Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#17761 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2010 - 10:50 AM

Marsejsko milo odstrani vse! woot.gif
  • 0

#17762 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 June 2010 - 12:05 PM

Zakaj človeku poči žilica v glavi?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#17763 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 03 June 2010 - 12:07 PM

Prirojena napaka kokr jst vem
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17764 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 03 June 2010 - 12:08 PM

več stvari.... najpogostejši so previsok pritisk, zamašenost žil in razni krvni strdki (pride po žilah do možgan, tam zamaši žilo, posledica je pok žilice).
  • 0

#17765 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 June 2010 - 12:11 PM

Ja, več dejavnikov je tule.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#17766 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 June 2010 - 12:15 PM

A potem bi se temu dalo izognit ali ne? Mislim, tko z zdravim načinom življenja pa to?
  • 0

#17767 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 03 June 2010 - 12:18 PM

Če gre za strdek je to kap, počena žila je pa anevrizma kokr je meni znano.
Nam je bilo rečeno, da se ne da pomagati, lah bi se reklo da usoda, pa je živel zdravo in tudi bil sicer zelo zdrav. Sem pa pred nekja leti poslušala intervju z našim zelo znanim nevro kirurgom ki je rekel da se da pomagat, da obstajajo neke operacije.
Upam, da nihče od tvojih bližnjih ni dobil te diagnoze
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#17768 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 June 2010 - 12:32 PM

QUOTE(Plain Jane @ 3. 6. 2010 - 10:50) View Post

Marsejsko milo odstrani vse! woot.gif

Kaj je to, kje se dobi?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#17769 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 June 2010 - 12:47 PM

L'Occitane. Ampak maš dve vrsti tega mila, eno je prov za gospodinjstvo (torej ta za madeže), drug pa za umivat. Da ne boš vzela pač navadnega za umivat. biggrin.gif
  • 0

#17770 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 June 2010 - 12:50 PM

Ok, hvala! Bom prvo probala s kokakolo, ker je bolj pri roki. Če ne, pa s tem milim.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#17771 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 June 2010 - 01:07 PM

QUOTE(Frčica @ 3. 6. 2010 - 13:18) View Post

Če gre za strdek je to kap, počena žila je pa anevrizma kokr je meni znano.
Nam je bilo rečeno, da se ne da pomagati, lah bi se reklo da usoda, pa je živel zdravo in tudi bil sicer zelo zdrav. Sem pa pred nekja leti poslušala intervju z našim zelo znanim nevro kirurgom ki je rekel da se da pomagat, da obstajajo neke operacije.
Upam, da nihče od tvojih bližnjih ni dobil te diagnoze

A to je diagnoza? oops.gif
Ne, prijatelj od mojega brata je umrl zaradi počene žilice. ermm.gif Vprašala sem, ker je bil ful športnik pa mlad in vse. Zgleda, da je res usoda, ko poči poči.
Mami je rekla, da se v nobenem primeru ne da pomagati, tudi če bi že bil na operacijski mizi ne. Ampak to je tko 'tista mi je rekla, da ji je nekdo povedal...'
  • 0

#17772 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 June 2010 - 01:14 PM

Jaz sem brala nekje na spletu (pa tudi vidla v eni nadaljevanki), da res obstaja neka operacij, ki pa je tvegana.

Pa tudi se tu poraja vprašanje, za kako vrsto obolenja oz. nagnenja k pokanju žilic gre. Pač odvisno od vzroka.

Načeloma je pa tako, da je res zelo malo, kar lahko storiš tu, definitivno pa slab način življenja (mačobe, premalo gibanja, alkohol in kajenje) situacijo še poslabša.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#17773 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 03 June 2010 - 01:19 PM

QUOTE(Parvinder @ 3. 6. 2010 - 14:07) View Post

A to je diagnoza? oops.gif
Ne, prijatelj od mojega brata je umrl zaradi počene žilice. ermm.gif Vprašala sem, ker je bil ful športnik pa mlad in vse. Zgleda, da je res usoda, ko poči poči.
Mami je rekla, da se v nobenem primeru ne da pomagati, tudi če bi že bil na operacijski mizi ne. Ampak to je tko 'tista mi je rekla, da ji je nekdo povedal...'

ja, anevrizma je diagnoza.
Moj oči je umrl zarad tega in ravno tako mu ne bi mogli pomagati, četudi bi bil na operacijski mizi ko se je zgodilo. Na slikanju glave, ki ga je mel je kri popolnoma prekrila možgane. Verjetno je tudi njemu počila glavna žila?
Je pa to izjemno redko, takrat so nam rekli da takega primera še niso imeli.
  • 0

#17774 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 June 2010 - 01:30 PM

QUOTE(Frčica @ 3. 6. 2010 - 14:19) View Post

ja, anevrizma je diagnoza.
Moj oči je umrl zarad tega in ravno tako mu ne bi mogli pomagati, četudi bi bil na operacijski mizi ko se je zgodilo. Na slikanju glave, ki ga je mel je kri popolnoma prekrila možgane. Verjetno je tudi njemu počila glavna žila?
Je pa to izjemno redko, takrat so nam rekli da takega primera še niso imeli.

Tud ja. Meni je blo to tako nemogoče, da je zdrav človek umrl, da sem mogla vprašat. Aja kaj pa računalnik kaj vpliva?? Ker je pa bil baje dosti za kompom. Mene je zdaj ful strah no.
  • 0

#17775 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 03 June 2010 - 01:35 PM

Moj oči ni bil nič za računalnikom, ni kadil, zdravo jedel, športnik....razumem, da se sekiraš, jaz sem se tudi, ampak res nima smisla. Lahko greš na pregled(boleč baje sicer) ampak ali bi res rada vedela da imaš v sebi tempirano bombo? Operacije sicer so, samo met operacijo na možganih ni šala.
  • 0

#17776 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 June 2010 - 01:44 PM

Ja, saj vem, da se je brezveze sekirat zarad takih stvari, na katere skoraj nimaš vpliva, kot npr. nesreče, ampak je grozno vseeno.
Vprašala sem, ker me od takrat,, ko sem to izvedela, vedno malo glava boli, ko sem za računalnikom. Samo psiha, zgleda.

• 0

#17777 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14563 posts

Posted 03 June 2010 - 01:50 PM

Mene tud malo zaskrbi kadar me nenadoma zaboli glava.
Ampak baje je to takšna bolečina, da padeš v nezavest, tko da....
  • 0

#17778 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 June 2010 - 06:48 PM

cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17779 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 June 2010 - 08:30 PM

Če rabi kera, ji pošljem po pošti DM bon/e, jutri jih vržem v smeti!

- 50 % Country Colors; Schwarzkopf, več barv za lase, cena brez popusta 5.89, s popustom 2.94

- 50% Syoss lak 300 ml, pena 250 ml ali gel 250 ml za lase, več vrst ( 1 kos ), cena brez popusta 4.25, s popustom 2.12

- 50 % Mexx ženska toaletna voda 20 ml, cena brez popusta 15.95, s popustom 7.98

- 50 % Wilkinoson damski brivnik za enkratno uporabo ( 6 kosov ), cena brez popusta 3.25, s popustom 1.62

- 50 % Veet depilacijska krema 75 ml, cena brez popusta 2.95, s popustom 1.47

- 50 % Aldo Vandini gel za prhanje 200ml, več vrst, cena brez popusta 3.75, s popustom 1.87

- 50 % Curaprox otroška zobna ščetka, cena brez popusta 4.06, s popustom 2.03

- 50 % Aquafresh zobna krema white & shine 75 ml, cena brez popusta 3.20, s popustom 1.60

- 50 % Discreet rahlo odišavljeni damski dnevni vložki, 2 vrsti, 40 kosov, cena brez popusta 2.59, s popustom 1.30

- 50 % Manhattan lak za nohte Lotus Effect, več odtenkov, cena brez popusta 4.79, s popustom 2.39

- 50 % Afrodita Sun Care krema za sončenje za obraz zf 25, 50 ml, cena brez popusta 5.65, s popustom 2.82

- 50 % Bourjois lak za nohte, več odtenkov, cena brez popusta 6.95, s popustom 3.47

- 50 % Kiss utrjevalec nohtov 15 ml, cena brez popusta 6.35, s popustom 3.17

- 50 % Alverde gel proti celulitu 150 ml, cena brez popusta 4.45, s popustom 2.22

- 50 % Alnatura bio balzamični kis, 500 ml, cena brez popusta 3.80, s popustom 1.90

- 50 % Sundance krema za sončenje v spreju, zf 15, 200 ml, cena brez popusta 3.95, s popustom 1.97

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17780 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 June 2010 - 08:59 PM

Jaz bi za Valdini žajfo. Do kdaj pa velja?
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users