Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1761 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 August 2008 - 05:24 PM

Uh jej veš da se ne spomnim, različno. Eden je bil enih 5€, ampak je bil čisto majhen pomoje bi ti bil premali, en malo večji pa mislim da okrog 8€.

Sicer je OT, ampak tukaj je nekaj njihovih primerkov, v trgovini, vsaj ko sem jaz gledala jih je bilo več na izbiro.
1.,
2.,
3.,
4.,
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1762 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 August 2008 - 06:46 PM

Hvala! Prvi in tretji sta mi ful všeč, bom šla pogledat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1763 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 20 August 2008 - 07:27 PM

Jaz sem si za milo (pravkar kupljen Fresh Farmacy) kupila še navadno plastično posodico, ki jih dobiš v vsaki trgovini.
Bila sem v Lushu afkors sleep.gif je bila notri tudi ista prodajalka kot zadnjič... ena simpatična, pa ful luštna. Nisem potrebovala nič njene pomoči, ker sem prišla samo malo pošpegat in, seveda kaj tudi kupit.
Vzela sem si mali embalaži American Cream in Happy Hippy ter najmanjši kos Fresh Farmacy. Pa je hop! naneslo 18 €. rolleyes.gif pa vonj v Lushu mi je ful fajn, se mi je zdelo še pol zunaj, da dišim po Lushu ene 10 minut. tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1764 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 20 August 2008 - 07:29 PM

Porridge Soap je res njami, ni pa zelo penasto ob miljenju.
Jaz tudi iščem podstavek,vendar obvezno tak, da se voda cedi spodaj ven, navadne škatlice mi niso všeč.
  • 0

#1765 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 August 2008 - 08:42 PM

Men od trdih mil ful lepo diši Sexy Peel in še en limonast, pozabila ime. Vem pa, da ma spodi kot nekakšen piling. hmm.gif
  • 0

#1766 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 20 August 2008 - 09:31 PM

Sandstone. Diši po limoni, čeprav je ne vsebuje.
  • 0

#1767 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 August 2008 - 11:18 AM

QUOTE(_M_ @ 20. 8. 2008 - 20:29) View Post

Porridge Soap je res njami, ni pa zelo penasto ob miljenju.
Jaz tudi iščem podstavek,vendar obvezno tak, da se voda cedi spodaj ven, navadne škatlice mi niso všeč.

V Milerju imajo prav luškane ribice - podstavek, pa še smešno poceni je =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1768 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 21 August 2008 - 12:00 PM

V to v lj (center ali btc)? Jaz že dolgo časa iščem to! smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1769 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 August 2008 - 08:00 PM

Jaz sem v obeh vidla. Na policah s kozmetično kramo, ala ogledalca, torbice, lončki za ščetke...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1770 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 21 August 2008 - 08:31 PM

QUOTE(Klavdija27 @ 20. 8. 2008 - 0:11) View Post

Septembra.

veš mogoče bolj konkretno?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1771 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 21 August 2008 - 08:38 PM

Ne, žal. Tudi prodajalka ni vedela točno povedat, je vse na približno. Tudi novega kataloga še ni. Zagotovo pa prihajajo tisti izdelki tudi k nam, to je potrdila, samo vprašanje časa je še biggrin.gif

• 0

#1772 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 August 2008 - 04:26 PM

Mene zanima, če je katera že probala kakšen LUSHEV deodorant ? Pa ne tistega v prahu ampak trdega. Zanima me predvsem, če so ok za preprečevanje vonja.
  • 0
Viens, reste ici!

#1773 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 August 2008 - 04:56 PM

Jaz nisem slišala ravno pohval na račun njegovih trdih deotov, baje da razdražijo kožo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1774 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 23 August 2008 - 05:50 PM

Jaz sem imela mislim da Kryzstal, mislim da ga ne prodajajo več. Tisti v kosu, ampak prašnat. Ni mi všeč. na začetku je blo še kul, potem se je pa začel prašit, lomit na kose, to se je drobilo po rokah, polici, škatlici...povsod. Po depilaciji me je grozno začelo pečt, čeprav na začetk nisem bila tak občutljiva. Tudi ni kaj ekstra zadrževal neprijetnih vonjav, nekaj ur že...

Mislim pa da so ti prašni v kosu vsi enaki-zarad sestave, "maslenih" pa ne poznam. Imela sem tudi prašek Coconut, no, ta te itak ne zanima.

• 0

#1775 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 August 2008 - 06:09 PM

Meni zdej nekaj ni jasno. laugh.gif A ima lush sploh plačilo po prevzemu, ali moreš vnaprej plačat?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1776 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 August 2008 - 06:26 PM

Moraš vnaprej. Meni je to ljubše, ker se tako izognem tisti proviziji, ki jo zaračunajo za plačilo po povzemu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1777 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 August 2008 - 06:30 PM

A torej jih morem nakazovat in hodit na banko zaradi tega? Ah.. nič, bomo prišparali, ali pa čakali da gremo v Lj. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1778 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 August 2008 - 06:30 PM

Nakažeš lahko tudi na pošti - ti dajo prazno položnico, jo izpolniš in plačaš. Moraš pa imet gotovino, ne morejo ti kr direkt trgat z računa, kot ti lahko na matični banki.
  • 0

#1779 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 24 August 2008 - 07:26 PM

Men je plačilo po predračunu najboljš pri vseh spletnih nakupih, seveda če imaš možnost spletnega plačevanja. Potem mi tudi ni treba nekomu doma naročat, naj počaka poštarja, da mu plača itd...
  • 0

#1780 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 24 August 2008 - 08:04 PM

Kar se tega tiče, poštar itak pusti listek.
Fresh Farmacy se luštno peni, pa dolgo bo trajal, ampak ni pa za 2x na dan, ker zna malo izsušiti. Ga imam spravljenega v plastik škatli za mila, ki sem jo dobila v Sparu. thumbup.gif
American Cream regenerator pa res božansko diši! ^^
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users