Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 29 September 2007 - 04:32 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 29 September 2007 - 06:32 PM
na živce mi gre tudi to ko mi kdo namesto preprostega da ali ne odgovora na vprašanje, ali ima čas, razloži celotno situacijo zakaj nima časa
No ja, to ne da bi me zivciralo, mi je vseeno ali mi samo rece da/ne ali mi zraven se pove razlog. Dokler vem, da je odgovor iskren se mi zdi se lepo od cloveka, da pove zakaj ne more.
Docim pa ne maram, da eni konstantno nikoli kao nimajo casa za karkoli ze das ti pobudo in ti skozi prodajajo buce zakaj ze da ne morejo. Ko pa oni povabijo bi ti moral pa skocit in so takoj uzaljeni, ce ti reces, da nimas casa.
Ampak... se izogibam in probam imet cim manj opravka s takimi primerki.

Posted 29 September 2007 - 11:05 PM
-laži
-nezvestobe
-ljudi ki se važijo in mislijo da so kaj več
-čakanje v vrsti
-kakih dedkov pa babic v trgovini ko se popolžje pomikajo naprej(to se mi je glih zadnč naredlo v interšparu ko se mi je ful mudil ko smo dobl obisk pa sm misla da bom znorela zard počasnosti enga starejšega para)
-podkupovanja
-guljovije
- na živce mi gre, ko se zunaj v raznih lokalih, klubih dostikrat proti koncu kdo hoče stepst seveda so kakšni tipi pijani in pametni za dva in seveda silijo v probleme...to mi je res bedno.
emily se čist strinjam s tabo žvim v bloku in blo je eno prazno stanovanje ko se je en par odselu(hvala bogu sm si misla ker sta bla res grozna soseda nadležna pa take zbrke sta skoz delala)k nam se je pol preselila samohranilka z dvema otrokoma-par zdjno no punca je še kr ok an ampak fant pa ma svojo noro družbo(kr naj jo ma sj mu je nism favš da ne bote misle)pa tk not v vhodu mamo stikalo za luči pržigat pa so nam ga še najmanj trikrat uničli poleg tega pa sose učeri stepli pa s kregli prvo so se sam besedno pol pa še telesno in to tk da so nam kol vrat vjodnik stolkli poleg tega pa ti še vhod tk zaparkirajo s svojimimotorji da zdj ponavadi hodim uzadi vn nne uspredi ker vmes vn ne prideš in to delajo vsaak dan pol pa se tk ko je ura tam nekje osem devet ko bi človk umiru mal tv gledav pa si spočil pa se začne s tistim prnečim motorjem okrog in okrog vozit da misliš da boš ob glavo od tega hrumenja
Posted 30 September 2007 - 09:03 AM
Posted 30 September 2007 - 09:06 AM
Posted 30 September 2007 - 09:08 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 October 2007 - 06:16 PM
Posted 06 October 2007 - 07:41 PM
Posted 06 October 2007 - 10:03 PM
Sori, Ana. Očitno se preveč s Sajkom pogovarjam.

Men grejo na ku--- oz. na živce reklame za Dove. Kao - vsaka je lepa...bla bla bla. Yeah, right. Sem jih dost videla, pa le niso vse tko lepe.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 06 October 2007 - 11:12 PM
Posted 07 October 2007 - 08:10 AM

Ne prenesem ga. Res ne.
Posted 07 October 2007 - 11:38 AM
Da si v drugi družbi in okrog tebe non-stop čeblajo o osebah, ki jih ne poznaš in o situacijah, katerim nisi prisustvoval.
Tale je tudi moja najlubša ja

Pa folk, ki počasi hodi in sevda zavzame ves prostor in se potem po možnosti še ustavi

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 October 2007 - 12:18 PM
Isto.
V 5k smo bli na enem sejmu, puno folka povsod, vlekli so se ko megla. In kot da to ni dost se pol še za vsak drek ustavijo.

Posted 07 October 2007 - 03:05 PM
-guljovije
sem že hotela napisat, kaj za boga je to, da se mi je malo prej utrnilo, da je to verjetno (?) goljufije. o, blažena jaz!

slovnične napake (tudi v angleščini)
ko na javnih skretih eni ne znajo za sabo vode potegnit in šopi razmočenih las v umivalnikih
preglasna muzika od sosedov
namišljeno hipersenzibilni ljudje, ki so v bistvu samo attention whores
ljudje, ki se jim ne da razvrščat smeti (90% takih bi verjetno najraje videlo, da bi jim kar kak robot pojedel smeti, samo, da se njim ni potrebno s tem ukvarjati)
ljudje, ki dajo smeti pred vhodna vrata stanovanja v blokih
izgovori, ki ne vzdržijo
zadnje čase tudi to, da ne glede na to, kolikokrat pomijem posodo, je venomer polno korito nepomite posode
piskanje/zvonjenje mobijev, smsanje in čvekanje po telefonu v kinu/gledališču/knjižnici/ ...
ljudje brez osnovnih pojmov bontona in kulture
(pa še kaj, se bom že še česa spomnila)
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 October 2007 - 07:33 PM
Posted 07 October 2007 - 10:45 PM

Posted 07 October 2007 - 10:50 PM
Omg, JA! Zaj sem se spomnila enih mojih prijetnih sostanovalcev - poleg tega, da dajo smeti za skoraj cel dan pred vrata, majo pred vratmi 2 vozička, 2 kolesa, čevlje, dežnik (skoraj pol stanovanja). Da ne moreš mimo! Dobesedno sem zadnjič mogla voziček premakniti, da sem lahko mimo sploh prišla. Ja kak bi pa blo, če bi vsi nalagali kaj na hodnik iz stanovanja?! Saj hoditi ne bi več mogli po njem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 October 2007 - 10:53 PM

Om.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 October 2007 - 09:15 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users