Haha, imaš prav. Začne se dobro, ampak strmo pada kvaliteta. Jaz sicer gledam še drugo sezono, in je isti recept .... dokaj obetaven začetek in vedno slabše.

Nanizanke, nadaljevanke
Posted 14 April 2014 - 08:07 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 April 2014 - 01:50 PM
Zračunajte si koliko svojega življenja ste zapravile za gledanje serij: http://sivakodali.com/tv/
edit: 72 dni, 22 ur, 25 minut
Posted 15 April 2014 - 03:45 PM
89 dni 12 ur in 58 minut. Preveč
Je pa res, da si jaz stvari prižgem in jih samo "poslušam" ter vmes za računalnikom delam še druge stvari.
Posted 15 April 2014 - 06:17 PM
131 dni, 17 ur, 30 minut ... pa ziher sem kaj pozabila napisat.
Menim, da je bil to kvalitetno porabljen čas. Veselim se že vnaprej tako porabljenega časa.
Jaz sploh ne štekam, zakaj se tako zgražate nad tem - je to res tako hudo zapravljen oz. izgubljen čas?!
Jaz se ob serijah ful zabavam in mi ogromno ''dajo''. Prav tako ob filmih. Ne cenite slikosukov. -.-
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 April 2014 - 06:36 PM
No, če gledam katere serije vse sem si ogledala, ves čas že ni bil kvalitetno porabljen.
Posted 15 April 2014 - 06:53 PM
Podpis pod Fluffy. To je meni hobi, in mi dol visi, kaj si folk o tem misli.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 15 April 2014 - 07:01 PM
Uf, jaz pa priznam da se včasih vprašam koliko časa /življenja sem zabila pred kompom in mi je kdaj kar malo hudo. Pa pred serijami.
Čeprav to rada počnem, itak, ampak ko bi lahko toliko drugih reči delala....a nikol ne razmišljate tako?
Posted 15 April 2014 - 07:02 PM
Ne. Jaz vedno iz nanizank in filmov nekaj potegnem, ne gledam jih samo zato, da preganjam čas.
Posted 15 April 2014 - 07:42 PM
Jaz enako, če bi s tem samo zabijala čas, sploh ne bi gledala. Noben čas ni zapravljen, če se imaš fajn.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 April 2014 - 08:32 PM
To je pa še kako res, Jina, in ja, jaz se imam fino ko jih gledam.
Posted 20 April 2014 - 09:49 PM
Borgen ... kako uživam v seriji, aaa!
Bi pa omenila lik Katrine ... najprej mi je šla ful na jetra, zdaj pa mi je postala že všeč ... čeprav je nekoliko piggyface, mi je drugače prav dobra baba!
Taka posebna mi je, neklasična. Pa nasmeh mi ima noro simpatičen.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 April 2014 - 11:36 PM
Pozor!!! 6/5 se začne 9. sezona 24! Z dvema deloma!!!
Posted 26 April 2014 - 02:38 PM
Popolen recept za razvedrilo zame:
Izredno lahkotna serija za vse štiri od sebe in za nasmejat. Enkrat sva z mojim ujela par minut po TVju in naju je oba takoj priteglna.
Edina slabost-prekratke sezone in premalo delov.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 27 April 2014 - 08:51 AM
Jaz pa po priporočilu Dragice gledam Banshee in mi je super, danes že začnem z 2 sezono .Na začetku mi je bilo bedasto, vse tisto pretiravanje okrog šerifa , no potem pa sem čist not padla ,skratka jaz tudim priporočam .
Posted 27 April 2014 - 06:33 PM
HAHA, me veseli. Pa ne, ni blo bedasto. Samo je pa bad ass, ane? Men je bilo najbolj grozno tam v zaporu, un albino model, faaaak ej. =)
Posted 04 May 2014 - 09:59 AM
Ja tisto je bilo res hudo ,Meni je Job največja faca, pa Rebeka mi je full lepa. Počasi končujem 2 sezono
Posted 05 May 2014 - 02:35 PM
Zadnje čase me zabava Larry David, sem že sredi 4. sezone Curb Your Enthusiasm.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 May 2014 - 03:06 PM
Larry je tako prifuknjen. Tudi meni je všeč. Seinfeld-style humor.
Posted 18 May 2014 - 07:25 AM
Sherlock je fenomenalen. Sem včeraj pogledala prvi del in sem navdušena.
Včeraj pogledala prvi del. Fak kako je Benedict dober, pojedla bi ga lahko. Sploh v tej vlogi. Skratka, po prvem delu zelo navdušena.
Posted 18 May 2014 - 07:34 AM
yes, yes - na vse zapisano!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users