Jump to content

Photo

Od avgusta kajenje prepovedano!

• Please log in to reply
303 replies to this topic

#161 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 July 2007 - 08:05 PM

QUOTE(sajk @ 3. 7. 2007 - 18:49) View Post

Fak, sem videl citat nihride in sem šel prav izbrskat originalno objavo ...

W T F blink.gif

Od kje ti ideja, da bi nekdo moral prenašat pekoče oči in da mora smrdet ko dihur, zato ker bi ti rada čik vlekla? Bodi pa zunaj, če je čik tega vreden, boš že malo primrznila, pa saj to konec koncev ni problem ostalih, a?

Kaj pa pravice nekoga, ki s plinsko masko pride v lokal in ob klepetu tkooooo rad malo pospreja s solzivcem naokoli, ko tako simpatično "pšššššššš" naredi oops.gif Nekoga bi pa malo pekle oči blink.gif Zakaj bi moral tip s plinsko masko na mrazu praznit piksno solzivca? huh.gif Saj, ma pravice tudi on, ni res?

Tukaj pa moram posečt vmes, pa se opravičujem za off topic. Dihurji pa pač ne smrdijo! oops.gif sem mogla.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#162 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2007 - 08:44 PM

QUOTE(Frčica @ 3. 7. 2007 - 21:05) View Post
Dihurji pa pač ne smrdijo! oops.gif sem mogla.

Hehehe wink.gif Pa pozdravi jih! In še kaj poslikaj, kakopak!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#163 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 03 July 2007 - 09:02 PM

Ah, to je le rečenica. O dihurjih...

Drugače pa, Sajk - da se naum razpočla od smeha. laugh.gif laugh.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#164 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 July 2007 - 09:14 PM

sej vem, sej vem. samo si ne morem pomagat oops.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#165 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 04 July 2007 - 08:38 AM

ok jaz sem svoje mnenje že napisala,skratka podopiram ta zakon vsekakor, če tudi sama rada prižgem kakega na kavici......

mi je pa rahlo smešno da prideš v lokal in si ne smeš prižget cigareta,med tem ko lahko polokaš liter votke ermm.gif rolleyes.gif

s tem ciljam na to, da je pa uporaba alkohola neomejena vsepovsod, čeprav vsi vemo kolko hujši problem je alkoholizem, od osebnega propada, do propada družin , nasilja,.....
  • 0

#166 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 04 July 2007 - 03:24 PM

QUOTE(Frčica @ 3. 7. 2007 - 21:05) View Post

Tukaj pa moram posečt vmes, pa se opravičujem za off topic. Dihurji pa pač ne smrdijo! oops.gif sem mogla.

Morda ne vsi, določene (ameriške?) sorte pa menda imajo žleze ki jih uporabljajo v obrambne namene?

http://en.wikipedia.org/wiki/Skunk
http://en.wikipedia....wiki/Anal_gland
Skunks use their anal glands to spray a foul-smelling and sticky fluid as a defense against predators.

• 0

#167 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 04 July 2007 - 05:52 PM

večini v ujetništvu operativno odstranijo žleze.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#168 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 04 July 2007 - 10:32 PM

Maš prav Sajk, spustijo smrad le v nevarnosti ampak večinoma ljudje mislijo da smrad traja kar skozi. Ampak očitno ti nisi med njimi.
Ni pa res da jim v ujetništvu odstranijo žleze. To počnejo v ZDA, ampak je nepotrebno kar se mene tiče. Ok, konec z off topic
  • 0

#169 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 05 July 2007 - 11:25 AM

Kadilnice bodo lokali lahko kupli, ampak baje so tako zasoljene cene, da se večini ne bo splačal v to vlagat. Poleg tega mora lokal izpolnjevat še določene zahteve - mora imeti dovolj površine in še nekaj zahtev, da lahko sploh postavi kadilnico. Baje bojo za to obstajale prav posebne službe, ki se bojo s tem ukvarjale in postavljale kadilnice in zraven mastno kasilare.

Kakor slišim bo vse več terasic pozimi imelo raje grelnike.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#170 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 05 July 2007 - 01:18 PM

Sem že fantu povedala da ni šans da bom pozimi ali pozno jeseni zmrzovala zunaj! Naj se j*** on in vsi, ki kadijo in mislijo da bom zunaj se veselo smehljala ker morajo oni kadit! verymad.gif
  • 0

#171 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 05 July 2007 - 04:04 PM

Jaz o tem nimam prav veliko za povedat, občasno kadim (par škatel na leto) in se strinjam z zakonom.
  • 0

#172 Bibi

Bibi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 173 posts

Posted 19 July 2007 - 11:12 PM

Men se zdi ta zakon zelo vredu, ker mi gre precej na živce, ko greš v kakšen lokal in prideš ven kot bi bil povojena salama in še oči me pečejo ša kakšen dan po tem. Poleti je vredu, ker se lahko umaknem na teraso pozimi je pa nevzdržno. Bomo vidli kak se bo obnesu ta zakon v praksi smile.gif
  • 0
You're the reason I believe, you're the reason I sing,
you're the reason angels tangle me in heavenly things.
It's been a long road so hard and cold,
but you keepin' me warm with your heart of gold.

#173 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 20 July 2007 - 08:20 AM

Kaj je zdaj s tem???Nekaj sem slišala da ne bo s prvim avgustom, da je vlada "zamrznila" ta zakon, ve kdo kaj o tem??'
  • 0

#174 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 20 July 2007 - 10:15 AM

QUOTE(Simy @ 1. 7. 2007 - 0:01) View Post

men je to res kul. že skoz sm upala do bojo sprejel usaj en pametn zakon. bravooo vlada rolleyes.gif laugh.gif

Ti itak ne hodiš v lokale, zato ITAK ne boš zaznala razlike.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#175 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 July 2007 - 12:38 PM

Jaz morem rečt, da je meni dokaj vseeno. Ne kadim zato ne bom prikrajšana, dim pa me ne moti ful.
  • 0
Viens, reste ici!

#176 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 20 July 2007 - 10:56 PM

Super zakon. Vsaj nekaj dobrega od Bručana.
  • 0

#177 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 21 July 2007 - 12:04 PM

QUOTE(TiTa @ 20. 7. 2007 - 9:20) View Post

Kaj je zdaj s tem???Nekaj sem slišala da ne bo s prvim avgustom, da je vlada "zamrznila" ta zakon, ve kdo kaj o tem??'

Zakon je verjetno dan v ustavno presojanje, kar avtomatično zamrzne njegovo izvajanje.
  • 0

#178 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 22 July 2007 - 03:26 AM

Ja, gostinci so vlozili pobudo za razveljavitev ene par clenov iz zakona.

Gre zato da naj zakon ne bi bil dovolj natancno opredeljen glede odgovornosti ponudnikov gostinskih storitev, posegal naj bi tudi v pravni polozaj gostincev in v gospodarsko dejavnost samo.

Posega tudi v pravice delodajalcev in delojemalcev saj prepoveduje delo mladoletnih oseb v okviru prodaje izdelkov, ce so med izdelki tudi tobacni izdelki.

Nenazadnje pa si zelijo prehodnega obdobja, da bi se lazje prilagodili zahtevam novega zakona.

Pricakujejo, da se bo ustavno sodisce izvajanje zakona v celoti zadrzalo.

Mnogo hrupa za nic. Tudi ce jim zadrzanje zakona uspe doseci, zakon pac ne bo padel. Nekadilci boste vsekakor prisli na svoj racun...
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#179 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 22 July 2007 - 08:53 PM

Tudi sama sem prepričana, da bo zakon obveljal, če ne zaradi drugega, ker EU tako hoče, naj samo spomnim na referendumsko voljo ljudstva, da bi bila trgovine v nedeljo zaprte, od katerega je ostal dim ženskega spolnega organa... vse se da če je lobi in njegova denarnica dovolj močna ;)
  • 0

#180 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 02 August 2007 - 10:30 PM

Pa res zakon še ni začel veljati. Moj fant - kadilec- je na morju govoril, da ko bo prišel domov, bo ravno padel v ta protikadilski zakon. No, pa so nategnili baje na 6. avgust. Doslednost pa taka!

Sem pa ugotovila, da se vedno dim kadilcev vame kadi. I hate it!
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users