Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#17901 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 13 June 2010 - 09:45 PM

po moje lahko kjerkoli...itak pač pošljejo oni naprej pooblaščenemu servisu
  • 0

#17902 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 June 2010 - 08:14 AM

Hvala.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#17903 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46732 posts

Posted 14 June 2010 - 08:34 AM

Kdaj se začne/je začelo izpitino obdobje na mariborski univerzi? Kdaj se konča?
  • 0

#17904 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 08:47 AM

Mogoče bo tle kej več odziva...

Mi mamo na balkonu oz. čez balkon teraso in take kamenčke in zdej k so nam popravljali balkon je ostala ena dila in smo ugotovili, da so jo delavci pustil ker je za dilo gnezdo, not pa mladič enga ptiča . In je sam samcat (že kar velik, za pest pa pol). Ful je čudn, najpri smo mislili da je vrana, samo po slikah sodeč ni. Kljun ma mal zašiljen navzdol, ostalo zgleda k raca, a noge ma pa k noj. blink.gif Kaj bi to lahko bilo? Pa kaj je?
Pa mal je boječ, leti še ne, samo prhuta mal s krili oz. še to ne samo gor pa dol se neki nagiba, če prideš blizu. Včeri sem mu nesla vodo, sam ni pil, pol sem mu pa prislonila na kljun pa se je neki upiral pol je pa spil reees mal. So mu pa delavci pustil kruh, samo je nedotaknjen, verjetno sploh ne je nič! Pa kruh itak baje ni dober za ptiče. hmm.gif Bomo še poklical veterinarja, sam če ma kera kakšno idejo pa kar na plan, prosim!
  • 0

#17905 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 14 June 2010 - 08:53 AM

Pokliči organizacijo za divje živali, ne vem kako se uradno imenujejo. kokr vem pridejo po žival, ker brez oskrbe mu slabo kaže
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17906 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 14 June 2010 - 09:02 AM

jst sem enkrat našla ranjenega ptička v gozdu in sem ga odnesla v ZOO - so ga sprejeli odprtih rok.
  • 0

#17907 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 June 2010 - 09:16 AM

Obstaja tudi društvo za prostoživeče živali, tja pokličeš in ti zelo prijazno svetujejo. Najbrž je še pa najboljše, da ga odneseš v zoo, sploh, ker si iz lj. Kok so hecni ti ptiči, . (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#17908 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 09:54 AM

^^Ja, je fant lih dobil številko, bomo poklical. Sam mi bi ga kr obdržal, ma že ime-Saša. laugh.gif cry.gif
  • 0

#17909 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 11:06 AM

O faaaak, it's fucking pigeon! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Hvalabogu za Google, res. laugh.gif
Veterinarji, v trgovini z malimi živalmi, v tem društvu, NOBEN ni pogruntu, da je golob, po vseh opisih in slikah. lol1.gif
  • 0

#17910 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 June 2010 - 11:33 AM

Samo opisala si ga res slikovito, sem misla, da gre za kakšno eksotično ptico, ki je pribežala nekje iz tropov, lol.

IPB Image

biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#17911 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2010 - 11:38 AM

laugh.gif
  • 0

#17912 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2010 - 12:15 PM

laugh.gif
Pa deej no, lih men, k mam res fobijo pred golobi in pol sem ga še futrala s tistimi semenkami. lol1.gif Zdej se je pa še mama pojavila in ni šans, da se jih bomo kdaj znebil, to majo skos en in isti gnezd pol.
  • 0

#17913 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46732 posts

Posted 14 June 2010 - 12:23 PM

Evo, pa imaš dober razlog, da v vaš dom pride muc. smile.gif wink.gif Da bo preganjal golobe. wink.gif
  • 0

#17914 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 June 2010 - 12:47 PM

Kje vaši tipi kej kupujejo spodnje perilo? al pa kje jim ga ve kupujete biggrin.gif
Moj ma kmal RD, ugotavljam da je ponudba moškega spodnjega perila na psu, al pa je draga kot žafran. Mislim, 25 E za ene gate je men pač preveč, tko da kšne skinny scene odpadejo.

Važno je samo da so bombažne, ne glih bele pa oprijete boksarce ;)
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#17915 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 June 2010 - 12:49 PM

HM

Dobiš 3 v paketu za 15 evrov, kvalitetna roba. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17916 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 June 2010 - 12:51 PM

Moj noče tega nosit, ful je razvajen, samo calvin klein si kupuje, schiesser ipd
se pravi, lahko bakrotiram, če dam za ene gate cca 25 eur, in mu jih npr kupim 3, lol.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17917 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 June 2010 - 12:51 PM

Jst mu jih v intimissimi kupm, pa ponavad k so razprodaje kr mal več pa sam te skos nos smile.gif Niso tok drage tut v redni prodaji, ker majo neke akcije če 3 vzameš.

Aja glede Hm gat pa je bil moj čist živčn v njih ker majo fuuul močno elastiko in ga je ful motl in našga fotra isto.
  • 0

#17918 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 June 2010 - 12:52 PM

QUOTE(farha @ 14. 6. 2010 - 13:51) View Post

Moj noče tega nosit, ful je razvajen, samo calvin klein si kupuje, schiesser ipd
se pravi, lahko bakrotiram, če dam za ene gate cca 25 eur, in mu jih npr kupim 3, lol.

Ekskweez mi, ker ima tvoj dragi neko plemiško rit. ohmy.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17919 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 June 2010 - 12:53 PM

i know, i know...
takle mamo
jz napsloh trpim pri izbiri daril, believe me ;d
težko mi je fuL
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17920 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 June 2010 - 12:55 PM

Ma ne vem jaz pa sm ugotovila, da se glede perila res ne splača preveč šparat, ker je ful razlika nosit neki mal bol kvalitenega, kot pa ene gate iz Mane k so se mi strgale v prvem šusu. Ne vem, jaz včasih ne bi dala kej dost za gate/modrce, zdel se mi je da bombaž je bombaž, ampak je taka razlika, da dam raj 10eur več pa jih nimam cel predal, kot pa da mam cel predal nabasan pa vse kr neki, važn da se dobr počutm, ker razlika je očitna, saj zame.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users