Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#17861 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 June 2010 - 08:55 AM

Potem ima Hevea prav, meni so isto naredili prvi mesec.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17862 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 June 2010 - 08:56 AM

A to pol bi mogla ga naredit točno 1. v mesecu al kaj? LOL
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#17863 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12196 posts

Posted 11 June 2010 - 09:14 AM

Ma ne, pač morala bi menjat tisti dan v mesecu, kot ti obračunajo, to ne vem kdaj je, morda je tudi 1. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#17864 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 June 2010 - 09:37 AM

Bepanten je komedogen ?
  • 0
Viens, reste ici!

#17865 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28094 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 June 2010 - 09:42 AM

Nisem 1000%, ampak mislim da ja. Vem, da sem ga hotela mazati po faci, ko sem imela brazgotine od vodenih koz, pa sem si ga potem nanašala s palčko na ušesa samo v te vdolbinice, da ne bi kje drugje nastali mozolji. laugh.gif

QUOTE(Sarah @ 11. 6. 2010 - 9:45) View Post

A ti v prvem mesecu Džabesta kej dodatnega zaračunajo? Ker meni piše da imam kao porabo 18€, moglo bi bit pa 15 ker nisem nič prekoračila.

QUOTE(Sarah @ 11. 6. 2010 - 9:53) View Post

Hm kako to misliš? Ja nisem se priklopila prvega v mesecu. Hm.

Ne, nisem klicala v tujino.

ENAKO. ohmy.gif Včeraj sem prav pogledala, ko sem dobila račun, wtf.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#17866 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 11 June 2010 - 10:00 AM

Ja, ti obračunajo še nek del. So meni isto.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#17867 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 June 2010 - 11:04 AM

ohmy.gif

V hladilniku imam listnato testo; rok uporabe je potekel 28.4. ohmy.gif

Je to užitno?

Najbrž da ne. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#17868 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 June 2010 - 11:11 AM

Pomoje pa je. Itak se speče, nima ti kaj bit.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 11 June 2010 - 11:19 AM

QUOTE(Kinky @ 11. 6. 2010 - 10:04) View Post

ohmy.gif
V hladilniku imam listnato testo; rok uporabe je potekel 28.4. ohmy.gif

Je to užitno?
Najbrž da ne. laugh.gif

js ga ne bi. smile.gif Ce bi ga mela v skrinji, pol ja, tk pa.... No ja, ce ga bos vseeno uporabla, pa pol sporoci, ce je uzitno. Js tut vcasih kaj takega "pozabim" v hladilniku. smile.gif

• 0

#17870 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 11 June 2010 - 11:24 AM

jst ga tud ne bi. res da se speče ampak lah ima sprememnjen okus
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17871 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 June 2010 - 11:26 AM

OK, pretehtalo je NE. Hvala. smile.gif
  • 0

#17872 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90103 posts

Posted 11 June 2010 - 11:37 AM

QUOTE(Braunkopf @ 11. 6. 2010 - 12:11) View Post
Pomoje pa je. Itak se speče, nima ti kaj bit.

Pokvarjeno meso se tut lahko speče. XD

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#17873 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 June 2010 - 11:51 AM

Ja, ma verjetno ne tako temeljito kot testo? Testo je itak ena tanka krpica, ki jo celo čist prepečeš (odvisno sicer za kaj gre), pomoje samo kake glivice (kvasovke?) zaredijo gor, to pa ne bi smelo met takega vpliva. Mogoče se edino težje oblikuje.

Jaz ful velik pokvarjenega jem, pa mi nikdar ni blo nič; pokvarjen jogurt, pa sir npr kar redno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#17874 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26487 posts

Posted 11 June 2010 - 12:03 PM

na internetu iščem sliko obleke, ki jo je v sex and the city 1 nosila samantha - gre pa za črno obleko, v bistvu gre okrog vratu, s tem da je potem ena rama/roka gola, druga pa "oblečena". sem googlala, pa nič konkretnega ne najdem :/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#17875 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 June 2010 - 12:06 PM

QUOTE(Braunkopf @ 11. 6. 2010 - 12:51) View Post

Jaz ful velik pokvarjenega jem, pa mi nikdar ni blo nič; pokvarjen jogurt, pa sir npr kar redno.

Pokvarjenega najbrž ne, ješ pač s pretečenim rokom. No, jaz tudi. wink.gif
  • 0

#17876 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 11 June 2010 - 12:24 PM

Nika, tale?

IPB Image
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#17877 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28094 posts

Posted 11 June 2010 - 12:28 PM

Kaj pa maskarpone, ki je pozabljen ležal v hladilniku, rok pa mu je potekel v začetku maja? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#17878 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 11 June 2010 - 12:45 PM

Mascarpone bi pomojem bil še ok, če ni kake vidne plesni / kvasovke gor.
Kar se tiče "testo in meso se prepeče" - dosti mikroorganizmov izloča toksine, ki so termostabilni in pečenje ne bo pomagalo. Še posebej kaka plesen je prijetna glede tega. Kinkyno testo bi utegnilo bit žautavo, ker ima listnato testo ogromno maščobe. Morda pa je tudi kaj zrastlo gor, kaj pa vem.

edit: sir, plesen in obrezovanje sira --> toksini lahko tudi prodrejo čez cel sir, je pa res, da moraš imet srečo, da ti zraste na siru kaka zlobna zverina... večinoma je bela plesen, penicillium camemberti, ki jo pa gurmansko glodamo na camembertu smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#17879 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28094 posts

Posted 11 June 2010 - 12:48 PM

Je letel v smeti, ni bilo plesni, ampak je ful čudno smrdel. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#17880 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 June 2010 - 01:11 PM

Jz non stop jem potečen rok, imam lastnost hrčka, da nakupim ful velik ''moje hrane'', ki jo doma ne jejo, da imam zalogo, ampak ker vseeno tako malokrat jem te zadeve, mi stojijo v košarci v špajzi in jebejo ježa. Ko sem prišla iz Indije 15.4., sem nrdila čistko in vidla ful juh od alnature z rokom do januarja, februarja, potem neka žita, bio špageti ipd. me še zdja čakajo, pa so prešli rok že februarja, mi to vse pojemo biggrin.gif
mami sploh ne komplicira, vedn, k jo vprašam, mi reče, lej iza, če bi bla vojna bi pojedl 3 leta po roku, pač en datum morjo dat gor da se zazihrajo to je pa to.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users