Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1761 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 27 December 2009 - 01:28 PM

hahaha dobra si da se s tega še režiš. Jaz bi si nakopala moralnega biggrin.gif tongue.gif
  • 0

#1762 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 27 December 2009 - 01:32 PM

Ja fuul me je sram, sploh nevem kaj bom nardila zdej vedno ko bom to sosedo srečala biggrin.gif Sam smešn mi je, ker nisem vedla, da sem lahko tok butasta, lol biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1763 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 December 2009 - 01:38 PM

Nina laugh.gif laugh.gif

Včeraj naju je fantova sestra zalotla med seksom. oops.gif Kr vdrla je v sobo. O beeeeeed ! oops.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1764 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 December 2009 - 01:40 PM

Haha, Nincha, sem se nasmejala. laugh.gif Pomojem si se spomnla na filme, ko v hotelih odpirajo vrata s karticami. laugh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1765 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 27 December 2009 - 01:40 PM

Nincha, zdaj ko razlgaš je smešno, ampak sosedom pa dvomim, da je bilo. laugh.gif Samo ne vem kake kolegice imaš ti to. Če se moja kolegica/kolega tak napije, da ne ve sam/a zase jo spremim do vrat njenega doma, ne pa do vrat taksija. Ne vem no, pri nas je bilo vedno v navadi, da če se je kdo bolj napil, da smo ostali pazili nanj in ga tudi varno spravili domov, če ni vedel zase.

Ana, to je zelo nerodno in vem kako se počutiš. Nama se je tud že to zgodilo.
  • 0

#1766 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 27 December 2009 - 01:44 PM

MA mi se ponavadi spremimo do taksija, sej v blok ponavadi že prideš sam. No, včasih pa pač tut ne rata, haha laugh.gif Za sosede pa VEM da ni blo smešno, ziher so si mislil ker manijak jih zdej zbuja sred noči. OOOO kok sem smotana, kr ne morem verjet, res biggrin.gif

O Anaa laugh.gif oops.gif Kok je pa stara sestra? A je kej komentirala? biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1767 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 27 December 2009 - 01:44 PM

Nincha jaz bi vzela bonbonjero in šla do sosede se opravičit, pa saj se bo režala biggrin.gif kolko je stara???

Anam midva sva enkrat v avtu pa sva stisnila nekaj mobitel in je njegova sestra imela priliko slišat vse twisted.gif
  • 0

#1768 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 December 2009 - 01:47 PM

Sestra je eno leto starejša od njega, torej on je 19, ona pa 20.
Ja nič, smejali smo se vsi trije ko nori. Jaz sem skoraj umrla od smeha, ona pa se je rolala pred vrati še 10 minut. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1769 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 27 December 2009 - 01:50 PM

Lo-Fi ja, sej to nameravam biggrin.gif Stara je drugač, sam ful faca. tam okrog 50- 60 jih mora met, nevem točno laugh.gif

Ojoj kakšne sex dogodivščine haha biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1770 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 27 December 2009 - 01:54 PM

Kaj se vam zdej smejem in upam, da se mi nič takega ne zgodi. laugh.gif
  • 0

#1771 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 27 December 2009 - 02:04 PM

butl.gif
Meni se je spet zgodilo da sem nekam založila mobilc, se mi dogaja neprestano,heheh in ker sem bila doma sem se šla poklicat iz stacionarca. Kličem in na drugi strani se oglasi:" Prosim, sestra Marija." biggrin.gif Jaz v tistem nisem ratala nič rečt, sem samo na hitro prekinla. Pol mi pride lol wtf, kaj sem to za en klošter dobila ali kaj... očitno sem se zmotila na cifri, pokličem znova, zvoni v prazno...
butl.gif
Najčudnejšeša stvar je pa še ta, da potem ko sem se dokopala do mobilca mi kaže ta 2 neodgovorjena klica, ki sem ga opravila... tak da res ne vem, mogoče pa se mi že blede in imam prisluhe
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1772 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17571 posts

Posted 27 December 2009 - 02:10 PM

Nincha butl.gif thumbup.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1773 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 December 2009 - 02:13 PM

ne štekam, zakaj je treba pol bloka zbudit pa sosedom morit, pač pozvoniš pri sebi doma in greš v lastno pojstlo spat, taxist bi ti glih tko pripeljal torbico? hmm.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1774 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 27 December 2009 - 02:40 PM

Špela, morda ni bilo nikogar doma?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1775 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 27 December 2009 - 03:02 PM

Ja, bla sem sama. Nisem mela ključev, nisem mela mobitela, nisem mela niti denarja za taxi, da bi šla h fantu ali frendici, vse je ostalo v taxiju. oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1776 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 December 2009 - 03:13 PM

Oh, Nincha, bruke LOL, sosedi nesi čokolatine, ta tvoj manjši pripetljaj bo pa itak pozabljen čez par dni. biggrin.gif

Jaz pa čistim, pospravljam, dajem cunje, ki jih ne nosim stran (delam plac za nove). cool1.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1777 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 December 2009 - 03:43 PM

Ana, sta pozabila zaklenit al slučajno nima ključa v vratih? laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1778 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 27 December 2009 - 03:47 PM

meni je tudi mati enkrat uletela not... to je bla štorija laugh.gif
  • 0

#1779 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 December 2009 - 03:56 PM

Ne zaklepama se laugh.gif Smešno je blo ful, res! laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1780 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 27 December 2009 - 04:04 PM

Potem pa kar kličeta oglednike tongue.gif

Midva sva pa zanč prišla v sobo, je bla njegova tamala na postelji in se nekaj učila, jst se pogovarjam z njo, P me je vmes malo grabil, čez ene 5min mi pa pokaže, da se naju vse vidi v ogledalo, ki je nameščeno nasproti po vsej višini laugh.gif . Sestra naju očitno i vidla, ker sva midva planila v smeh, ona pa ni vedla, zakaj laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users