Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1761 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11877 posts

Posted 19 December 2022 - 02:39 PM

Sem sla gledat kaj je to, prvic slisim, spet nekaj modernega in procesiranega.
Moja mami je sla hujsat po programu, ki ji ga naredijo zanjo in ima tudi proteinske pudinge, skyr, grske jogurte in proteinske napitke in praske zraven...
  • 0

#1762 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17634 posts

Posted 20 December 2022 - 05:41 PM

Sej so dobre kot prigrizek, ampak treba je procesirano hrano promovirat, ker od neprocesirane ne dobiš procentov 😆

Ministry.for.wtf zadnje tedne res ni za gledat, nonstop o knjigi, zdaj pa še dodatke od Adrijane promovira. Glede na to, da je imel polna usta, da on ni klasičen influencer. Dokler so bila prehranska dopolnila, me ni motilo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1763 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 20 December 2022 - 07:04 PM

Top shop na vsakem koraku. Ana tudi, samo promo promo promo ...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1764 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 23 December 2022 - 08:04 AM

Se strinjam za Ministry... nobene uporabne vsebine več. Same reklame... kako vse denar premami, škoda no.

• 0

#1765 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 23 December 2022 - 09:06 AM

Tudi jaz se strinjam. Vrh je dosegel s to kapo od Mere. Se še dobro spomnim, kako je govoril, da ne bo imel sodelovanj. Pa mogoče Valens še sprejmeš, tole sedaj je pa vse povprek. Še branje knjige me je malo minilo, jo imam sicer rezervirano in jo čakam.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#1766 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 23 December 2022 - 09:40 AM

Pa dobro ajde, Mero je pohvalil, mogoče, ker je tudi Adrijana njegovo knjigo omenila, mi je bilo sicer kar nekaj... Mene je pa danes dvignil s tem Flikom...

• 0

#1767 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 04 January 2023 - 01:44 PM

Tamara Simovic ima danes zanimivo temo odprto, kako razlicno gledamo na finance.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1768 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 04 January 2023 - 02:03 PM

Jop,zato naju svak prav trigira...z minimalno 5k mesecno komaj prezivijo in je pomojem en glavnih povodov,da se je tasca usrala s projektom hisa (ker jo je preprical,da jo bomo izkoristili,da nam bo hiso placala,ker valda kako bomo mi,ce oni komaj zivijo).
  • 0

#1769 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32337 posts

Posted 04 January 2023 - 02:09 PM

Ne vem, men je to ful kompleksno in res nočem sodit, kako drugi živijo oz.kako bi s svojimi prihodki morali živeti.
Mi pocasi gremo proti "glih za glih", čeprav smo še vedno Ok, s kreditom in dvema podpovprečnima plačama. Čez slabih 10 let bo pa samo še ena plača + pokojnina in otrok v srednji oz na pragu faksa, mmm, fino.
  • 0

#1770 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 04 January 2023 - 02:10 PM

Ona ima skoz zanimive teme, je moja najljubsa slo influ.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1771 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19182 posts

Posted 04 January 2023 - 02:12 PM

Zanimivo prebrati. Pa že na forumu in tudi v službi npr. vidim, kako različno dojemamo denar.

• 0

#1772 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 04 January 2023 - 02:12 PM

Kompleksno je samo dojemamje kaj je nekomu nuja in glih za glih, cene so za vse enake. Meni je kava zunaj in pivo po sluzbi luksuz, eni se smatrajo za reveze in zagonijo po 400€ na pijackah...tu je seveda folklora pitja,ki je prevec normalizirana tudi pri tistih na sociali.
  • 0

#1773 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32337 posts

Posted 04 January 2023 - 02:13 PM

Ja pač, kombinacija prihodkov, odhodkov in standarda, ki si ga vajen. Vsak ima pa svoje prioritete in dojemanje.
Meni tudi ocitajo kdaj, da imamo dve placi in smo samo trije, ampak ko pa omenim, da OD komaj dobim, da plačam polno ceno šolske prehrane, medtem ko ima nekdo zastonj za vse tri otroke, sem pa žleht.
  • 0

#1774 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 04 January 2023 - 02:32 PM

Zame je luksuz vse kar ni nujno.

Vse pijace, kave zunaj,kosila, izleti, narocanje hrane na dom, kozmeticarka,razmetavanje za cunje, potovanja.....

Luksuz ni hrana, osnovne dobrine in oblacila ki jih res rabis.

Mi vsekakor zelo dobro zivimo, kljub inflaciji in upam da tako ostane.
  • 0

#1775 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16844 posts

Posted 04 January 2023 - 02:34 PM

Aja tudi ciki in alkohol so luksuz, seveda. In to zelo drag.
  • 0

#1776 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32337 posts

Posted 04 January 2023 - 02:36 PM

Meni pa sama definicija luksuza ne pomeni kaj dosti.
  • 0

#1777 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 04 January 2023 - 02:37 PM

Ja itak 🙂 meni je to vedno zanimivo,gledam cisto drugace na to kot _M_ in ko mi kdo z enakimi ali podobnimi prihodki pojamra, avtomatsko opazim tisto frizuro 1x na mesec, pa oblacila pa pijacke...tako pri meni to deluje, ne obsojam dokler nekdo ne zacne reveza spilat in mi govorit, da lahko meni,ker si lahko privoscim oz.se raje ker lahko otrokom privoscim (veckrat slisala za kolo,pa plavanje zdaj in se kaj).
  • 0

#1778 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17310 posts

Posted 04 January 2023 - 02:46 PM

Podobno, ora. Sicer mi je luksuz nekaj drugega kot material, frizura, nohti... Luksuz so mi dozivetja, potovanja, kultura. Alkohol po gostilnah pa pivo po sihtu pa no comment 🙊 Meni sicer nihce nikoli ne ocita. Mi je zanimivo, da bi sel kdo v okolici tako dalec in mi ocital otrosko kolo. Za koga bos pa dal, ce ne za otroka 🤷
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1779 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 04 January 2023 - 02:49 PM

Ze pri naju z mozem je ful razlika, pa imava podobne prihodke. Midva res ne bi mogla imet skupnih financ.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1780 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 04 January 2023 - 03:58 PM

Ja S jeva zlahta je po eni strani prisekana moja pa po drugi.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users