Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#17601 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 February 2011 - 09:28 PM

Skrbi me nek izpuščaj, ki ga imam na trebuhu; opazila sem ga pred 10 dnevi, pa sem mislila, da bo izginil. Malce kasneje se je pojavil tudi na zgornjem robu robu, tam kjer se obrv končuje in se začenja lasišče, pa je v enem dnevu izginil. Vmes nisem niti gledala, če je ta na trebuhu še tam in pozabila na njega, prej pa sem ga spet opazila in je še bolj rdečkast, se mi zdi. Pa pojma nimam, kaj bi lahko bilo, ker tega nisem imela nikoli. Joooj no. sad.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#17602 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 28 February 2011 - 09:31 PM

Ravno na FB-ju vidla cel kup povabil za razne dogodke ob Las Fallas, pa vsi kolegi neke objavlajo slike in vtise, meni gre pa kr na jok ob vsem tem skupaj. Pogrešam določene osebke zeloooo, pa ko ven da nekaterih ne bom like nikoli več vidla, pa pogrešam toplo vreme, in sonce.
Tu je pa tako gnilo zamorjeno vreme + mrzlo + učit se morem neke driskaste snovi, ki me sploh ne zanimajo. AJEBES.jpg

Za povrh vsega pa še na faxu neke serjejo, in še sploh niso ziher al bo druga stopnja naslednje leto al ne. Ja halooooooooo, a pol bomo pa prisiljeni absolventa vzet al pa se v LJ prepisat al kak? Ma dej, če se kaj takega zgodi popizdim in ubijem enga. Kr sm se iz Špa vrnila sam zarad diplome, kr mi ni blo absolventa za met zdaj, pol pa če kaj takega se spomnijo brihte jih postrelam. sniper.gif mgun2.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#17603 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 28 February 2011 - 10:37 PM

Coco, srbi izpuscaj?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#17604 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts

Posted 28 February 2011 - 10:38 PM

Ne, samo rdečkasto-roza je, pa kot neka luska je (ampak to, da je kot luska, se res komaj, komaj opazi). hmm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#17605 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 28 February 2011 - 10:49 PM

Enkrat imela nekaj podobnega s tem, da je pri meni s casom zacel srbeti ter siriti - najprej je bil eden mali, potem se eden mali, medtem je prvi mali postal ze malo vecji (preden sem se ovedela, da bi bilo dobro s cim mazati). V glavnem - naj bi bila ena oblika kozne plesni (glivice), dobis pac - po luftu, pravi zdravnik, ceprav sem ugotovila, da meni jih je povzrocal en parfum, ker so se mi zaceli pojavljati na zapestju, kjer sem se najvec spricala s tem parfumom ter izginili, ko sem parfum nehala uporabljati. Je pa kar trajalo, preden sem se jih znebila, par mesecev zagotovo, potem se pa se ene par mesecev nisem upala parfumirati (govorim o parfumu - EDP, ne o deodorantu za pod pazduho ;)).
Mazala sem po nasvetu zdravnika s tem: http://www.lekarnar....i/lamisil-krema
Dobis brez recepta v lekarni.

Pred kratkim staknila enako rec tudi mami, tudi njej je pomagalo zgornje mazilo.

Lahko imas pa enostavno suho kozo, kaksno milo, ki ti ne ustreza? Prevec umivanja? ;) V taksnih primerih mi je pomagala rjava Cosmerba, cudezna krema za vse tezave. ;)
  • 0

#17606 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts

Posted 28 February 2011 - 10:54 PM

O, to pa itak imamo doma! Bom povprašala še zdravnico, čeprav že vidim, da bo rekla 'to je nooormalno, to je samo izpuščajček, malo kremice namazat, Bepanthen, pa bo vse v redu' (njene reakcije 'to je normalno' so me že dvakrat pripeljale do hospitalizacije, lol).
  • 0
Pablo Picasso

#17607 jonna

jonna

sramežljivec

• Člani
  • 43 posts

Posted 01 March 2011 - 10:48 AM

jaz bi pa sebe najraje zaklala z žlico. biggrin.gif
danes je bil spet un tip na istem vlaku kot jaz, in ne samo to, celo stala sva skupaj v tistem prostorčku in bi komot kdo od naju kej rekel. no js kajpak nisem, on pa tud ne. enkrat sva se celo ujela z očmi in je trajal mičken dlje kot običajno ko pač enga pogledaš.. (jooooj kakšne oči ma..♥ ) sej naslednjič ne bo nč čudnega če se mu mal nasmehnem, right?? biggrin.gif
  • 0
..living the life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good

#17608 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 01 March 2011 - 11:08 AM

Ne. wink.gif Še boljše od nasmeha je, če ga ogovoriš. wink.gif Pa veliko poguma v tistem treutku, ti želim. biggrin.gif

Po pol leta sem stopila na tehtnico in me je skoraj kap, ko sem videla številko. blink.gif down.gif
  • 0

#17609 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 March 2011 - 11:20 AM

jonna, priporočam kakšno boljše orožje, z žlico bo šlo mal težko. wink.gif naslednjič pa kr pogumno stegni jezik.

pa wtf je s temi tipi, resno?! js ne mislim neke ice queen špilat, da bo mel gospod feeling, da se je trudil okol mene, ker se mu zdi to primerno .... rolleyes.gif resno bom mogla začet brat priročnike .... laugh.gif

T. me zmeri zadane u nulo, wub.gif. prejle sem se do solz nasmejala njegovim komentarjem na korespondenco med B. in mano. biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#17610 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 01 March 2011 - 11:37 AM

QUOTE(Braunkopf @ 28. 2. 2011 - 18:56) View Post

Šla bi na svoje. sad.gif
Poln K imam stalno enega bentenja pa gobcanja okoli.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#17611 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 March 2011 - 02:46 PM

Učit se moram za popiiiiiiii. Šla sem čez goro zapiskov in ugotovila, da se moram še tri snovi naučit cry.gif Kriza. Pa ene 20 člankov moram predelat in bom samo uvod in zaključke brala, ker ne morem brat faking 40 strani dolge članke.
Ošvrknila sem še stare izpite- šit, nimam pojma... Mogla bom še konkretno ponavljat!
Ali lahko to naredim v dveh dneh?
  • 0

#17612 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 01 March 2011 - 02:58 PM

Yes, you can. Ti si superananas!
IPB Image

• 0

#17613 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 01 March 2011 - 05:29 PM

^^

thumbup.gif

QUOTE(Coco* @ 28. 2. 2011 - 22:54) View Post

O, to pa itak imamo doma! Bom povprašala še zdravnico, čeprav že vidim, da bo rekla 'to je nooormalno, to je samo izpuščajček, malo kremice namazat, Bepanthen, pa bo vse v redu' (njene reakcije 'to je normalno' so me že dvakrat pripeljale do hospitalizacije, lol).

Ojej, upam, da tako hudo tokrat ne bo. Na zdravnike se pa jaz tako ali tako ze dolgo (niti ne vem, ce sem se sploh kdaj) ne zanasam vec, sem bolj pomagaj si sam kind of woman. Na sreco vsak dan znova ugotavljam, da je moje telo res cudovito : ), vse mi pove, jaz ga upostevam and everything is just superfine (trkam na les). happy.gif

QUOTE(Špela @ 1. 3. 2011 - 11:20) View Post

pa wtf je s temi tipi, resno?! js ne mislim neke ice queen špilat, da bo mel gospod feeling, da se je trudil okol mene, ker se mu zdi to primerno .... rolleyes.gif resno bom mogla začet brat priročnike .... laugh.gif

Moski lovski geni pac.. ;)

Jonna, zate pa nimam "pametnega" nasveta, sem imela obdobja taksnih simpatij, ampak je ostalo pri tem, kar imas trenutno ti - neverbalna komunikacija, kam dlje nihce od nas ni prisel. Po svoje tudi prav, so mi vsaj ostale v lepem spominu. laugh.gif
  • 0

#17614 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 March 2011 - 07:40 PM

QUOTE(Kalypso @ 1. 3. 2011 - 14:58) View Post

Yes, you can. Ti si superananas!

[size=1]laugh.gif Bomo videli wink.gif
  • 0

#17615 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 March 2011 - 08:01 PM

Že cel dan se tolažim s hrano sad.gif vem, da ni prav sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#17616 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 01 March 2011 - 08:07 PM

Si me spomnila na eno knjigo, prijateljica rekla, da ji je bila vsec/v pomoc: klik.

Jaz nisem se brala.

• 0

#17617 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 March 2011 - 08:08 PM

Hvala, bom poiskala, ker mam včasih resne težave s tem.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#17618 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 01 March 2011 - 08:09 PM

Sanjam o kakšni manj stresni službi, ker tole je tumač, da še doma mozgam, kako priti do kakšne rešitve, zjutri ko se zbudim, mi je prva misel trenutni top problem v sužbi, jao, no.... sad.gif ermm.gif
  • 0

#17619 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 01 March 2011 - 08:16 PM

^^

V bivsi sluzbi sem velikokrat sanjala o resitvi kaksnega problema, na splosno se mi to pogosto dogaja, v polsnu dobim najboljse ideje. : )

Seveda je drugace, ko zadeva postane prevec obremenjujoca. : (

Princess, poskusi, se tasca je pohvalila (sicer ima zelo poseben odnos do hrane - bolj si ji pri srcu, bolj skrbi, da nisi lacen).
  • 0

#17620 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 03 March 2011 - 12:21 PM

Joj, nisem še napisala, čeprav je že teden od tega, ampak ne morem ubesedit kako mi je dobro delo, ko mi je mentor rekel, da ima moja zgodba potencial. oops.gif love.gif Res nisem pričakovala! Tudi komentarji ostalih (pozitivni in negativni) so mi bili wub.gif. Zdaj jo je potrebno le še dodelat in upilit, čeprav me je tudi tega strah, ker se bojim da bi jo uničila... Ah, ne. Saj bo fifa, saj bo! fitness.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users