Borat trickster Sacha Baron Cohen returns to the big screen to offer yet another stinging dose of sociopolitical satire in this comedy that finds him assuming the persona of gay fashionmonger Bruno, the self-proclaimed "voice of Austrian youth TV." Originally conceived as part of Cohen's cult television series Da Ali G Show, the character of Bruno offered a cleverly costumed Cohen the opportunity to highlight the absurdities of the fashion industry by interviewing unsuspecting fashion icons and other haute couture hangers-on.
Film je bil precej smešen, a ne tako zelo kot denimo Bruno iz Saškotovih zgodnejših oddaj, pa tudi malce zbledi če ga primerjam z Boratom, a sta oba še vedno daleč boljša od Ali Gja.
Največji plus je dejstvo da se je tip dejansko naučil kar nekaj Nemščine in se potrudil čimbolj zadet naglas (Tirol lol). Sicer ne dvomim da je v to vložil ogromno časa ker angleško govoreči narodi nimajo toliko filinga za jezike, pa da se je te stavke naučil na pamet brez da bi pač dejansko znal vsaj kake osnove jezika, tako da nemško verjamem da še vedno ne zna govorit, naglas pa ipak ima *gr*. LOL
Nasmejale so me predvsem scene z njegovim penisom - halo kdo se bo pa upal svetovni javnosti predstavit v najbolj kočljivem zoomu?

Če malce povzamem mi je všeč da ima jajca izzivat folk do meje kjer dejansko postane nevarno, še zlasti mi je blo všeč, kako dobro snemalno ekipo ima - vešč so mi bili posnetki izrazov na obrazih obiskovalcev wrestlinga, tisto je bilo res tr00 to the bone.
Kar mi ni bilo všeč je to, da so se mi nekatere fore zdele prisiljene... Saj takih je v vsaki "komediji" ali kakorkoli bi človek označil tale film, nekaj, no v Brunotu se mi jih je zdelo kar dosti. Pa zgodba sama po sebi ni toliko nekaj posebnega, sem pa pričakovala precej bolj modno oblikovan film, glede pač na Saškotove zgodnje skeče z Brunotom.
Konec se mi je zdel nedodelan in malo bv - film se konča kar naenkrat v dveh minutah.
Stone je "rahlo" priredil njegovo življenje pa tudi kaj dodal

Kolikor sem brala so člani benda predvsem kritizirali kako je Morrisona prikazal kot žešćega alkoholika, stalno s flašo v roki, češ da tak pa on že ni bil. Riiight, pomoje so bli al vsi skupaj tako pijani/zadeti da se itak ne spomnijo kaj dosti, ali pa pač želijo zaščitit svoj sparkless ugled.
Vem da je še priredil način kako sta se s punco spoznala, tudi zaprl je ni nikoli v omaro in zažgal, to je pa nekje to...