Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#1761 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 29 September 2010 - 11:48 AM

Iščem kvalitetno kremo za svojega brata. On ima namreč zelo problematično kožo z ogromno mozolji po celem obrazu in vratu. Zdaj se vsako večer po obrazu namaže z vodico za britje, ki vsebuje alkohol. Stanje se mu je zelo popravilo, mozoljev skoraj nima več. Rada bi mu kupila kako kvalitetno kremo, ki bi bila protiutež tistemu alkoholu. Lahko je tudi dražja.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#1762 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 September 2010 - 02:26 PM

Poglej pri Muradu.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1763 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts

Posted 29 September 2010 - 03:27 PM

Tega sem našla pri Muradu- Vlažilni gel za mastno, aknasto kožo.

Sestavine: Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Emulsifying Wax NF, Cyclohexasiloxane, Panthenol, Capryloyl Glycine, Hydrolyzed Linseed Extract, Spiraea Ulmaria Extract, Bisabolol, Retinol, Phospholipids, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Dipotassium Glycyrrhizate, Farnesol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Calcium Aluminum Borosilicate, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Lecithin, Alcohol, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Linalool, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Bo ta ok?
  • 0

#1764 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 September 2010 - 07:58 PM

A kera uporablja Natuderm kremo za obraz ( kupi se v DM-u, zelena embalaža z olivo pa belo rumena embalažo z neko rožco ... )
ker ne vem a mam sam jz ene pikce drobne not v kremi al ma to vsaka krema in kaj to je?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1765 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 September 2010 - 08:24 PM

QUOTE(malička @ 29. 9. 2010 - 16:27) View Post

Tega sem našla pri Muradu- Vlažilni gel za mastno, aknasto kožo.

Sestavine: Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Emulsifying Wax NF, Cyclohexasiloxane, Panthenol, Capryloyl Glycine, Hydrolyzed Linseed Extract, Spiraea Ulmaria Extract, Bisabolol, Retinol, Phospholipids, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Dipotassium Glycyrrhizate, Farnesol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Calcium Aluminum Borosilicate, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Lecithin, Alcohol, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Linalool, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil
Bo ta ok?

Sicer iz posta nisem ravno razumela... najprej piše, da mam ogromno mozoljev, potem pa, da jih ima samo občasno.

Sicer gel, ki ga omenjaš, uporabljam sama in mi ful pomaga. Je tudi sestavinsko odlično ocenjena. Cenovno je okoli 40€, sam se je ful mal porabi, ker je res gel tekoča zadeva. Samo je to za kožo, ki ima nekako pogosta vnetja oz. mozolje.

Če pa nima več mozoljev oz. so vnetja bolj občasna, je še boljša zadeva Skin Perfecting Lotion. Jaz ga mam nad ta vlažilni gel in je zelo hidratantna zadeva za nečisto kožo. Vtipkaj pod iskanje in najdeš ocenjene sestavine. Ta pride okoli 32€.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1766 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts

Posted 01 October 2010 - 11:49 AM

Princeska, moj brat si je kožo z alkoholom spravil v red. Da preprečuje izbruhe mozoljev si na obraz vsak večer nanese vodico z alkoholom. Mislim, da on potrebuje eno kvalitetno vlažilno kremo, ker mu alkohol izsušuje kožo. Ne morem pa ga prepričati, da bi prenehal z alkoholom.

Potem bo verjetno boljši Skin Perfecting Lotion.
  • 0

#1767 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 October 2010 - 03:24 PM

Js si tko razlagam, da pač ima problematično kožo z stalnimi mozolji, ki jih pač ˝zdravi˝ z alkoholom in zato jih je toliko manj. Če tega ne bi delal bi verjetno imel ves čas mozolje?

Jaz bi ta alkohol odstranla oz. naj vodico po britju, uporablja samo ko se pobrije in nikakor po celem obrazu. Pač mu mora bit jasno, da alkohol mu dolgoročno ne bo prinesel nič dobrega. Prepričaj ga nekako, da obstajajo boljše reči za mozolje. smile.gif

• 0

#1768 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts

Posted 01 October 2010 - 03:58 PM

Ja Baby maš prav, če ne uporablja alkohola ima ogromno mozoljev. Saj se je nekaj časa zdravil z Roaccutanom pa je zaradi stranskih učinkov prenehal. Kupili mu bomo kvalitetno kremo pa bo.

• 0

#1769 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 October 2010 - 05:08 PM

Za tiste, ki iščete lahko vlažilno kremo: zdaj 2 dni uporabljam tester Gamarde Hydratation active Lahek vlažilni fluid in zaenkrat mi je zelo všeč. Je lahek a vseeno se mi zdi malo bolj vlažilen kot npr Balea aqua serum ali pa Nuxe fluid za matiranje.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1770 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 October 2010 - 05:16 PM

^^Kje se pa dobi in koliko stane? biggrin.gif
Men je Baleinga ravno zmanjkalo.

Kako ti je všeč od Green People? A mogoče več, kakšna je razlika med to tvojo pa Vitamin Fix Mix (ki jo mam jaz biggrin.gif)?
  • 0

#1771 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 October 2010 - 05:39 PM

Gamarde kozmetiko imajo v lekarnah (ne vem pa, če v vseh). Jaz sem ta teden slučajno v lekarni naletela na testerje in si vzela tega in še od nekega fluida za nečisto kožo. Tistega še nisem sprobala. Prej te kozmetike nisem poznala. No ta lahek vlažilni fluid stane malo čez 17€ in je pakiran v 40g tubi.

Green people kreme pa še nisem probala, sem ravno danes dobila paket po pošti. smile.gif Sem pa zraven dobila tudi tester Vita min fix kreme. Kako pa se tebi zdi Vita Min Fix? Jaz sem se odločila za Day solution kremo, ker se mi zdi, da sem na nekem forumu prebrala, da je Vita Min Fix bolj mastna krema. No saj zdaj bom lahko obe probala. Če mi bo premastna pa jo bom imela za ponoči. Sicer pa me zanima tudi Fruitful nights od Green People. Si jo mogoče probala?
  • 0

#1772 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 October 2010 - 05:56 PM

Komi čakam, da probam Nuxe matirnega. Sam nimajo povsod testerjev... Balein mi je pa kr neki. Sploh nobenega filinga na koži. K da vodo nanesem. Brezvezen.
  • 0

#1773 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 October 2010 - 06:01 PM

QUOTE(Marmelada @ 1. 10. 2010 - 18:39) View Post

Green people kreme pa še nisem probala, sem ravno danes dobila paket po pošti. smile.gif Sem pa zraven dobila tudi tester Vita min fix kreme. Kako pa se tebi zdi Vita Min Fix? Jaz sem se odločila za Day solution kremo, ker se mi zdi, da sem na nekem forumu prebrala, da je Vita Min Fix bolj mastna krema. No saj zdaj bom lahko obe probala. Če mi bo premastna pa jo bom imela za ponoči. Sicer pa me zanima tudi Fruitful nights od Green People. Si jo mogoče probala?

Ja, jaz mam obe. Men sta obe dobri, očitno nimam več tok mastne kože in mi fuuul paše, res se lepo vpije, je hranilna, ampak vseen ne pusti mastnega filma. Tud za pod puder je super. Se mi pa po konsistenci zdita obe podobni.
  • 0

#1774 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 October 2010 - 06:08 PM

Ok, komaj čakam, da sprobam! biggrin.gif Upam, da mi bo Day solution ustrezala. Nuxe fluid bi mi bil za pozimi sigurno premalo, Balea pa tudi. Gamarde fluid pa si bom dala na listo za toplejše dni, je velika verjetnost, da si ga bom kupila. Aja, pa same naravne in fajn sestavine ima!
  • 0

#1775 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 16 October 2010 - 03:53 PM

A so Garnier total fresh umaknili iz prodaje?
  • 0

#1776 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 25 October 2010 - 10:48 AM

Brala sem, kako je bila pri nekaterih koža po uporabi Avene K videti tako izenačena, lepa, ..., jst sem pa čiist lisasta (že tko sem, po kremi pa še bolj) in rdečkasta, razen zjutri je še kar normalno videt, takoj ko vstanem, od večerne uporabe.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1777 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 October 2010 - 11:15 PM

Če imaš občutljivo kožo, je lahko zate preagresivna.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1778 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 November 2010 - 08:03 PM

NUJNO rabim nasvet, prosiiiiim...

Rabim kremo za suho kožo, ki ni komedogena, mora pa biti čim manj dražeča in primerna za zelo občutljivo kožo, ne preveč draga!
  • 0

#1779 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 November 2010 - 08:05 PM

Cosmerba? Ampak stane 25€..
  • 0

After all this time?

Always.

#1780 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 November 2010 - 08:10 PM

A ni komedogena? Ma to bi rabila le za prehodno stanje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users