Jump to content

Photo

Prigode in nezgode naših ljubljenčkov

• Please log in to reply
267 replies to this topic

#161 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 September 2011 - 10:59 AM

tlo imaš pa prav biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#162 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 16 September 2011 - 12:55 PM

Kako sploh lahko imaš stol iz umetnega usnja, in the first place. Imej lesenega, hm ali pa usnjenega, če si upaš. laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#163 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 September 2011 - 01:12 PM

Zlahka cool.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#164 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 16 September 2011 - 01:18 PM

Mal sem te moral zbost, no. Sam res, če imaš doma zver, pol ni pametno met oblazinjenega pohištva. hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#165 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 September 2011 - 01:37 PM

laugh.gif bom spala od zdaj naprej na tleh
Stella in Juan mi nista nikoli nič niti približno podobnega nardila. Bom poklicala veterinarja če obstaja možnost da se goni in ji zato take neumnosti hodijo po glavi biggrin.gif
  • 0

#166 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 16 September 2011 - 02:22 PM

Kaj pa, če se je le kratkočasila, medtem ko vaji ni bilo doma, da bi ji predvajala zabavni program. Igrače. hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#167 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 14 March 2013 - 06:40 PM

Pred tremi tedni sem na okensko polico nastavila orehe in semena in imam zdaj zadnje dni pravi živalski vrt čez dan. Tri veverice sem z vrta zvabila na okno in zdaj že tri dni zapored vsako jutro pridejo in delajo rastur. Tok so luštne, ampak jih ne morem slikat, ker so tok plašne. Ful dobr no :)

• 0

#168 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 14 March 2013 - 07:38 PM

:thumbup:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 02 April 2013 - 03:20 PM

Od fantovih psička je prav prikupna, s fantom sva ji kupila igračko, plišastega dihurja in ga ima fuuul rada, ful velikrat ga odvleče s sabo v svoj kotiček (kar je ful smešno videti, ker je ta dihur ful dolg), potem ga "namontira" med tačke in se nasloni nanj :D Moram jo enkrat slikati. Pa velikokrat ga liže, ne grize, tako kot ostale igrače, ampak liže. Midva sva ji že ful igrač nanesla, od gumijastih do plišastih in jih ponavadi sčasoma razgrize, tega dihurčka pa ni, pa ga ima že kar dolgo :)

• 0

#170 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 02 April 2013 - 03:23 PM

O ful lepo, kako je sprejela tega dihurja. Meni je vedno fascinantno, kako se bitja odločijo za kakšno igračo. To je lahko pregrižen štumf do česarkoli drugega. Isto je pri otrocih...

• 0

#171 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 June 2013 - 09:20 AM

Tole, kar mi je danes Liu 'pripravila', konkurira Ninchinim prigodam z Galo.

Napol prebavljena mis, izbruhana skupaj s kaksnim dcl vode. Saj ne, da ima hrano zmeraj na voljo in ni NIKOLI lacna, da bi dejansko morala svoj plen pozret.

Mah. :-)

Se dobro, da ni izbruhala tega na kaksno mehko povrsino (postelja, blazina, preproga), tako da se mi konec koncev zdi kar uvidevno od nje. ;-)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#172 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 June 2013 - 02:30 PM

O šit, prisežem, da se težko odločim, kaj je bolj ogabno - Galin izbruhan drekec ali izbruhana miška. :o :lol: Te živali so res smotane, ampak glih zato jih mamo tok radi. :wub:

• 0

After all this time?

Always.

#173 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 03 June 2013 - 05:01 PM

Jaz sem tudi sklenila, da bom začela hodit v zavetišče sprehajat pse.
Če se mi samo smilijo, nimajo oni nič od tega.

Ampak koliko razberem iz napisanega - zavetiščarja (kakšno simpatično poimenovanje, he he) si ne
izbereš sam, ampak ti ga oni dodelijo? No, kasneje ga sicer lahko menjaš očitno.

Jaz  sprehajam pse v Mb zavetišču in si ga  čisto lahko sama izberem.

• 0

#174 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 04 June 2013 - 12:36 AM

Te živali so res smotane, ampak glih zato jih mamo tok radi. :wub:

Res je. 

• 0

#175 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 04 June 2013 - 08:02 AM

Ne tega brat, če imate slab želodec - moja maca je enkrat izbruhala voluharja po oknu, ko je skočila na okensko polico (vse se je cedilo dol...), drugič pa izbruhala voluharja, pomešanega z rižolinom. Komi sem preživela čiščenje.

• 0

#176 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 June 2013 - 11:41 AM

Jaz si kar lepo predstavljam.

Se zmeraj si mislim, da bi mi bilo previjanje polne plenice tezje opravilo, kot cistiti za macko, tako da... :lol:

Ja moja taktika je, da ne delam tega na poln zelodec, raje malo pocakam.

Danes je bila spet zunaj na lovu in je imela enega ptica v gobcu. Jo je sestra spodila, da ga je spustila, ce je pa revez mali prezivel, pa ne vem. Predvidevam, da ne, ful ima ostre kremplje, res noro, vceraj me je zagrabila za roko, ko sem jo bozala.

Bo pa za prihodnje dni, tedne, preventivno dobila ovratnico z zvonckom (sicer ne pomaga, ker se vedno lovi z njo, mogoce se ji pa kaksna mis vseeno izmuzne).

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#177 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 04 June 2013 - 11:48 AM

@Olivija: ptič verjetno ni preživel. V takem primeru običajno ptiča zaradi strahu zadene kap. Če bi pozorno gledala, bi videla, da ga v gobcu ne stisne, samo nosi ga naokoli. Pri eni frendici sem videl, kako je maček ujel ptiča. Nosil ga je v gobcu in vsake toliko spustil, pa spet zgrabil. Ptiču je uspelo pobegniti na vejo, pa je kako minuto nato padel dol mrtev. Seveda pa maček lahko lovi tudi hrano, ne samo igračo. 

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#178 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 04 June 2013 - 11:50 AM

Errol, mi smo imeli kanarčka, ki nam je ušel iz hiše. Zagrabila ga je sosedova mačka. Ko je soseda to videla, je zavpila, mačka je od presenečenja spustila ptiča...ta pa je nadaljnjih 5 let še čivkal pri nas doma.

• 0

#179 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 04 June 2013 - 11:58 AM

Kanarčki so pogumnejši od vrabcev. ^_^

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#180 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 June 2013 - 02:52 PM

Freya načeloma ne bruha, ampak ko pa bruha, je to obvezno sredi noči po parketu in to na mojem trajektoriju od postelje do wcja, da napol pri sebi ob nečloveški uri zagazim v njen izdelek. 

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users