Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36431 replies to this topic

#17701 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 28 May 2010 - 07:20 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 28. 5. 2010 - 18:52) View Post

tak se dela cool.gif thumbup.gif
jaz sem tudi ravnokar snela rokavice,v nulo počistla stanovanje(avto sem že včeraj posesala)zdaj pa enako:
uživancija čez vikend cool.gif

aja pa všeč mi je da imaš na mizici samo pilota(jaz mam isto-oba zravnana v isti liniji) cool.gif

Sej drugega načina ni. cool.gif

Jaz pred pol ure snel rokavici, vse počistil, posesal, prah, tla... Posoda se pere, zadnja žehta tudi. Pa še sam sem se stuširal. biggrin.gif
  • 0

#17702 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15672 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 May 2010 - 07:35 PM

... whistling.gif

[attachmentid=6731]

Attached Files

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#17703 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 May 2010 - 07:36 PM

A clean house is a sign of a wasted life.

laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17704 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 May 2010 - 07:39 PM

^Moj novi FB status laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#17705 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 May 2010 - 08:02 PM

Wasted you say? laugh.gif I like the sound of it. thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#17706 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 28 May 2010 - 10:02 PM

Jaz bi bil tudi wasted! woot.gif

Slika shranjena, Miss Olive. biggrin.gif
  • 0

#17707 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 May 2010 - 10:06 PM

QUOTE(Piquet @ 28. 5. 2010 - 16:46) View Post

Hočeš redoljubnost? Zdele pometel okoli hiše, okoli pločnika, iglice in ostalo nesnago pod ducat smrekami, pokosil travo naprej na vrtu, potem pa še ZA ograjo, ker mi gre na živce, ker vem da je tam nered, končal z ročnim striženjem ostankov ki jih stroj ni pobral direkt ob ograji, potem sem pa še za ograjo pri sosedu pokosil, ker on ni uredil. biggrin.gif Potem še populil nekaj plevela in vse zalil. Pomil še teraso, tla v garaži in minimalno uredil police v garaži. To je zunaj, zdaj pa še generalka fleta. Seveda sta mimo že dva cikla pranja, da bo do večera tudi vse posušeno, po večerji pa samo še preostanek posode dam v stroj in vključim. Pa bo jutri vse kot iz škatlice.

I think I just had an orgasm.

prid mojmu mal lekcije dat jebemti, da si izbije iz glave "Dokler me preveč ne mot ni treba pospravt." - Raje ne bom razlagala kaj to pomeni za čistočo.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#17708 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 May 2010 - 10:11 PM

Saša Piki vrtnar laugh.gif

btw- k sm bla mejhna sm skoz na to številko klicala, ki jo poje v spotu... cry.gif sem upala,da njega dobim laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#17709 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 May 2010 - 10:14 PM

lol1.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#17710 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 28 May 2010 - 10:20 PM

Sally. biggrin.gif

Komad je nor! woot.gif
  • 0

#17711 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30643 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 May 2010 - 08:54 AM

prid mojmu mal lekcije dat jebemti, da si izbije iz glave "Dokler me preveč ne mot ni treba pospravt." - Raje ne bom razlagala kaj to pomeni za čistočo.

nepospravljeno ni enako nečisto! sam mal se je treba sprostit pa te ne moti več vsaka malenkost. tongue.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17712 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26409 posts

Posted 29 May 2010 - 08:59 AM

QUOTE(ananas @ 28. 5. 2010 - 18:27) View Post

Imam eno vprašanje.

Od februarja do zdej sm delala vsak teden po 5 ur na faksu in sm čisto pozabila naročiti napotnico ermm.gif Naročila sm ta teden, vendar so mi napisali napačen namen: administrativno delo, namesto delo v laboratoriju + obdobje dela so mi napisal do 30.9 2010, čeprav js tega nism tako napisala!!!
A mislite da mi bojo sprejel to napotnico na faksu in še: ali bom ta denar potem dobila šele konec oktobra, ker tako piše na napotnici???

Po moje si dobila stalno napotnico (sklepam na podlagi datuma). To pomeni, napotnico dvigneš samo 1x, nakažejo ti lahko pa 100x.
  • 0

#17713 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30643 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 May 2010 - 09:18 AM

pa težko ti bodo nakazali ves denar za nazaj, če napotnica nosi datum iz maja, ker je to delo na črno. probaj se zmenit, naj ti vpišejo začetek dela na dan izdaje napotnice in ti nafilajo vse dneve do maximuma (12 ur/dan) oziroma tko, da se ti izidejo ure.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17714 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 May 2010 - 10:42 AM

Ja, to je stalna napotnica. To si jaz vsako leto zrihtam, ker itak vsak mesec delam, pa da ne rabim vsak mesec hodit na študenta, si zrihtam stalno za celo leto. Pač velja ti napotnica do konca tega študijskega leta.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#17715 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 May 2010 - 12:16 PM

QUOTE(Plain Jane @ 28. 5. 2010 - 18:50) View Post

Kje majo lepe moške prstane iz jekla pa da so dost velki, ne za mal večje ženske prste? biggrin.gif D&G (Slowatch) vem da ma premejhne. ermm.gif

• 0

#17716 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 May 2010 - 12:42 PM

Ancka &co (medicinske izvedenke biggrin.gif), a je ful narobe, če vzameš preveč Nalgesinov? Jaz sem prej 2 v eni uri, pa imam filing da bom morala čez nekaj časa spet. Babica je zagnala totalno paniko, ampak jaz vedno tako delam, ker drugače laho direkt umrem od menstrualnih bolečin.
  • 0

#17717 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 May 2010 - 12:52 PM

A še kdo ni dobil nakazane dohodnine, čeprav naj bi bila nakazana že včeraj? cry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#17718 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19004 posts

Posted 29 May 2010 - 01:04 PM

QUOTE(Freya_ @ 29. 5. 2010 - 13:42) View Post

Ancka &co (medicinske izvedenke biggrin.gif), a je ful narobe, če vzameš preveč Nalgesinov? Jaz sem prej 2 v eni uri, pa imam filing da bom morala čez nekaj časa spet. Babica je zagnala totalno paniko, ampak jaz vedno tako delam, ker drugače laho direkt umrem od menstrualnih bolečin.

Naklofene se lahko vzame tri na dan, pa so ful močnejši od nalgesinov. Pomojem loh enega še ziher vzameš, pa tut če dva te pomojem ne bo konc. oops.gif Ampak to je moja kmečka pamet, vseen mogoče rajš počaki na Ančko biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#17719 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90105 posts

Posted 29 May 2010 - 01:16 PM

QUOTE(farha @ 28. 5. 2010 - 23:11) View Post
Saša Piki vrtnar laugh.gif

btw- k sm bla mejhna sm skoz na to številko klicala, ki jo poje v spotu... cry.gif sem upala,da njega dobim laugh.gif

lol1.gif

QUOTE(Špela @ 29. 5. 2010 - 9:54) View Post

nepospravljeno ni enako nečisto! sam mal se je treba sprostit pa te ne moti več vsaka malenkost. tongue.gif

sleep.gif

Plain Jane, pejt v Slowatch pogledat. Pa v Lečnika, majo Diesel.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#17720 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 May 2010 - 01:21 PM

QUOTE(Nincha @ 29. 5. 2010 - 14:04) View Post

Naklofene se lahko vzame tri na dan, pa so ful močnejši od nalgesinov. Pomojem loh enega še ziher vzameš, pa tut če dva te pomojem ne bo konc. oops.gif Ampak to je moja kmečka pamet, vseen mogoče rajš počaki na Ančko biggrin.gif

Hahah ja sej js bi z mojo pametjo isto sklepala, se vedno nažiram z njimi pa je vse kul. oops.gif Samo je me zaskrbelo prej, ker mi jih je babica kar odnesla in rekla da naj pridem iskat če bo res nuja, lol no. biggrin.gif Ko da sem nek tabletoman!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users