vprašanja (zanima me, ...)
Posted 28 May 2010 - 02:05 PM
Posted 28 May 2010 - 02:21 PM
Jaz ga ne dajem, mami pa vedno in tega res ne razumem, ker, če dodaš mehčalec so vse brisače ipd. nevpojne
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 May 2010 - 02:32 PM
... tud kuhinjske krpe, ki so pač belo/modre, belo/rdeče, belo/zelene, kockaste al whatever, ki se jih pač daje prat med belo so take, kadar pere ona
Posted 28 May 2010 - 02:44 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 May 2010 - 02:46 PM
Je*o jim ta mehčalec ej
Posted 28 May 2010 - 02:47 PM
Tako da se ne strinjava.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 May 2010 - 02:51 PM
Posted 28 May 2010 - 03:05 PM
A da pretirava z mehčalcem?
Ne, to pa res ne, ker jo vem, a veŠ
Posted 28 May 2010 - 03:16 PM
ne razumem kak nasvet je to, haha
čist tko me je zanimal kake navade mate pri dajanju mehčalca med belo perilo, that's all
Posted 28 May 2010 - 03:46 PM
vau Piquet , pohvale za redoljubnost,oziroma všeč mi je da nimaš nič "nesnage" na mizi ,kavču.....nič cot nametanih pa take fore:P
Tenks bejb. Vse kar je na moji mizi sta dva daljinca. Običajno še rož ni, te so tam, ker mi jih je prinesel fotr. ;D
Hočeš redoljubnost? Zdele pometel okoli hiše, okoli pločnika, iglice in ostalo nesnago pod ducat smrekami, pokosil travo naprej na vrtu, potem pa še ZA ograjo, ker mi gre na živce, ker vem da je tam nered, končal z ročnim striženjem ostankov ki jih stroj ni pobral direkt ob ograji, potem sem pa še za ograjo pri sosedu pokosil, ker on ni uredil.
Potem pa uživancija čez vikend.
Posted 28 May 2010 - 05:27 PM
Od februarja do zdej sm delala vsak teden po 5 ur na faksu in sm čisto pozabila naročiti napotnico
A mislite da mi bojo sprejel to napotnico na faksu in še: ali bom ta denar potem dobila šele konec oktobra, ker tako piše na napotnici???
Posted 28 May 2010 - 05:48 PM
Kar me "skrbi" je bolj, da si sedaj delala kar precej ur. Za nazaj ti jih ne morejo pisat. Le za naprej. Ali ti bodo na napotnici povečali urno postavko za kar precej ali pa nabili ogromno ur, a še vedno bo kar težko spravit te ure v izplačilo, če si slučajno sedaj nehala delat in bi ga želela prejeti čimprej. Načeloma ni problem. Napišejo, da si delala 14 ur dnevno in povečajo urno postavko za 3x (govorim na pamet). Ni problem, dokler ne pride inšpekcija in se vtakne v te čudne cifre.
Upam, da te nisem prestrašla. Vse bo ok, le na faksu ti ne smejo komplicirat. V najslabšem primeru boš naročla novo napotnico, kjer bo pisalo laboratorijsko delo in to je to. Če ti bo delodajalec kaj sikal, zakaj si jo prinesla šele sedaj, lahko mirno poveš, da bi on prav tako moral med svojo kopijo tvoje napotnice pred delom, kar najbrž ve, in če je ni prejel, pomeni, da se ni sekiral in da se potem ne rabi niti sedaj. Ok, ne povedat glih dobesedno, lol
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 28 May 2010 - 05:50 PM
Posted 28 May 2010 - 05:52 PM
Tenks bejb. Vse kar je na moji mizi sta dva daljinca. Običajno še rož ni, te so tam, ker mi jih je prinesel fotr. ;D
Hočeš redoljubnost? Zdele pometel okoli hiše, okoli pločnika, iglice in ostalo nesnago pod ducat smrekami, pokosil travo naprej na vrtu, potem pa še ZA ograjo, ker mi gre na živce, ker vem da je tam nered, končal z ročnim striženjem ostankov ki jih stroj ni pobral direkt ob ograji, potem sem pa še za ograjo pri sosedu pokosil, ker on ni uredil.
Potem pa uživancija čez vikend.
tak se dela
jaz sem tudi ravnokar snela rokavice,v nulo počistla stanovanje(avto sem že včeraj posesala)zdaj pa enako:
uživancija čez vikend
aja pa všeč mi je da imaš na mizici samo pilota(jaz mam isto-oba zravnana v isti liniji)
Posted 28 May 2010 - 05:56 PM
Lani sem celo leto tako delala in sem šele na koncu semestra prinesla napotnice. Do zdej se mi ni zdelo to nič čudno, danes sm pa začela mal razmišljat
Posted 28 May 2010 - 06:07 PM
Jaz še nisem slišala, da bi se kje pojavila kaka inšpekcija, je pa res, da ta nesnaga pride lih ko jo najmanj rabiš.
Jao, tak kaos imam na mizi, sami zapiski vsepovsod...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users