piercing
Posted 03 January 2007 - 05:25 PM

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 03 January 2007 - 05:48 PM

Posted 03 January 2007 - 06:07 PM

Posted 06 January 2007 - 07:33 PM

Posted 06 January 2007 - 07:51 PM
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 06 January 2007 - 08:10 PM

sm pa tud slišla d tm lahko dobiš tud bioplast...pa titan,...to je dražje,ne?

in pa: a ful boli...?

k jst mam zj 5 uhančku u ušesh,pa me ni dost bolelo,...pustimo se presenetiti...
in to mazilo k si mažš luknco neki cajta, more bit nujno bepanten plus,al je lahko tudi ognjičeva krema?
kok krat na dan pa si je treba očistit s slano vodo?slišala sm 3x, in potm še s kremo namazat,...
Posted 06 January 2007 - 08:43 PM
Posted 06 January 2007 - 09:36 PM
Za druge odg. pa malo po temi poglej, je vse že napisano.
Posted 07 January 2007 - 11:49 AM
Drgač pa (vsaj v exitu) tisto kremico lahk kupš kr tm za enih 500sit in jo dobiš več kot dovolj, dajo ti listek z navodili kako si negovat pa res so ful prijazni. S slano vodo si je pa treba trikrat na dan izpirat.
glede potrdila so pa men rekl da ne gledajo glih nevemkok... kok si pa sploh stara? Drugače je pa pomojm dost sam list papirja al pa če že glih morš pripelji starše s sabo da bo zihr
Posted 07 January 2007 - 11:54 AM
Drgač pa (vsaj v exitu) tisto kremico lahk kupš kr tm za enih 500sit in jo dobiš več kot dovolj, dajo ti listek z navodili kako si negovat pa res so ful prijazni. S slano vodo si je pa treba trikrat na dan izpirat.
Celotna doza kreme stane pa okoli 800-900 sit v lekarni, pa je jo vsaj ene 10x več kot v Exitu. Tako da je ta krema v lončku samo oddiranje nevednega folka. Namreč bepanthenu se na zraku kakovost ful poslabša in se strdi. Kremo pa jaz uporabljam še zdaj, cca. pol leta potem ko sem si naredila luknjo saj se mi drugače zagnoji.
Posted 07 January 2007 - 12:05 PM
stara sm 15, mat mi pusti dat...
jst bom šla u cult-a,k prawjo d tm deljo bujš pirse kkr u exit-u...
pa eni moji kolegici u exit-u ni hotu dat pirsa iz titana,...
mene cena niti ne zanima, k si ga ful želim met u popku že od nevem kdaj,...
...pa rajš dam več da je bolj kvalitetno,...
una krema bepanten sm tud jst slišla d je okow 900 tolarčku, k mi je mat povedla, k dela tudi ona u zdravstvu,..

zdej prebiram za uno potrdilo,...pa še 0 nism dobila,pa sej mam dost cajta,...k mam šele ob 6 vlak za lj(sm u dijaškem domu:))...
in če se use posreč ga bom dala že ta tedn

Posted 07 January 2007 - 01:33 PM
Itq je njim samo važn da jih starci ne tožijo.
Posted 07 January 2007 - 03:52 PM
Imam imam več kot en uhan, in z nobenim od njih nisem imela problemov.
Pri pircanju je najbolj pomembno da dobro skrbite zanj. Nobenih pudrčkov kremc..... luknjico spirajte z solno raztopino ptem pa namžite z Beapanthenom plus.
Glede na to da sm si večino piercov naredila sama, to res ni tako riskantna zadeva. Nad obrvjo in med očmi pa sm se šla prebada v studio EXIT ki se nahaja na Reslejevi 2, na koncu Trubarjeve.
Posted 07 January 2007 - 04:02 PM
Posted 07 January 2007 - 04:37 PM

k tkaj tvegat si pa ne upam,...držte pesti,ju3 grem delat pirsa u popek u cult-a,....

waaaaaa,....

Posted 08 January 2007 - 08:40 AM
Posted 08 January 2007 - 11:03 AM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 08 January 2007 - 01:17 PM
Tole sliko sem izbrisala na željo lastnice te slike.
Kot vidite imam več kot en uhan, in z nobenim od njih nisem imela problemov.
Pri pircanju je najbolj pomembno da dobro skrbite zanj. Nobenih pudrčkov kremc..... luknjico spirajte z solno raztopino ptem pa namžite z Beapanthenom plus.
Glede na to da sm si večino piercov naredila sama, to res ni tako riskantna zadeva. Nad obrvjo in med očmi pa sm se šla prebada v studio EXIT ki se nahaja na Reslejevi 2, na koncu Trubarjeve.
Tole pa čisto nič ni estetsko, preveč vsega.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 08 January 2007 - 05:52 PM
Tole sliko sem izbrisala na željo lastnice te slike.
men je pa lepo, edino na ustnici bi mi blo bolj všeč, če bi mela enega na levi in drugega na desni, ne tok skupej - zdaj mi ni uravnoteženo. pa lepo obliko obraza mi imaš.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 January 2007 - 06:15 PM

Meni tudi.
Drugače bi pa en uhan v nosu in en na ustnici čisto zadostoval. Če bi mela na ustnici enega na levi in enega na desni, bi po moje hecno izgledalo. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users