Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#1761 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 07 October 2013 - 01:08 PM

Spodaj pa folk pesmice piše  :lol: 

"Nujno rabm novo garderobo, da razvedrim to jesensko puščobo.

V H&M-u se obujem in oblečem, pa kaj naj vam še rečem,
to, da najbolj uživam v črnem in rdečem!"

Ta je najboljša, mame očitno spadajo v posebno kategorijo:

"H&M je top! Za majhne, velike, ozke, široke, mame, moderne, klasične... Ko prideš v H&M se zdravljenj Šopaholizma neha! In prav je tako - vsak si zasluži en lep, moden kos, da si razvedri siv dan!"

In nekaterim še vedno ni jasno, da ne rabijo H&M kupona, ampak dobro kontracepcijo.

"Inovativno? Ni problema ... v hiši je 7 članov, 18 nog, koliko ljudi je treba obleči? :D Kupon, ena, dva, trije, vse izkoristimo do popolnosti :D"

Bogi reveži no, saj ni čudno, da je kakor je, leta nategovanja jih niso naučila nič, večina se jih je pa itak v trenutku pripravljenih do konca ponižati za karkoli brezplačnega, pa če bi to bil kup dreka. 

• 2

#1762 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 October 2013 - 01:44 PM

Bogi reveži no, saj ni čudno, da je kakor je, leta nategovanja jih niso naučila nič, večina se jih je pa itak v trenutku pripravljenih do konca ponižati za karkoli brezplačnega, pa če bi to bil kup dreka. 

Podpis!

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1763 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 October 2013 - 01:47 PM

In nekaterim še vedno ni jasno, da ne rabijo H&M kupona, ampak dobro kontracepcijo.

"Inovativno? Ni problema ... v hiši je 7 članov, 18 nog, koliko ljudi je treba obleči? :D Kupon, ena, dva, trije, vse izkoristimo do popolnosti :D"

LOL LOL :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 07 October 2013 - 04:09 PM

Jaz sem tudi najprej misla,da je res. Nisem prej videla tega linka o nategu. Sem prišla do kometarja, v katerega sem jim napisala besedilo enega komada (jbg, nič inovativnega mi ni padlo na pamet), potem sem pa videla, da hočejo telefonsko, sem pa malo premisla....300 krat 500 eurov? :slap:

Grem še ta link o nateganciji delit....

• 0

#1765 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2013 - 06:06 PM

Ampak - jaz točno vem, kdo se bo palil na take reči. :lol: Vedno eni in isti s friend liste.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1766 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 October 2013 - 11:43 PM

:yes: žalostno, ampak resnično. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1767 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 09 October 2013 - 03:48 PM

21 Really Annoying Facebook Friends We All Have

Mislim, da imam vse :D

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 09 October 2013 - 04:50 PM

Ja, ja :) Plus, da spadam v kategorijo...ali dve.
  • 0

#1769 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 October 2013 - 10:06 PM

Kako se na chatu blokira nekoga? Ker tut če daš tam pač "Vklopi klepet le za določene prijatelje" te oseba sicer ne vidi online, vidi pa kdaj si bil nazadnje online (poleg telefončka piše pač 1h, etc). Jaz bi pa da te sploh ne vidi na chatu, nič.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1770 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 October 2013 - 10:30 PM

It's me again. Kako naredim, da se mi ne odpre / me kaže online na FB vsakič, ko se na mobitelu priklopim na wi-fi? Pod settings ne najdem tega. Ali moram vedno dat Log out, ko končam uporabljati FB (še vedno govorim za mobitel)?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1771 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 October 2013 - 12:06 AM

Odpreš chat, potem maš pa desno gor tisto kolesce, ga klikneš in dash Turn off chat.

• 0

After all this time?

Always.

#1772 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 October 2013 - 10:25 PM

Ful mi je smešno, ko starejši ne znajo uporabljati Facebooka. Ravno sem videla, da je nekdo na Facebooku objavil neki vic, ena starejša gospa Marija Marica Priimek pa je pod njega komentirala, da jo po domače kličejo Marica, uradno je pa Marija.  :lol: 

• 0

• Guests

Posted 21 October 2013 - 11:52 AM

Hehehe...Priimek. lol. Eno vprasanje. Tiste fore v statusih... npr. " ...is feeling happy " in podobno, pa smajli je vedno zraven. Taksen, ki odraza razpolozenje. A je to aplikacija? Ce je...kako se imenuje?
  • 0

#1774 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 October 2013 - 11:55 AM

Ni aplikacija. Če greš po update status (ne vem kako je v slovenščini) se ti pojavijo 4 ikone, in zadnja je smajli. :) Tam jih izbiraš. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1775 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26103 posts

Posted 21 October 2013 - 11:57 AM

Mene pa ful živcira, ko moja teta vse komentarje piše Z VKLOPLJENIM CAPSOM!

Pa vsakič vem, kako približno bo izgledal komentar, ko sestrična objavi sliko hčerke...nekaj v smislu:

JA, TO JE NAŠA LEPA LUBICA. LEPO SE IMEJTE, SE VIDIMO V VAŠI NOVI HIŠKI!!

:lol:

• 0

• Guests

Posted 21 October 2013 - 12:06 PM

Hahahaha. :D . Kinky, hvala. Iscem zdej, kje bi to bilo. Mam v ang., ampak ne najdem. :S
  • 0

#1777 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 October 2013 - 12:09 PM

Ko se prijaviš v FB imaš takoj na vrhu. 

• 0

• Guests

Posted 21 October 2013 - 12:14 PM

Bom pozneje na kompu probala. Na mobu nikakor ne najdem. Hvala Kinky :)
  • 0

#1779 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 21 October 2013 - 12:47 PM

Ekaterina, print screen iz Facebook mobilne aplikacije:

Na home page tvojega faceboka pritisni "Status"

klik na to te pripelje na to stran: 

Naslednji klik te pripelje v ta meni: 

• 0

#1780 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 November 2013 - 08:39 AM

Kako se naštimaš, da ti ne piše, ko objaviš: 2 minutes ago near Ljubljana? 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users