Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1761 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 05 November 2007 - 02:57 PM

Jenna, ti si prej širla krivo vero pinch.gif

Mnjah, sem v zadnih 4 dneh že najmajn 27x bla na njihovi strani [mam preveč cajta, kaj naj cry.gif ]

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1762 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2007 - 02:58 PM

QUOTE(Blondi @ 5. 11. 2007 - 14:57) View Post

Jenna, ti si prej širla krivo vero pinch.gif

Haha, si me vidla! evil.gif
Sem upala, da me noben nau. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1763 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 05 November 2007 - 03:08 PM

QUOTE(Jenna @ 5. 11. 2007 - 14:58) View Post

Haha, si me vidla! evil.gif
Sem upala, da me noben nau. laugh.gif

Ja, veš kak sem skrampala po tipkovnici glare.gif
laugh.gif

• 0
IPB Image

#1764 pehta

pehta

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 05 November 2007 - 11:38 PM

akcije so zunaaaaj smile.gif
joj sem kr v dilemi: nevem kaj bi s-factor šampone ali tigi OH?

kk se pa kaj ta s-factor obnese? je že katera sprobala?
  • 0
notranji mir sredi kaosa....

#1765 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2007 - 11:52 PM

S Factor je skos še čisto predrag, ker sestavinsko ni prav nič posebnega.
Aja, pa akcije so nadpovprečno bedne. Neke kurčeve dvdje tlačijo poleg?!
Pa opažam, da cene samo dvigujejo. Mislim, čedalje manj je ugodno.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1766 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 06 November 2007 - 09:56 AM

Mnja, dvdje in svinčnike rolleyes.gif
Mela bi Root boost edino, ker mi gre h koncu, samo kaj če še mam za volumen Big&Bigger in Queen for a day za ponucat.

• 0
IPB Image

#1767 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 November 2007 - 10:43 AM

Jaz bi mogoče vzela OH ... sicer regeneratorja ne rabim še novega, ampak fotr uporablja izključno OH šampon in mu ga je zmanjkalo, pa me že nekaj žoka, češ da on bi to imel. laugh.gif Regenerator lahko shranim za kasneje, pri meni je to itak must have izdelek in se ga nikdar ne bom naveličala.

Drgač pa S Factor dvojček je res predrag. Sploh zato, ker je sestavinsko resnično povprečen, medtem ko je cenejši OH sestavinsko in po učinku wau. Ne splača se S Factor vzet, po mojem skromnem mnenju.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1768 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 November 2007 - 10:47 AM

Beboslavka ( laugh.gif ), koliko časa pa zdrži potem šampon/balzam, če ga ne odpreš? Ker tudi jaz še nisem ponucala, pa sem vseeno naročila OH dvojčka oops.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1769 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 November 2007 - 10:48 AM

Ah, definitivno vsaj kakšni dve leti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1770 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 November 2007 - 10:51 AM

IPB Image hvala
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1771 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 06 November 2007 - 02:06 PM

Jaz sem tele Tigi zadeve na spletni strani odkrila šele kak mesec nazaj, prejšnji mesec naročila tako opevani O&H mali komplet za probo. Te stvari ne dam več iz rok.
Tale mesec sem čist notr padla ... denarnica pa v jok cry.gif Upam, da bo drug mesec večinoma bedna in neuporabna akcija, da si moj bančni račun opomore.
  • 0

#1772 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 November 2007 - 02:31 PM

Ah... men so akcije čist bedne. Pa vse je čedalje dražje. cry.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1773 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 06 November 2007 - 02:35 PM

OMG, jst bom znorela, ta mesec sem totalno brouk, ko je spet velika O&H akcija. rolleyes.gif mad.gif Ampak a ni blo učasih cenejše?
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1774 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 November 2007 - 02:37 PM

Kokr js vem, je OH dvojček že skos 28€.
  • 0

#1775 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 06 November 2007 - 02:41 PM

Ma sej ne vem, se ne spomnim, sem samo mela v glavi, da je bil en dvojček 24€.
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1776 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 November 2007 - 02:44 PM

Torej je bil ta za 24€ v akciji pred to, ker sem jaz za dvojčka še eno pred to dala 22€. Jp, draži se.
  • 0

#1777 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27470 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 November 2007 - 03:02 PM

A OH je tisti 750ml? woot.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1778 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 November 2007 - 03:03 PM

Ja.
  • 0

#1779 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 November 2007 - 05:57 PM

Jaz bom verjetno OH dvojček vzela (bom mami probala nafehtat, k sem glih dve petke dobila danes). Drgač se pa ful dražijo ti dvojčki včasih so bili še 22€, zdej pa kr 28€ blink.gif . Ostale akcije so pa brezvezne.
  • 0

#1780 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27470 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 November 2007 - 06:06 PM

Ja, ja, 750ml balzam ' šampon, haha, you made my day! Trtrtr tralalala, KONČNO!
Od prejšnjega mi je ostala mogoče 1/6 obojega in s tem šparam že od poletja, ker čakam na akcijo laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users