila, ko je eni mamci morala tri pudre odpret in sem jo vprašala za DDMG, pa je rekla, da morm počakat na kako drugo, ki je tam zaposlena ... ?!
mi gre pa na jetra, da se slinijo okoli takih, ki se vidi, da kupijo/kupimo kaj kao višjecenovnega - mislim, stranka je stranka, pa če kupi Miss Sporty puder al pa ne vem, uno kremo od La Prarie, ki stane 100 €.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 January 2009 - 08:17 PM
Posted 29 January 2009 - 10:24 AM
Posted 29 January 2009 - 01:30 PM
Spodaj sva celo najprej plačali pri blagajni izbrano dekorativo (skupaj sva pustili tam 50€) in šele potem šli v višje nadstropje, ker je prijateljica potrebovala zobno pasto in deodorant, pa je bilo treba it za nama, LOL. Torej če sva kupili dekorativo v vrednosti 50€, bova šli potem krast zobno pasto za evro? Na kurac mi grejo ti varnostniki, resno. Imajo tri razrede OŠ, pa če bi res kdo kradel in bi dipnu več ko 5 stvari, jih še preštet ne bi znal. Idiot blesavi, res sem se komaj zadržala, da nisem šla do njega in ga vprašala, če ma kake probleme. Po taki izkušnji se pa potem ti počutiš ko kakšn kmetavz, čeprav je v bistvu on imbecil.
Pa strinjam se s Špelo - če gledaš nižjecenovno dekorativo, ni nikogar blizu in se nobenmu niti ne da karkoli pomagat, ko pa greš k policam z dražjo dekorativo, pa vedno prileti kakšna naspidiranka, ki ti začne razlagat neke bedarije s čim bolj umetelnim glasom in high držo, ko da je sama ročno izdelala vse, kar je tam za dobit.

Dekorative ne kupujem več pri njih, častna beseda. Samo še v DM in v celjskem Limoniju (kjer so vedno super prijazni in nevsiljivi).
Posted 29 January 2009 - 01:51 PM
Müller in testerji? Senzacionalno. Opažam, da maš kar krompir glede testerjev. ;-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 January 2009 - 04:28 PM
Mah, daj, jz sm dolgo delala tkole v javnosti, sicer v šanku, ampak ok, pa nisem nikol, ampak res nikol svoje slabe volje na nikogar stresala. Res nikol. Če si v taki službi, se morš zavedat, da se pač do ljudi ne moreš grdo obnašat in stresat slabe volje na njih. V končni fazi, sej ni noben od njih kriv, da imaš slab dan. (Vsaj v veliki večini primerov.)
ja jaz tudi tako delam... pa mi večkrat rečejo da sem zelo pridna, prijazna,...Ja sej te kdo razjezi (so me že polili s kavo - sem se tekla domov preoblečt(dobro da blizu živim) pa nisem potem vsem po vrsti malodane mamice je*ala) samo se pomiriš in nadaljuješ kot da si najsrečnejši človek na svetu in si počaščen, ker se ti punca za mizo zmišluje in pritožuje kljub temu da je gužva.
Prodajalke v accesoriesu na čopovi se mi zdijo tudi prijazne. Vendo lepo pozdravijo, pa ne gledajo pod prste kakor da bi rade preverle tvoje prstne odtise...
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 29 January 2009 - 04:34 PM
Jaz občudujem vredu natakarje, prodajalke itd, ker vem, da sama takega dela ne bi zmogla. Tako da, Kristy, svaka ti čast.

Posted 29 January 2009 - 05:29 PM
Pa strinjam se s Špelo - če gledaš nižjecenovno dekorativo, ni nikogar blizu in se nobenmu niti ne da karkoli pomagat, ko pa greš k policam z dražjo dekorativo, pa vedno prileti kakšna naspidiranka, ki ti začne razlagat neke bedarije s čim bolj umetelnim glasom in high držo, ko da je sama ročno izdelala vse, kar je tam za dobit.

Dekorative ne kupujem več pri njih, častna beseda. Samo še v DM in v celjskem Limoniju (kjer so vedno super prijazni in nevsiljivi).

Se stinjam glede DM - ponavadi hodim po ljubljanskih - vedno prijazne in nevsljive prodajalke. So tam, ce jih potrebujes, drugace pa te pustijo pri miru.

Dejstvo je, da pač nismo vsi sposobni dela z ljudmi dan za dnem. In take ženske, kot jih opisujete, bi morale pač delat kaj drugega, ker jim takšno očitno ne gre.
Jaz občudujem vredu natakarje, prodajalke itd, ker vem, da sama takega dela ne bi zmogla. Tako da, Kristy, svaka ti čast.

Se pridruzujem pohvalam in obcudovanju. Tudi jaz nisem clovek, ki bi bil primeren za delo z ljudmi, ker, ko imam slab dan bolje, da gredo tudi muhe proc od mene. Se tega zavedam in sem se ze tudi precej popravila, ampak cisto iz svoje koze ne morem zato se ob slabih dnevih, ce se le da, zadrzujem na samem ali pa ljudi okoli sebe opozorim, da sem tecna kot pes.

Posted 11 August 2009 - 01:40 PM
Istočasno bi pograjala delavko na turistični agenciji Relax, ki je bila popolno nasprotje prej pohvaljenih. Dala je na mizo že vnaprej sprintan papir z ponudbami, niti toliko ni bila živa, da bi pogledala v računalnik ali so sploh še prosta mesta na letalu, pač po liniji najmanjšega odpora.
Posted 11 August 2009 - 09:11 PM

City Park LJ - šla sem po leče, ker jih v Clarusu niso imeli, se hotela pri njih še naročiti za pregled, ampak niso bili niti malo zainteresirani, kot bi hoteli, da leče čimprej kupim in spokam ven.
Tam me več ne vidijo, ko jih ______________.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 March 2010 - 12:41 AM
Jaz sem se dobesedno zaljubila v en super kulski toaster od Philipsa in kot naročeno nam stari toaster doma crkne (yay!

Posted 02 March 2010 - 12:57 AM
Keri toaster?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 March 2010 - 01:00 AM

Meni je strašno všeč kombinacija glossy črne, kovinske in rdečih detajlov, pa digitalni je.
Ful je fajni, izredno hitro popeče kruh, pa ko je konec, tak fletno zapiska.

Posted 02 March 2010 - 01:05 AM
O, pa je res lep. Nam bi se tudi lahko počasi pokvaril.

Pa ni glih poceni, ja, klko vidim. Ampak je pa LEP.
Posted 02 March 2010 - 01:08 AM

Posted 02 March 2010 - 01:10 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2010 - 01:14 AM
Ma res ne vem, zakaj nam že ne crkne tisti toaster.
Morda bo takrat, ko pridem spet domov.

Posted 02 March 2010 - 01:15 AM

Dilema, kok stane?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2010 - 01:16 AM
Jinadaze, sama poglej, kot sem jaz.

Posted 02 March 2010 - 01:16 AM
Če ga bojo dobili, se ga ful splača tam kupit. Jaz sem dala več kot 10€ več, ampak sem ga vsaj takoj dobila.
Če bi moja mati šla kupit toaster, bi verjetno vzela najcenejšega in privlekla domov tegale božjega voleka:

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users