Spovednica
Posted 11 April 2011 - 07:33 PM

Posted 11 April 2011 - 07:36 PM
Jaz pa vedno počakam na navdih/zagon za delo, drugače lahko delam en teden tisto, kar bi drugače naredila v dveh urah, in nima smisla.
Najboljša inspiracija pa je deadline.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 April 2011 - 11:07 PM

Prav zmeraj.
Jaz sem lani za koncni projekt imela 1 teden casa, 7 dni! Delo sem koncala 1 uro pred deadline-om - printi - in 3 dni dela noc&dan brez spanja (si itak nisem upala zaspat, ker so faking mega gigantske vesce ponoti preletavale dnevno sobo, nisem niti zaspna bila za racunalnikom, nonstop nasopana z adrenalinom in histericna, ko se je kak stvor vame zaletel, baaaaa!
Enivejs, tud tukaj se zanasam na ta stinky deadline in gledam v luft, ceprav bi bilo fino delat na razvoju. Joh.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 April 2011 - 03:40 PM
Mene je zacel pa taksen nacin dela izcrpavati, sploh, ker iz solskih dni nisem navajena nanj, ga pa veselo privzemam, odkar sem v sluzbi, ker se mi nekatere stvari noro upirajo in se jih lotim samo, ko je adrenalin ze res visoko. : ) In potem kaksen mesec diham, spim in zivim samo napol, utrujenost in zaspanost mi se na misel ne prideta. Ampak, ko pritisk popusti, se se 14 dni vlacim naokoli kot ozeta cunja. :|
Posted 12 April 2011 - 07:13 PM

Na živce mi gre, 2., da me profesorji skoz sprašujejo, zakaj nisem bla na maturancu. KER ME BOLI PATAK za vse kle, razen za to, da nekak spravim letnik skup in nardim maturo in ne vidim te šole v življenju ne več.
Posted 14 April 2011 - 12:39 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 April 2011 - 01:49 PM

Posted 14 April 2011 - 03:34 PM
Zadnje čase ful cukra požrem, moram se malo začet brzdat, dokler se ne pozna.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 April 2011 - 04:06 PM
zmeri se na isto finto zajebem pri računanju delovne dobe.

Hehe, mene tudi vedno heca izracun delovne dobe, ampak preden vpisem v knjizico 10x preverim, tako da mi zaenkrat se ni bilo treba popravljati. : ) Sem pa ravno zadnjic pri nekom, ki se odpravlja v pokoj, videla en kup napacnih vpisov delovne dobe v knjizici; se dobro, da ZPIZ tako ali tako vse se enkrat preveri in, da delovna knjizica ni vec obvezen dokument.
Najboljsi je bil moj bivsi sef, ki je uletel do tebe pa rekel, ce mu lahko "tako, na priblizno" izracunas delovno dobo, da bo vpisal v delovno knjizico. O.o
Posted 14 April 2011 - 04:11 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 April 2011 - 04:31 PM
Posted 14 April 2011 - 04:34 PM
Blokado imam glede pisanja naloge. A me to tako od zadaj negi žre.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 April 2011 - 05:28 PM
Pasma?
Kavalir king charles, rodovniski seveda.

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 14 April 2011 - 05:36 PM

Posted 14 April 2011 - 05:40 PM
Kavalir je meni eden izmed najlepših psov!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 April 2011 - 05:46 PM
Posted 14 April 2011 - 06:39 PM
Preveč kokakole spijem.

Posted 14 April 2011 - 06:42 PM

Posted 14 April 2011 - 07:14 PM

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi