Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1761 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 21 May 2009 - 09:56 PM

Na 3 tedne?? Uf, meni hitr rastejo, to bo bl slaba.

Freak, a maš prov frizerske škarje?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1762 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 21 May 2009 - 10:54 PM

Tako kot pravi Kinky, naj naredi tisti, ki zna - k frizerki grem vedno. smile.gif Mi je enkrat rekla raje pridi vsak teden pa ti ga postimam kot, da si ga sama potem bodo pa rekli lej to pa B. strize, kaksen frufru ima. laugh.gif Sploh, ker je moj frufu se dodatno problematicen - na enem koncu imam vrtinec na drugem pa ne....pa se rahlo skodrane lase, zabavno strict, da je kaj. smile.gif
Grem pa na vsake tri mesece k frizerju, vmes pa enkrat ali dvakrat frufru postimat. Odvisno, koliko mi ga postrize, naceloma se trudiva, da ni prevec, drugace hitro staknem butec&butec look. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1763 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 May 2009 - 11:59 PM

Jaz pa ko mi malo prerase, ga začnem postrani česat, in je rešen problem. Pa izgleda še vedno kul (ok, vsaj meni se zdi). butl.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1764 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 22 May 2009 - 12:00 PM

Fru fru mam woot.gif
  • 0

#1765 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 22 May 2009 - 12:11 PM

Ne verjamemo dokler ne vidimo. sleep.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1766 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 22 May 2009 - 03:05 PM

Ja Princeska! Pokazi nam! smile.gif

QUOTE(Kinky @ 22. 5. 2009 - 0:59) View Post

Jaz pa ko mi malo prerase, ga začnem postrani česat, in je rešen problem. Pa izgleda še vedno kul (ok, vsaj meni se zdi). butl.gif

Kinky jaz tudi en cas cesem postrani potem pa ne gre vec, ker se mi res naredijo taki grdi cofi, lasje se mi kodrajo in potem strli tisto naokoli, sem kot oni pes, ki mu gre vsa dlaka v oci. biggrin.gif

• 0

#1767 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 22 May 2009 - 08:39 PM

Princeska jaz si jih kar s šiviljskimi škarjami. Res pa je, da je pri meni to bolj enostavno, ker imam naravno ravne lase in nobenih posebnih vrtincev da bi morala kaj preveč pazit kako postrižem. Sj mogoče bi hodila k frizerju krajšat če bi mela kšnga stalnga, sam js se še nikol u življenju nism več kot 2x strigla pri istemu frizerju.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1768 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 May 2009 - 01:35 PM

Sem prlepla sliko v ustrezno temo smile.gif

Ma ja, sej jst sm se zdej zmenila s frizerko, da jo pač pokličem, ko bom rabla in ker sva v isti ulici, me bo poklicala vmes, ko bo mela med strankama 5 min časa in bom priletela smile.gif
  • 0

#1769 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 23 May 2009 - 05:03 PM

^^

V ustrezni temi si ogledam in komentiram tvoj frufru, ko bom imela dovolj postov. smile.gif

Ce sta v isti ulici potem je pa sploh prirocno, jaz imam svojo tudi par ulic od doma, tako da mimogrede skocim do nje.

• 0

#1770 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 June 2009 - 02:38 PM

Jst mam eno vprašanje glede barbanja... imela bi rada malo bolj belo blond, seveda ne tisto sivo oz. popolnoma belo, ampak tako normalno blond, ki ni rumena. Kaj naj storim? Se sploh da prebarvat na svetleje?

• 0

#1771 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 June 2009 - 02:59 PM

^^Jaz sem tud to hotla, pač pramena in mi jih je povrhu naredu par z blanžem. Ne vem kakšne lase maš sicer, mojim ni lih škode naredil.
  • 0

#1772 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 04 June 2009 - 03:04 PM

Barva od Subrine Ice blonde 80/8 al pa kakšen šampon/balzam ki ubija ta rumen ton. Jst mam šampon od Activye pa balzam od Liding tecno Kroma life. Oboje mi je oči kupu v enem frizerskem salonu, nimam pojma kje. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1773 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 June 2009 - 05:01 PM

Ja, drugač mam od Keune un Silver refleks šampon... samo bi rada kaj bolj intenzivnega.

Samo jst ne vem, če si lahko tko kr eno barvo dam čez, glede na to da mene barva frizerka in ne vem, če bi blo sploh OK se doma pobarvat čez s to ice blonde... oz. če mi ne bi škodovalo, a bi sploh kaj prijelo??
  • 0

#1774 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 04 June 2009 - 05:28 PM

Jaz na tvojem mestu nebi eksperimentirala doma.
Po moje najboljše, da željo izraziš pri fizerju, pa bo povedal/povedala glede na tvoje lase kaj se da storiti.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1775 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 June 2009 - 11:35 PM

Princeska večkrat se pobarvaš s to ice blonde in si belo blond (ne belo belo ampak ne rumeno - been there, done that).
  • 0
Viens, reste ici!

#1776 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 07 June 2009 - 07:15 AM

Jst sm mela tako barvo lani polet po barvanju s Subrina Ice blonde:
IPB ImageIPB Image
Zdej sm si dala pa rjave pramene umes ker so bli dobesedno BELI.
  • 0

After all this time?

Always.

#1777 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 07 June 2009 - 08:45 AM

Princeska, sam ne se doma barvat...been there, done that rolleyes.gif Nikol ne prime barva tko k hočeš, in pol se spet barvaš in si sam lase uničuješ. Raj povej frizerki kaj hočeš pa te ona z bolj kakovostnimi barvami zrihta wink.gif Drugač pa za ubijanje rumenega tona je bil men ful všeč sprejček od Revlona, tist vijoličast. Itak ni drag, nekih 8€ al 9€, tko da ga lahk probaš.
  • 0
Why so serious?

#1778 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 June 2009 - 09:06 AM

Princeska, jz ko sem še bil blond, mi je bla ful fajna barva od Subrina iz linije Blondes ledena blond, lasje niso beli ampak so zelo hladni če veš kaj mislim, ubije rumen ton, je pa odvisno kakšne imaš aravne lase, jaz imam svoje temno blond/pepelnato svetlo rjave, meni je tud vedno primla tk kot na škatlici. smile.gif
  • 0

#1779 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 June 2009 - 10:57 AM

jz se skos doma barvam, pa zmer pride dobr. včash morš mal tvegat tongue.gif čeprov vrjamem, da je pr blond mal bl riskantno biggrin.gif ooo, Nincha, ful lepo zgledajo lasje! barva mi je mal prebela, ampak se pa ful svetjo!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1780 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 June 2009 - 11:00 AM

Call me crazy, ampak tole sm se spomnala in trabim vaše mnenje biggrin.gif
Torej, koefin naj bi pospeševal cirulacijo ane, jaz komaj čakam da mi zrastejo lasje.A mislite da bi blo vredu če bi si malo kave vmasirala v lasišče(voda+ kava) in pustila pet min potem pa ven sprala? biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users