Jump to content

Photo

Krema / lotion / mleko za telo

• Please log in to reply
564 replies to this topic

#161 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 August 2006 - 11:27 AM

QUOTE(*miss_caty*)
Imam tudi zelo suho kožo, še posebej takoj po tuširanju. Kaj priporočate??

iz lastne izkušnje bi ti priporočila kakšno lushevo masažno ploščico - po osnovni sestavi so enake: kakavovo, karitejevo maslo, mandljevo olje, samo dišijo različno, stanejo okoli 1500 sit. s to ploščico si enostavno potegneš po koži in potem razmažeš, lepo se vpije (čeprav so precej mastne) in koža je navlažena, nahranjena in krasno diši. meni najljubša je tale:IPB Image, sestavine najdeš tule: http://www.lepa-si.c...

meni je zelo všeč tudi losjon za telo s karitejem od fruit of the earth, je bil tudi sestavinsko fajn ocenjen in ni predrag, manj kot 3k za skoraj 500 ml.

sicer pa punce zelo hvalijo garnierjevo mleko za telo za suho kožo bodyrepair.

mogoče bi tut probala s tuširanjem z olji za tuširanje namesto z geli, ker olja ne izsušujejo. na tržišču jih najdeš polno, med cenovno ugodnejšimi je verjetno nivea, zelo fajn je l'occitanovo mandljevo, ampak tut precej drago.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#162 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 06 August 2006 - 09:48 AM

QUOTE(Claudija)
QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(sonchika)
Mene je pa presenetila krema za telo Hawaiian tropic z vonjem kokosa. Je pravzaprav body butter. Nemasten, lepo se vpija in še lepše diši.

Jaaaa, ta body butter je čist hud!! :thumright: Jst sm ga uporabljala letos na morju pa sm mela res lepo kožo skoz pa še diši za umret.

A slučajno maši pore? Kr mam z zamašenimi porami težave tud po dekolteju in hrbtu...

Mene pa zanima če je kira probala oni losjon za telo od Dove z samoporjavitvenimi delci. In kao da z redno uporabo koža dobi rahlo zagorelost.

Kakor se jaz spomnim je komedogen, kar pomeni da maši pore...ker mislim, da je bil ravno to razlog zakaj ga nisem kupila.
  • 0

#163 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 06 August 2006 - 11:27 AM

Kje pa se da kupit LUSH masažne ploščice?
  • 0
Beauty is only skin deep.

#164 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 August 2006 - 11:30 AM

V Lushu, madona wink.gif . Lush je trgovinica v LJ, tam pri Robbovem vodnjaku.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#165 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts
  • Interests:ples,glasba,filmi,knjige,....

Posted 07 August 2006 - 01:52 PM

Jaz pa sem prej uporabljala Milk and Honey GOLD od oriflamea pa sem bla zelo zadovoljna.
Zdaj pa uporabljam Body butter od Body shopa pa ful lepo diši samo mam taki čudno občutek, ko se namažem koda se krema nena dovolj vpije al pa je tota krema preveč masna
rolleyes.gif
Ma mogoče kera podobne občutke?
  • 0

#166 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 August 2006 - 02:04 PM

iva, jaz imam normalno kožo in s previdnim doziranjem se mi body shopov BB popolnoma vpije in nimam občutka mastne kože po nanosu. uporabljam pa tiste, ki so namenjeni normalni do suhi koži (oliva, papaja, grozdje), pa še to izključno v hladnejšem obdobju leta. se mi pa tut kakšna stvar za suho kožo (primer: lusheve masažne ploščice, FOTE losjon s karitejem) čisto lepo vpije.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2006 - 02:06 PM

.
Ja, se strinjam s Špelo čist. Jaz imam od TBSja bb papaja in se mi popolnoma vpije, je pa res, da tudi jaz te "težje" reči uporabljam v zimskem času.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#168 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts

Posted 07 August 2006 - 03:19 PM

Jaz mam mango samo ne vem za kiri tip kože je namenjen ker sem ga vzela ker mi je fulll lepo dišal. biggrin.gif
Drugače pa mam jaz tudi normalno kožo.
  • 0

#169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2006 - 05:24 PM

.
Mango je za (zelo) suho kožo.
Naslednjič rajši vzami kakšno papajo, passion fruit, strawberry, grapeseed. Tile so bolj za normalno (do suho) kožo. Ostali (mango, shea butter, cocoa) so preveč hranilni.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#170 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 August 2006 - 07:14 PM

ok..jst pa rabim pomoč pri losjonu za telo..po nogah mam ZELO suho kožo..tko kot neke luske..pa bi rabla en dober losjon da bi to nazaj šlo ( do 3k)..aha..čeprav nisem v pravi temi bi vseeno uprašala kateri gel/olje mi še priporočate za tuširanje za tako kožo..sam takega da bi mi zginle tiste luske...pa ne preveč mastnega kr mam tu nekaj mozoljev po dekolteju in hrbtu...(do 2k)....hvala wink.gif smile.gif
  • 0

#171 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32286 posts

Posted 07 August 2006 - 07:16 PM

za 5k je bil pred časom v lekarni na voljo Vichyjev komplet Lipidiose, ki je vseboval kremni gel za tuširanje in mleko za zelo suho kožo, pa še v eni torbici je bilo vse skupaj.
Meni je oboje Ok, je pa res, da sem probala samo testerčke obeh.
To lahko greš vprašat v lekarno, jih dajo rade volje.
  • 0

#172 Iva

Iva

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 742 posts

Posted 07 August 2006 - 10:43 PM

biggrin.gif zato meni ravno ta mango ne ustreza. Drugače bom pa drugič iskala bolj take za normalno (suho) kožo. wink.gif
  • 0

#173 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2006 - 11:02 PM

QUOTE(*Tia*)
ok..jst pa rabim pomoč pri losjonu za telo..po nogah mam ZELO suho kožo..tko kot neke luske

Jaz mam enako (predvsem pozimi) in edina stvar, ki mi resnično pomaga, je Lipidiose II od Vichyja.

IPB Image
  • 0

#174 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 August 2006 - 10:47 AM

kolko pa je prbl. cena? smile.gif
  • 0

#175 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32286 posts

Posted 08 August 2006 - 10:52 AM

3 jurje.
  • 0

#176 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 August 2006 - 11:18 AM

ok..tnx...grem v prvo lekarno wink.gif
  • 0

#177 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 August 2006 - 11:28 AM

QUOTE(*Tia*)
ok..tnx...grem v prvo lekarno  :wink:

Tia , pa poročai pol...
  • 0
Memento mori.

• Guests

Posted 11 August 2006 - 01:53 PM

A katera mogoče ve, če se pri nas dobi mleko za telo ali losjon s kolagenom? :dontknow: Vem, da obstajajo neki losjoni s Q10 itd., samo to ni to. ermm.gif
  • 0

#179 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32286 posts

Posted 13 August 2006 - 05:01 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(_M_)
A nima Balea sam dva butterja, aloe vero in mango ermm.gif:

Ja, kolikor je meni znano, ima samo ta dva.

Zgleda, da je to en nov Balein izdelek,
sem prejšnji teden prav pogledala na police v DM-ju in imajo res tudi Body Butter z vonjem kokosa. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 August 2006 - 07:13 PM

QUOTE(Nila)
A katera mogoče ve, če se pri nas dobi mleko za telo ali losjon s kolagenom? :dontknow: Vem, da obstajajo neki losjoni s Q10 itd., samo to ni to. ermm.gif

Js sm mela od St Ives Swiss formula mleko za telo s kolegen elastinom in od takrat naprej se nism nasla boljsega mleka za telo. Ga pa iscem tut js ze neki casa, v Sloveniji ga se nisem zasledila, v Avstriji pa do Celovca tut ne smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users