Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1741 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32359 posts

Posted 14 October 2007 - 08:35 AM

QUOTE(Baby @ 13. 10. 2007 - 23:10) View Post

Tigi O&H je edini šampon, ki opazno zdrzi več časa preden se mi lasje zmastijo in poležejo. Mislim da sem to opazila že takrat ko sm ga prvič kupila, kaki dve leti nazaj pa ne vem zakaj ga pol nisem več kupila. Do zdaj seveda.

Hmm, si pa prva, ki tako pravi, sem do zdaj brala čist kontra komentarje - da se lasje prej zmastijo.
Jst sicer ne opažam kake razlike...Je pa res, da ga ne uporabljam redno.
  • 0

#1742 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 14 October 2007 - 08:42 AM

Tud meni se prej zmastijo ampak tale Godess (la kako) sampon je tako...ma super mi pase.To je to.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#1743 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 14 October 2007 - 10:01 AM

QUOTE(_M_ @ 14. 10. 2007 - 9:35) View Post

Hmm, si pa prva, ki tako pravi, sem do zdaj brala čist kontra komentarje - da se lasje prej zmastijo.
Jst sicer ne opažam kake razlike...Je pa res, da ga ne uporabljam redno.

smile.gif Jaz sem tud brala večkrat, da ti zmasti lase prej zaradi olj ali ne vem kaj. Sem si oprala lase v petek in do danes bi se ponavadi že zmastili in bili grozno poležani. Pri tem šamponu pa niso. Še vedno je nekaj volumna in lasje sicer niso prav taki kot po pranju in so ze malo mastni, vendar so 4382krat bolš kot ponavadi po dveh dneh. Tko da si jih lahko operem jutri zjutraj. Drugače bi si jih mogla že danes.
  • 0

#1744 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 October 2007 - 03:16 PM

Kaj je že mela kera ti 2 stvari od tigija?

http://tigi.studioma...ish_SF_back.gif
Superficial
Razpršilo za zaščito in večji lesk las
Učinek Superficiala ni le površinski kot to napoveduje ime. Za vaše lase lahko naredi veliko več! Avokadovo olje poveča sijaj las in jih izdatno navlaži, olje žitnih kalčkov jim poveča moč in jih zmehča, medtem ko olje jojobe naredi okoli njih zaščitno plast, s čimer zaklene vlago v lase. Poleg tega to izredno domiselno razpršilo z vonjem po jagodni limonadi celo skrajša čas sušenja!

http://tigi.studioma...tyle_S_back.gif
Superstar
Tekočina za feniranje
Deluje pod vplivom toplote in ustvari izjemen volumen frizure, hkrati pa zaščiti lase pred fenom.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1745 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 October 2007 - 03:21 PM

Uf, jaz sem kupila Superstar pa mi je krneki, sploh nobenega volumna, samo lase zmasti. Dobro diši, to pa je res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1746 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 October 2007 - 03:25 PM

Ok, črtam superstar, ker nočem mastnih las.

• 0

#1747 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 14 October 2007 - 03:27 PM

Jaz sem mela drugega, Superstar. Služi volumnu, nanese se na mokre lase (majnša količina). Lasje so bolj sijoči, pridoda malenkost (!) volumna, ne obteži las. Diši dokaj sladkobno in obstojno. Meni ni nič mastil las, vglavnem sem bla zadovoljna, ampak zaradi poplave ostalih produktov, je nisem več kupla - še je vse drugo prej prišlo na vrsto.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1748 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 14 October 2007 - 03:30 PM

Aha, ok!
Blondi, pa so bli lasje tudi kaj nahranjeni, negovani?
Crna?
  • 0

#1749 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 14 October 2007 - 03:37 PM

No, da še pridodam, meni se itak full hitro zmastijo lasi, samo se mi vseeno ni zdelo, da bi se mi zaradi te tekočine kaj bolj.
So bli bolj negovani in zdravi na pogled, ja. Ti produkti se mi zdijo smiselni, če maš tanke in bolj boge lase, pol zna bit razlika no.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1750 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17638 posts

Posted 14 October 2007 - 03:53 PM

Pri meni je pa tko, da se mi včasih zdi, da mi OH šampon malo masti lase, drugič pa ne. biggrin.gif Samo mi je ful dober šampon, fajn umije in po uporabi so tko mehki, da je uporaba balzama popolnoma odveč.

Včeraj sem poskusila Self Absorbed šampon. Prvi vtisi thumbup.gif Je res take pudingaste konsistence in takšne živo oranžne barve, vonj pa super tigijast - po pomarančah. Pol kasneje sem uporabla še alverde balzam, ampak na spodnjih 2/3 las, lasišče je pa tako očiščeno no al kako bi rekla. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1751 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 20 October 2007 - 05:12 PM

A mi prpopate link kjer bi lahko naročila OH balzan in šampon? oops.gif Tnx!!
Uh sem že našla tale dva mala dvojčka v akciji...

• 0

#1752 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 20 October 2007 - 05:14 PM

QUOTE(lany @ 20. 10. 2007 - 18:12) View Post

A mi prpopate link kjer bi lahko naročila OH balzan in šampon? oops.gif Tnx!!

http://www.tigi.studioma.si/index.php wink.gif
  • 0
We must let go to live on.

#1753 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2007 - 05:14 PM

http://tigi.studioma.si/ pa klikneš na najboljši nakup.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1754 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 20 October 2007 - 05:25 PM

Tnx punce thumbup.gif

Ima katera izkušnje z Revlonovo profi kozmetiko ki jo tud prodajajo v studioma in ali je ta boljša/slabša od Tigija oz kako se lahko primerja z njo? hmm.gif

No že naročila Revlonov komplet, s težkim srcem, ampak res me je bolj mikalo, da bi probala tega, ker je zraven maska in jo ravno rabim. No upam, da ne bom razočarana in da bo kul...

Edited by lany, 20 October 2007 - 09:28 PM.

• 0

#1755 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 22 October 2007 - 11:51 AM

Čao, vsem. Obljubljam, da bom prebrala celo temo, samo 88 strani je res preveč zdajle, da bi gledala, če je že katera odgovorila na tole vprašanje (ne mi zamerit hmm.gif ).

Vidim, da se da vsak mesec kupiti Tigi izdelke po znižanih cenah.
-Ve to kupujete preko interneta, ali pač greste v salon, pa tam prodajo?
-Vam v salonu prodajo take izdelke, četudi niste prej bile pri njih na friziranju ? (ne ta dan, ne kdaj prej)?
-In še zadnje, kje v Lj imajo zagotovo vedno te izdelke, ki so na netu v akciji, in jih brez blema prodajo?

(Ker mi imamo enga zaj...frizerja, ki noče prodat, če prej nisi prišel k njemu "na frizuro")

Fajn bodite
  • 0

#1756 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 22 October 2007 - 11:54 AM

- kupujem preko neta na www.studioma.si
- v salonu ti prodajo izdelke neglede na to a si kdaj bla tam ali ne
- za tole pa nisem čist 100% ampak mislim da v salonu teh akcij ni, ampak so le tukaj na internetni strani, kjer jih lahko le naročiš, v salonu pa kupiš po normalni ceni

Ta vaš frizer pa je oprosti izrazu bedak, ker noče zaslužit vsaj za izdelke če ne že za frizuro laugh.gif
  • 0

#1757 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2007 - 12:05 PM

Tudi v salonu lahko kupiš te akcije. Če jih že nimajo tam, ti pa lahko naročijo. Tako bi vsaj moralo biti. So pa seveda skos kakšne bedne izjeme (kot npr. tisti tam zgoraj).

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1758 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2007 - 01:27 PM

Naj že vržejo akcije ven.
Upam, da bo kaj pametnega za telo.
Lasne reči me tokrat ne zanimajo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1759 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 November 2007 - 01:34 PM

Še zmeri ni nič, jao. Pa smo že petega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1760 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2007 - 01:45 PM

Ažurnost je res njihova vrlina ja... mad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users