Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#17781 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 April 2011 - 07:33 PM

Vedno prepozno, ane. laugh.gif
  • 0

#17782 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86889 posts

Posted 11 April 2011 - 07:36 PM

Jaz pa vedno počakam na navdih/zagon za delo, drugače lahko delam en teden tisto, kar bi drugače naredila v dveh urah, in nima smisla.
Najboljša inspiracija pa je deadline. biggrin.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#17783 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 April 2011 - 11:07 PM

yes.gif
Prav zmeraj.
Jaz sem lani za koncni projekt imela 1 teden casa, 7 dni! Delo sem koncala 1 uro pred deadline-om - printi - in 3 dni dela noc&dan brez spanja (si itak nisem upala zaspat, ker so faking mega gigantske vesce ponoti preletavale dnevno sobo, nisem niti zaspna bila za racunalnikom, nonstop nasopana z adrenalinom in histericna, ko se je kak stvor vame zaletel, baaaaa!

Enivejs, tud tukaj se zanasam na ta stinky deadline in gledam v luft, ceprav bi bilo fino delat na razvoju. Joh.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#17784 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 12 April 2011 - 03:40 PM

^^

Mene je zacel pa taksen nacin dela izcrpavati, sploh, ker iz solskih dni nisem navajena nanj, ga pa veselo privzemam, odkar sem v sluzbi, ker se mi nekatere stvari noro upirajo in se jih lotim samo, ko je adrenalin ze res visoko. : ) In potem kaksen mesec diham, spim in zivim samo napol, utrujenost in zaspanost mi se na misel ne prideta. Ampak, ko pritisk popusti, se se 14 dni vlacim naokoli kot ozeta cunja. :|

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17785 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 12 April 2011 - 07:13 PM

Na živce mi gre, ker jih ful misli, da sem letnik padla, vbistvu sem pa še eno leto mlajša od večine rolleyes.gif .

Na živce mi gre, 2., da me profesorji skoz sprašujejo, zakaj nisem bla na maturancu. KER ME BOLI PATAK za vse kle, razen za to, da nekak spravim letnik skup in nardim maturo in ne vidim te šole v življenju ne več.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#17786 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30008 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 April 2011 - 12:39 PM

zmeri se na isto finto zajebem pri računanju delovne dobe. slap.gif sm mogla dons popravljat v knjižici. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17787 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 April 2011 - 01:49 PM

Danes bom nočno vlekla s pisanjem eseja, že vidim. Pa 4:50 vstanem jutri. slap.gif
  • 0

#17788 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86889 posts

Posted 14 April 2011 - 03:34 PM

Zadnje čase ful cukra požrem, moram se malo začet brzdat, dokler se ne pozna. ph34r.gif

• 0

― V. Van Gogh

#17789 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 14 April 2011 - 04:06 PM

QUOTE(Špela @ 14. 4. 2011 - 13:39) View Post

zmeri se na isto finto zajebem pri računanju delovne dobe. slap.gif sm mogla dons popravljat v knjižici. oops.gif

Hehe, mene tudi vedno heca izracun delovne dobe, ampak preden vpisem v knjizico 10x preverim, tako da mi zaenkrat se ni bilo treba popravljati. : ) Sem pa ravno zadnjic pri nekom, ki se odpravlja v pokoj, videla en kup napacnih vpisov delovne dobe v knjizici; se dobro, da ZPIZ tako ali tako vse se enkrat preveri in, da delovna knjizica ni vec obvezen dokument.
Najboljsi je bil moj bivsi sef, ki je uletel do tebe pa rekel, ce mu lahko "tako, na priblizno" izracunas delovno dobo, da bo vpisal v delovno knjizico. O.o

• 0

#17790 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30008 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 April 2011 - 04:11 PM

predvidevam, da edigs ne pride v poštev? laugh.gif ker sem se pol spomnila, da morm jutri še neki popravit.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17791 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28101 posts

Posted 14 April 2011 - 04:31 PM

: D Jaz raje lepo precrtam, da se pac vidi, da sem ga polomila, ampak nisem poskusila napake prikriti. Saj ves - ce ne mores skriti, naredi ocitno. Se zgodi, jbg, nisem stroj. : )
  • 0

#17792 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2011 - 04:34 PM

Blokado imam glede pisanja naloge. A me to tako od zadaj negi žre.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#17793 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 14 April 2011 - 05:28 PM

QUOTE(Sinnaia @ 10. 4. 2011 - 19:22) View Post

Pasma?

Kavalir king charles, rodovniski seveda. smile.gif Ze 6 let tezim doma za tega psa, in koncno so popustili. biggrin.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#17794 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 14 April 2011 - 05:36 PM

Kavalirja boš imela. woot.gif Jaz bi tudi. A boš zapisala kaj v primerni temi (v podforumu Domače zverinice) o tej pasmi? Pa pri katerih vzrediteljih ste ga kupili in potem ko ga dobite, še kak vtis o tej pasmi? Meni so ful simpatični.
  • 0

#17795 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2011 - 05:40 PM

Kavalir je meni eden izmed najlepših psov!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#17796 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 April 2011 - 05:46 PM

Meni so tudi zelo simpatični.
  • 0

#17797 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2011 - 06:39 PM

Preveč kokakole spijem. down.gif

• 0

#17798 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 April 2011 - 06:42 PM

JAAAAAAAA, kavalirji thumbup.gif
  • 0

#17799 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 14 April 2011 - 07:14 PM

Hehehe, kaksno navdusenje! biggrin.gif Bom napisala vse, ko pride. Ta teden se skoti tamal. smile.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#17800 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86889 posts

Posted 14 April 2011 - 07:17 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 4. 2011 - 19:39) View Post

Preveč kokakole spijem. down.gif

Fuj. down.gif

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users