Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1761 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 03 January 2010 - 01:53 PM

greš na banko in vprašaš? biggrin.gif več ne vem biggrin.gif
  • 0

#1762 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 05 January 2010 - 01:36 PM

Pomehkuženi ljudje.

Wannabe alternativci, ki hočejo biti drugačni od "povprečja", pa jim nikakor ne uspe. Ker so pač ljudje iz te skupine (wannabe alternativcev) vsi enaki. V bistvu mi ne grejo ravno na živce, ampak so mi smešni.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1763 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17440 posts

Posted 15 January 2010 - 11:00 AM

SOVRAŽIM vprašanje: Za koga si se pa ti tako zrihtala? jagr.gif Ne morem jaz pomagati, če misliš, da samo posebna priložnost terja zrihtanega človeka rolleyes.gif

Strašno mi grejo na živce komentarji v stilu: Ljudje v tvojih letih imajo že kaj več šole narejene, imajo fante/punce, so resni, delajo...
Vsi me blazno v nulo poznajo. Neverjetno blink.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1764 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 January 2010 - 12:30 PM

Ljudje, ki pred tabo hodijo tako počasi, da skor umreš. Pol jih pa še prehitet ne moreš, če jih je več oz. je dost ozko. rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1765 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 15 January 2010 - 02:58 PM

^^ Enako, pa po možnosti se še kateri od njih obrne nazaj, te vidi, in se vseeno še vedno ne umakne.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#1766 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 15 January 2010 - 03:05 PM

Prodajalke v ART-u. Mater, kot da jih sprašuješ o jedrski fiziki. In pol še reče nisem jaz svetovalka. Ma nemoj, a res da ne? wallbash.gif

In to vedno, jaz ne vem, a zaposlujejo študentke agronomije, al kaj. rolleyes.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1767 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 15 January 2010 - 04:26 PM

Še to - kupi snega pred kontejnerji za recikliranje, tko da moraš splezat 1m visoko, da vržeš noter.

Sem vrgla vse skupaj v navaden kontejner, naj se jebejo.

• 0

― V. Van Gogh

#1768 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 January 2010 - 05:33 PM

Nekulturni starejši ljudje na avtobusu, ki se "z vso pravico" vtikajo v druge.

Zadnjič me je en gospod kar fizično napadel in mi grabil nogo, češ daj nogo dol s stola za invalide. huh.gif In ovekovečil s smrklo. Me prav zanima kdo je potreben vzgoje...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1769 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2010 - 05:41 PM

Stari prdci so itak najbolj primitivni in nekulturni.
Sovražim jih.
Imam pa v bloku nekaj starčkov, ki so prav neverjetno prijazni in prijetni.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1770 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27451 posts

Posted 15 January 2010 - 05:55 PM

Prodajalke v drogerijah, ki te hočejo prepričat, da kupiš najdražjo kremo verymad.gif . Sem v eni gledala, da bi kupila Clarinsov dramaticly different gel pa me je hotla prepričat, naj kupim kar celo linijo, ker če ne uporabljaš vsaj treh izdelkov baje zadeva ne deluje ohmy.gif c'mon, dej mi mir, iz principa nisem kupila ničesar.
  • 0

#1771 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6744 posts

Posted 15 January 2010 - 05:58 PM

QUOTE(Podgana @ 15. 1. 2010 - 11:00) View Post

SOVRAŽIM vprašanje: Za koga si se pa ti tako zrihtala? jagr.gif Ne morem jaz pomagati, če misliš, da samo posebna priložnost terja zrihtanega človeka rolleyes.gif

Isto!!! ohmy.gif Pa kaj, če se zrihtam, dej se še ti, mislim... ermm.gif
  • 0

#1772 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 15 January 2010 - 08:01 PM

QUOTE(eve @ 15. 1. 2010 - 12:30) View Post

Ljudje, ki pred tabo hodijo tako počasi, da skor umreš. Pol jih pa še prehitet ne moreš, če jih je več oz. je dost ozko. rolleyes.gif

O,ja rolleyes.gif
da ne omenjam ko se vozim v avtu,vedno skoraj živčnega fašem
  • 0

#1773 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 15 January 2010 - 08:27 PM

QUOTE(Podgana @ 15. 1. 2010 - 13:00) View Post

Strašno mi grejo na živce komentarji v stilu: Ljudje v tvojih letih imajo že kaj več šole narejene, imajo fante/punce, so resni, delajo...
Vsi me blazno v nulo poznajo. Neverjetno blink.gif

QUOTE(Christianne @ 15. 1. 2010 - 19:58) View Post

Isto!!! ohmy.gif Pa kaj, če se zrihtam, dej se še ti, mislim... ermm.gif

Jaz se lahko poistovetim s celotnim podganinim kaj mi gre na živce. To neprestano primerjanje z drugimi... wtf, brigajo mene kaj delajo drugi, I have my own life! And Im gonna live my way!!! verymad.gif

Dobr komentar Christ.!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#1774 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 January 2010 - 10:39 AM

Če se kdo znaša nad teboj kar tako, brez pravega vzroka.
In potem, ko to osebo vprašaš po vzroku, že najde kak beden razlog za to.
Ja, maš pač slab dan. Zakaj je treba vso svojo frustracijo spravit ven prek mene? down.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1775 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 18 January 2010 - 06:06 PM

QUOTE(Špela @ 24. 12. 2009 - 19:01) View Post

še sploh izjave tipa, kok so boge arabske ženske, k morjo bit pokrite od glave do pet in podobne debiloze. rolleyes.gif

Jap! Same here, daj ne misli, da je vse "pravilno in lepo" na tem svetu zbrano okoli tebe...

QUOTE(Jinadaze @ 27. 12. 2009 - 10:03) View Post

Nenapovedali obiski ftw, posebej takrat, ko ima človek dela, da se ven ne vidi.

QUOTE(ciara @ 29. 12. 2009 - 7:20) View Post

Obiski nasploh. Sem zelo negostoljuben človek. mad.gif (redko je pri meni kdo resno dobrodošel...pa saj tudi ne hodijo k meni ljudje kej preveč, najbrž se je razvedelo, kakšna sem hmm.gif ) laugh.gif

QUOTE(Immortelle @ 29. 12. 2009 - 12:59) View Post

O ja. Pri meni je isto.

Jaz se mogoče enkrat, dvakrat na leto počutim dovolj gostoljubno, da dejansko koga povabim na obisk.
Drugače pa ne maram obiskov. Se mi zdi totalen vdor v zasebnost, da nekdo drug hodi po mojem stanovanju, gleda moje stvari... ermm.gif

Trikrat podpis!!! Ne prenesem obiskov, ne maram hoditi na obiske, tocno tako, vdor v zasebnost, totalno me znervira, da pride kdo na obisk, postopa po stanovanju, za vsako stvar sprasuje kaj je, od kod je, zakaj je.... A je vazno?? Si prisel k meni ali k mojim stvarem..??

QUOTE(MLadoLetNa @ 2. 1. 2010 - 13:14) View Post

sam halo, na novo leto ne bom čepela in pisala smsjev, lol.

Respect!! worship.gif

Kolegica za silvestrovo - ma joj ta telefon mi piska vsakih pet minut, ma joj ti smsi.. Sem ji rekla pa ga daj
na tiho in v torbo, aaa to pa ne...mislim...no comment.
Ali pa druga scena - druzba se posede za mizo in namesto, da bi komunicirali med seboj, vsak stika po svojem mobitelu...a smo lahko se vecji bedniki? cry.gif

Ne vem, ali me bolj zalosti, ali mi gre bolj na zivce, ali oboje - starsi, ki so ljubosumni na uspeh svojih otrok, ki jim ne privoscijo... blink.gif blink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1776 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 January 2010 - 09:57 PM

Na živce mi gre, ko z nekom gledam film, pa potem ta oseba vmes dela še kaj, da potem vse pomembne trenutke v filmu zamudi. wallbash.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 19 January 2010 - 10:02 PM

^^ To sem jaz popizdila vsakič, ko sem z bratom gledala kak film. Dela druge stvari in pol vpraša: kaj se je pa zdej zgodil? .
  • 0

#1778 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86485 posts

Posted 19 January 2010 - 10:48 PM

Applove slušalke, tiste, ki se zraven iPoda. Ker so se moje pač pokvarile, moram zdaj nekaj časa met te, in mi ni jasno, kako lahko Apple naredi tak klump, res ne. Verjetno so še tiste iz Petrola za 7€ boljše. Ja, sem živčna, ker mi brez iPoda živeti ni.

• 0

― V. Van Gogh

#1779 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 January 2010 - 07:47 PM

Kok me razpički če mi prodajalec/ka vrne bančno kartico na ponk. A je tok težko dat v roko, ko imam lih že stegnjeno?

Pa hvala je tut že izumrla beseda ... rolleyes.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1780 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 20 January 2010 - 07:50 PM

Jaa, to tudi meni glede kartice, al pa nastavim roko, da mi vrne kovance, ona pa kar mimo roke in jih odloži na pult, da se potem jaz mučim sto let, da jih poberem. verymad.gif Grrr.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users