Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#17921 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 01:36 PM

QUOTE(Kalypso @ 14. 6. 2010 - 13:23) View Post

Evo, pa imaš dober razlog, da v vaš dom pride muc. smile.gif wink.gif Da bo preganjal golobe. wink.gif

Res je! thumbup.gif Se je tud že golobja mati pojavila, smo vsa društva in lovce skenslal. laugh.gif

Glede spodnjega perila: CK&Intimissimi!
  • 0

#17922 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 June 2010 - 01:45 PM

QUOTE(Kinky @ 14. 6. 2010 - 13:52) View Post

Ekskweez mi, ker ima tvoj dragi neko plemiško rit.

laugh.gif

Moj tud H&M-ke nosi, sem mu kupila enkrat neke iz Skinnija pa Schiesser pa jih je mel lih 2krat v 5ih letih oblečene i think. Vsakič v h&m-u obvezno še leti do gat in se tam slini, katere so mu všeč in obvezno so v paketu, kjer so ene krasne tud ene, ki so kao obupno grde. huh.gif smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#17923 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 June 2010 - 01:53 PM

QUOTE(farha @ 14. 6. 2010 - 13:51) View Post

Moj noče tega nosit, ful je razvajen, samo calvin klein si kupuje, schiesser ipd
se pravi, lahko bakrotiram, če dam za ene gate cca 25 eur, in mu jih npr kupim 3, lol.

tvoj je še priden,prot mojemu, ki nosi Cavalli,D&G.....
jaz pa iz HM,la senze....lepo prosim tongue.gif

• 0

#17924 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 June 2010 - 02:38 PM

no, cavalija res ne nos, ampak ja, sem rahlo pozabla omenit še d&g, muahahahah
ko gre z mano v trgovino in si kupim kako coto za npr 15-25 eur, reče nadvse humorno, da on dobi za tak denar lih pol gat al pa en štumf cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17925 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 June 2010 - 02:43 PM

ja moj je isti, jaz sploh ne morem hodit z njim po trgovinah ,ker on kupuje same znamke, čist čist vse od čevljev do majčk,kavbojk,sp.perila ermm.gif biggrin.gif
potem mi pa kaže neke majčke za mene(ko so nad 200evrov, pa rečem ah za ta denar jaz v Zari 4 dobim biggrin.gif
kak sem skromna, biggrin.gif
  • 0

#17926 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2010 - 02:43 PM

Treba ogrniti svoje mednožje s stilom. ˘-˘

HM pa je res sranje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#17927 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 June 2010 - 02:46 PM

A je mogoče katera tukaj gor iz Logatca? biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#17928 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 June 2010 - 02:48 PM

Pa ni res. Jaz kupujem izključno tam in modrce in črne bombažne gate, zadnjič sem vzela iz BIO bombaža, pa za fanta, pa so super, zdržijo full časa, elastika se ne raztegne, barve se obdržijo.

Pač je pa nižjecenovni razred. Jaz niti pod razno ne bi dala za gate toliko denarja kot pišete zgoraj, razen če ne bi bila svinjsko loaded.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17929 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2010 - 02:54 PM

Jaz pa tak pravim - nisem tak bogata, da bi poceni (ceneno) kupovala. ˘-˘
Če se osredotočim na spodnje perilo v HMu - poleg tega, da mi je katastrofalno grdo, je še slabe kvalitete.
Sem kupila pred časom par običnih gat, pa se mi je vse začelo parati po parih pranjih. Hvala lepa za tako.
Grem rajši v Marks & Spencer, če želim kakšne obične gate.
Drugače pa sta moja no. 1 izbira S. Oliver in Intimissimi. Plačaš več (pa tudi ne tak ogromno,
v bistvu so mi tam normalne cene), ampak veš, zakaj. Vsaj jaz vem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#17930 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46732 posts

Posted 14 June 2010 - 02:55 PM

Se strinjam s Kinky.
Moj dečko je pa tud zadovoljen s spodnjim perilom od tam. Glede na to kolikokrat jih je treba zaradi fusbala treba prat, se H&M gate zelo dobro držijo.

Glede H&M ženskih gat je pa ta, da so res različne kvalitete. Jaz imam enih par, ki jih imam ful pogosto na riti, pa so še vedno skoraj kot nove, le malo so pobledele, imela sem pa tud take, kjer se je po dveh pranjih odprarala elastika. Čist odvisno. Z modrci pa sem ful zadovoljna, saj so modeli kot narejeni zame, kvaliteta pa je tud za ta denar ful dobra.
  • 0

#17931 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 June 2010 - 02:59 PM

Jst mam ful gat iz H&M, navadnih pa tud mal lepših, iz tistga organic bombaža, pa sem z vsem zadovoljna, se mi nič ne para al pa kaj podobnega.

Mam pa tud ful rada S.Oliver, zakon modrci, vredni vsakega centa. Intimissimi pa tudi, samo ne vse stvari. Najboljši so mi tisti navadni modrci, ki jih majo v več barvah. Mam pa tud ene, ki mi pa niso všeč in jih nisem mela še nikol oblečene, ker nardijo ful čudno obliko.

Glede moških gat iz H&M-a pa ne vem tok, ma pa moj brat najrajši boksarce iz tam (samo tiste ohlapne, mal dajše).
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#17932 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19004 posts

Posted 14 June 2010 - 03:02 PM

Boxarce za moške so iz H&Ma res kul, moj jih ma tut ene par pa jih dosti nosi pa so mu super. Sem mu kupla že ene parkrat tut boxarce od CK, tko za kkšno obletnico pa to biggrin.gif Zase pa nimam nobenih takih dražjih stvari, v bistvu mi noro primanjkuje navadnih bombažastih gat, zato nosim že napol razpadle Snoopy pa Hello Kitty gate iz H&Ma, in so že čiiist sprane (pri nekaterih se res ne da več ugotoviti, kakšna je bila originalna barva) pa scufane pa sparane, ampak jih mam za doma najraje ker so ful udobne biggrin.gif Mam pa tut ful poliestrskih gat, ker sem nekaj časa v New Yorkerju skos kupovala une kao lepe, ampak sem jih skor nehala nosit ker mi ne pašejo več. Pomojem bom šla v H&M po ene par teh navadnih bombanih, ki jih dobiš 5 v paketu biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#17933 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 03:22 PM

Jaz mam ful gat iz H&M in vsakič znova se nategnem, Fluffy ma prav. Pa isto se takoj razparajo, razvlečejo, u name it. ˇ_ˇ
Modrčki so mi pa ful dobri!

Zame so daleč najboljše in najbolj udobne CK gatke.
  • 0

#17934 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 June 2010 - 03:43 PM

Jaz iz H&M ne kupujem nobenih razen te am, k so take...am...un gladek material. Uno je ql biggrin.gif

Kinky, bom šla pogledat v H&M za fanta, supr.

Ja mojmu pa dol visi za znamke, edin nazadnje se je nategnu ko je kupu nek šit od gat v NY.
Ker mu mislim kupit kr neki gat bom rajš vzela v H&M, ker ja, če bi hotla vzet 4 pare CK ali Skinny, pol res lahka razbašem 100 E.
Moram it pogledat v City Park, bom šla ta teden smile.gif

Kar se pa H&M snoopy pa to gat nos, je pa ok, jaz mam nekaj jih za doma, so čist ql...kšne so pa res bolj tko tko.

Mislim da me nau mu nč manj rad, če med drugimi darili dobi še H&M gate lol za RD tongue.gif
Itak bo dobil še dosti zravn tongue.gif

Nasplošno moj fant ful ne kupuje oblačil, na to ne da veliko, in ga moram občasno kar malo poterat, da greva zanj v šoping. Letos spet, ga bom naterala da greva po malo poletnih cunjc, sam bom mogla bit res persisant ohmy.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#17935 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2010 - 03:46 PM

Lahko pa se tudi kupi ENE gate boljše znamke. Od kdaj je kvantiteta nad kvaliteto? ˇ-ˇ
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#17936 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 03:55 PM

Ja pa dobr, gat pa res more bit več a ne, sej se vsak dan menjajo. Jaz vsaj 2x na dan. tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 14 June 2010 - 03:57 PM

Meni ene h&move gate zdržijo prav smešno dolgo. Ene sem ravno zadnjič razmišljala kdaj sem jih nabavila in pogruntala, da v tretjem letniku srednje šole (zdaj sem absolventka!) na Dunaju, ko pri nas h&ma še bilo ni. laugh.gif Še vedno izgledajo ko nove. Pomoje je pri teh res čisto odvisno na kaj nabašeš. Tako kot pri njihovih majicah.
  • 0

#17938 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 June 2010 - 04:02 PM

QUOTE(Plain Jane @ 14. 6. 2010 - 16:55) View Post

Ja pa dobr, gat pa res more bit več a ne, sej se vsak dan menjajo. Jaz vsaj 2x na dan. tongue.gif
Glede na to, da gre za darilo, so lahko tudi ene, zakaj pa ne. Saj menda niso edine, ki jih ma.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#17939 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 June 2010 - 04:08 PM

meni od H&M perilo full dolgo drži ermm.gif
kje pa jih sušite???

medtem ko sem kupla drage od Skiny-a in so se že po 2 pranjih razcufali
aja, pa full se splača včasih perilo (znamke) preko yoxx-a kupovat, fant si večkrat tam kupi, pa meni je kupil Cavallijeve in ene boxarce D&G
  • 0

#17940 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 14 June 2010 - 04:15 PM

Jaz imam tudi najrajši gate iz H&M, ampak pazim, katere vzamem, večinoma so kul, samo enkrat sem kupla neke ful boge. Une navadne črne iz organskega bombaža so zakon.
Bo dobil sajk en paket moških, pa bomo povedali, kako se odrežejo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users