Jump to content

Photo

Recepti - SLADICE

• Please log in to reply
3550 replies to this topic

#1761 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2011 - 09:38 AM

Oboje zelo lepo!

Tiramisu je itak ena izmed mojih omiljenih sladic, ta korenčkova torta mi pa deluje tudi zelo zanimivo.
Ribanje korenja je pa tudi meni zoprno.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1762 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 November 2011 - 10:57 AM

QUOTE(Dragica @ 13. 11. 2011 - 9:13) View Post

No, poročaj potem. Pa zelo lahk jo je nardit, ful ni velik dela. Edin korenje je mal tečn ribat.

Ja! wacko.gif Jaz sem se vsakič zbala, da si bom kakšen noht zribala, če bi se korenček zlomil al pa kej, pol sem pa raj mami prosila, da ona dokonča. laugh.gif
  • 0

#1763 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 13 November 2011 - 02:26 PM

Danes bova tiste brownije z malinami s fantom delala. Sem šla že v nabavo prej po dvojno dozo sestavin smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1764 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17276 posts

Posted 13 November 2011 - 03:02 PM

Jaz sem 2 tedna nazaj delala brownie-je z malinami (samo sem dala višnje biggrin.gif ), 3 dni nazaj pa Toffee brownies (oboje po Kay). V tadruge sem ravno tako vmes dala višnje. Prvikrat sem uporabila skuto, drugič pa maskarpone, obakrat je bilo božansko, ampak naslednjič bom dala pol skute pol maskarponeja, bo ravno prav blago/kislo. Njeni recepti so res odlični!

+ V Eurospinu je zelo poceni maskarpone (1 euro pa še nek drobiž), medtem ko je v Tušu npr. 2,5€!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1765 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 November 2011 - 03:07 PM

Še moja korenčkova torta. Požela je vse pohvale, meni je fuuuul dobra! wub.gif
IPB Image

• 0

#1766 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 13 November 2011 - 04:01 PM

thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1767 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 November 2011 - 04:04 PM

Kako si pa glazuro pripravila? Jaz lih korenje ribam. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1768 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 November 2011 - 04:06 PM

Kupila! ph34r.gif Naslednjič jo bom pa sama naredila, samo da pravo razmerje pogruntam.
  • 0

#1769 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts

Posted 13 November 2011 - 04:16 PM

Ja, saj ravno to. Meni pri teh sladkorno limoninih en sam pac rata. :/

Bom pa noter nadrobila malo bele čokolade in makadamija oreške. cool.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1770 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 November 2011 - 04:49 PM

[attachmentid=7460]

Evo, nekaj sem vam pripela.

PJ - full dobro. thumbup.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1771 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 November 2011 - 04:54 PM

Hitri skutini štrukelj & yorkshire puding moram enkrat naredit. thumbup.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1772 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 November 2011 - 05:11 PM

O, hudo! w00t2.gif
  • 0

#1773 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 13 November 2011 - 05:43 PM

naši današnji sladici:
Ful so vsi pohvalili tiramisu. Ravno prav je bil sladek, sočen in oh in sploh woot.gif
IPB Image
  • 0

#1774 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 November 2011 - 05:52 PM

cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1775 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 November 2011 - 07:06 PM

A je tisto čokoladna potica?

Lačna. cry.gif

Lepo in dobro deluje, hvala za slike. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1776 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15167 posts

Posted 13 November 2011 - 07:20 PM

IPB Image

Korenckovi muffini.

Delala sem dve varianti - ene z navadno, ene z brezglutensko moko. Pri slednji sem se striktno drzala recepta in so super, socni, ravno prav sladki. Pri drugi rundi sem dala vec moke, tekocine, eno jajce - sladkala sem pa premalo. In je prislo ven malo zbito. :/

Orescki se v masi zmehcajo in niso dobri. So dobri za cookije, pri muffinih jih pa raje izpustite.

Nauk : Stick to the recipe!!!
  • 0

#1777 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 November 2011 - 07:29 PM

QUOTE(Podgana @ 13. 11. 2011 - 15:02) View Post

+ V Eurospinu je zelo poceni maskarpone (1 euro pa še nek drobiž), medtem ko je v Tušu npr. 2,5€!

Hvala, koliko gramov pa pride, 250?

V Hofferju je tudi dokaj ugodna cena, mislim da je 2.5 evra za pol kg.

Olivija - ZAKON!!! Korenje v sladicah, noro. smile.gif
  • 0

#1778 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 13 November 2011 - 08:00 PM

Tole korenčkovo torto bom pa tudi jaz naredila. sleep.gif Takoj, ko pridem do pečice.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#1779 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 13 November 2011 - 09:08 PM

Ja, tisto je čokoladna potica woot.gif
sej smo jo imele takrat na mexican night mar ne?
  • 0

#1780 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 13 November 2011 - 09:08 PM

Korenckova torta je tudi meni super, v Luksemburgo na konferenci smo jedli bozansko. Me mika, da bi probala se cokoladno torto z rdeco peso (beet cake) narest enkrat v bliznji prihodnosti.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users