Maskare
Posted 27 October 2012 - 01:25 PM
Pablo Picasso
Posted 27 October 2012 - 03:47 PM
Detailed product information
Millionise your lashes to excess.Opulent Volume, Sleek Definition.
Millionise your lashes with L'Oréal Paris' new mascara: Volume Million Lashes Excess. The biggest Millioniser Brush has a multitude of bristles which separates lashes for a fanned-out effect. The Excess Wiper removes excess mascara: no overload, no clumps.
The luxurious combination of a unique gel texture, a precise professional brush and highly concentrated pigments give you an intense black line that lasts 24 hours.
The Millioniser brush has a multitude of bristles to separate lashes for a fanned-out lash effect. The elastomer applicator is ultra flexible with both long and short bristles to coat each lash evenly from root to tip.It leaves the brush coated with just the right amount of formula to achieve maxed up volume with no overload and no clumps.
Excessive Drama, Pure Black Formula.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2012 - 11:29 AM
Mene tudi, samo ne upam, ker prisegam na silikonske krtačke. Benefit ima to novo in je ful dobra!Mene ta ful mika:

Jaz imam zdaj med drugim še Diorjevo Iconic, mi je všeč, ampak bom šla potem nazaj na Chanel. Sublime.

Hvalijo še CoverGirl LashBlast, samo te ni ravno za dobit.
Posted 21 November 2012 - 06:07 PM
[Napoleon]
Posted 21 November 2012 - 06:14 PM
They're real ima ful dobre ocene, a meni te silikonaste krtačke niso.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 December 2012 - 03:42 PM
[Napoleon]
Posted 27 December 2012 - 06:09 PM
Jaz sem imela Max Factor Masterpiece maskaro samo enkrat in sicer tisto v črni embalaži. Saj je naredila lepe trepalnice in jih je lepo ločila, ampak se je ful hitro posušila.
False Lash Effect se tudi hitro posuši? Sem nekje brala, da ja.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 January 2013 - 12:15 PM
Sem kupila kar Max factor Masterpiece maskaro v odtenku Rich Black. Že po prvem nanosu me ni razočarala
!
Dobra dva meseca jo imam, pa sem ta teden opazila, da je že ful suha. Ni mi več všeč do te mere, da bi jo spet kupila. ne vem pa, katero naj sedaj :/.
Posted 02 January 2013 - 02:09 PM
Jaz sem imela Max Factor Masterpiece maskaro samo enkrat in sicer tisto v črni embalaži. Saj je naredila lepe trepalnice in jih je lepo ločila, ampak se je ful hitro posušila.
False Lash Effect se tudi hitro posuši? Sem nekje brala, da ja.
Moja se ni tako hitro. Je pa res, da jo uporabljamo 3 babe pri hiši, in precej pogosto, tako da težko rečem.
[Napoleon]
Posted 07 January 2013 - 06:55 PM
Je katera imela od Clinique Lash Power Long Wearing Formula maskaro? Na spletu je zelo pohvaljena,
njena odlika bi naj bila predvsem podaljšanje. Malo sem skeptična, ker mi je ena in edina Chanelova Iminitable,
ampak sem dovzetna tudi za probo kakšne druge.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 January 2013 - 09:55 PM
Po moji izkušnji in kolikor sem brala ocene, so vse Clinique maskare nikakve. Na tvojem mestu bi ostala pri Chanelovi, ampak bi probala to novo, Le Volume de Chanel.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 January 2013 - 09:58 PM
^ podpis. Jaz te dotične sicer nisem imela, sem pa imela par drugih od Clinique in me zmrazi samo ko pomislim, ne bi več kupila Clinique maskare pa če bi bile po 5€, Res, vsaka Essence je boljša.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 January 2013 - 10:07 PM
Ok, sta me prepričale. Drugih Chanelovih ne bom sprobavala, sem sprobala eno drugo nazadnje, pa mi je bila obupna. Ostanem pri Inimitable.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 February 2013 - 09:48 PM
Zdaj imajo v Mullerju akcijo, Lashes to Kill maskara, plačaš eno dobiš dve. Jaz bom verjetno vzela, jo že dalj časa nameravam preizkusit.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2013 - 10:40 PM
A katera še uporablja MUF maskaro? Katera je boljša_ All in One ali Premium?
Dobila sem kuponček za popust pa bi si eno izmed teh dveh omislila.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 February 2013 - 11:16 PM
Zdaj imajo v Mullerju akcijo, Lashes to Kill maskara, plačaš eno dobiš dve. Jaz bom verjetno vzela, jo že dalj časa nameravam preizkusit.
Jaz jo imam, je sicer Ultra black različica, nek roza vzorec ima na embalaži. Mi je žal, da sem jo sploh kupila. Že na začetku je bila suha. Dopuščam sicer možnost, da sem dobila ravno neko slabo. Zdaj jo uporabljam samo občasno. Parkrat sem notri kanila kapljico vode, ampak je bilo dobro le za par nanosov, potem pa spet vse suho.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 February 2013 - 09:29 AM
Jaz tudi nisem bila zadovoljna, tudi meni se je zdela suha...
Posted 02 February 2013 - 09:38 AM
A katera še uporablja MUF maskaro? Katera je boljša_ All in One ?
Moja stalnica že nekaj let. Meni je super. Druge pa ne poznam, ti ne znam svetovati.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 February 2013 - 11:22 AM
Huh, zakaj sem jaz imela v spominu, da se jo je ravno tukaj ful hvalilo? Okeeej
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 February 2013 - 12:41 PM
Jst sme nazadnje kupila Loreal telescopic false lash maskaro in mi ful ni všeč.
Zadnje čase ne najdem nobene dobre .
Še Max factor Masterpiece me je razočarala. Mogoče bom naslednjič Masterpiece Max in da bo ta kaj boljša.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users