Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1741 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 April 2008 - 09:10 AM

Novo nalogo dobijo vsako nedeljo.
Je pa Sara danes dobla pAket biggrin.gif
Pička se resno boji klovnov,odkar je gledala IT (btw,sem prečekirala na youtube,nič strašnega,en klovnčič pač)....In sta se dejan in naske našemla v klovna in jo prestrašla.
Seveda sta od sare dobila povratni pAket.
Osenarca je pač v stilu 50's pin up girl (res prov patetično posnema dito von teese,sam na žalost ji niti do kolen ne seže,je le slaba kopija).
Nominacije pričakovane,letel bo pa Marko.
Prasec se je včeraj spet na sekret posral (na dilo) in nič ni popucal za sabo.S tem da je še vedno lenoba,svinja,ki si celo enrkat na teden ošvrkne s curkom vode,tiča in riti si sploh ne umije, zelo rad pa tudi ves čas prdi in riga. Upam da zleti na ulico nazaj.
Pa glede na to kako ima zgnite zobe (jaja marko,nismo nasedli zgodbici o zbitih zobeh,tvoji so kar odgnili),bi lahko kej krtačko uporabljal. Sploh nočem vedet kako mu mora iz gobca smrdet.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1742 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 April 2008 - 10:29 AM

A mogoče katera, ki ima dostop, ve, s čim je Naske ozmerjal Tjašo?? hmm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1743 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 April 2008 - 10:44 AM

Puši mi kurac,ti si fuknjena v glavo itd...
Sam sta zdej že dobra. Sta se usedla dol,se pogovorila....Naske je povedal da je živčen in eksploziven,in da pač ima take izpade,če mu kdo na žulj stopi,da ga hudo ozmerja,naslednji trenutek mu je pa za to ful žal.
  • 0

• Guests

Posted 13 April 2008 - 11:32 AM

IT je dejansko fejst grozen film, in ne verjamem da si iz youtube lahk dojela celotno sliko.

• 0

• Guests

Posted 13 April 2008 - 11:37 AM

Samo popravila bi te; in sicer It JE grozna zadeva. Ena najbolj groznih nadaljevank, kar sem jih kdaj videla.
Sicer nimam fobije pred klovni, niso mi pa ljubi. Spala pa nisem en teden, ko sem jo gledala.

Joj, jaz bi tudi rada videla, da Marko odleti, ampak nisem čist prepričana, da je folk, ki spremlja po TV dojel, kakšen je on. hmm.gif Lahko samo upam, da je bilo prikazano dovolj, da ga gledalci spoznajo v pravi luči. Sicer sama ne glasujem, ampak za Marka pa mogoče bom oddala kakšen glas.

Edit: No, Izabela je bila enakih misli in me je prehitela smile.gif Me veseli, da je tebe tudi blo strah hehe.
  • 0

#1746 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 April 2008 - 12:46 PM

Nova naloga.
Gospodarji so lastniki, podložniki pa psi.
Psi lahko jedo trikrat na dan,hrano brez pribora,ki jim jo pripravijo gospodarji. Pse lahko umivajo je gospodarji,enkrat dnevno. Če gre gospodar v spovednico,psa priveže na kljuko vrat spovednice. Vrata med stanovanjema bodo cel dan odprta. Pes lahko spi le v svoji uti,ampak tako,da ima glavo ves čas zunaj. Hrano dobiva v pasji posodi. Lastnik mora psa klicati po pasjem imenu. Ko bo bigbrother iz zvočnikov spustil lajež,se morajo vsi zbrati na vrtu v eni minuti in sprehajati pse,dokler se spet ne oglasi lajež. Lastnik psa uči novih trikov. Skrbeti mora,da ima pes ves čas svežo vodo. Psi lahko uporabljajo le svoje sanitarije. Lastniki pse kopajo v kadi podložnikov.

Ponižujoča naloga,ampak za 92k evrov čist primerna. Lahko bi sicer začeli dajat kakšne bolj poučne naloge.

psom je vstop v spalnice prepovedan (ne vem pa še ali bodo ute tam kjer kohajo ali zunaj). Spijo lahko le v kostumih.
  • 0

#1747 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 April 2008 - 12:54 PM

Res ponižujoča, ampak jaz podložnikom malo privoščim. devil.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 April 2008 - 01:09 PM

Looooooooooooooooooooool. sori, ampak meni je smešno vse skupaj že.

Res je ponižujoče, ampak izpade mi smešno, kako je opisana naloga.

Moj fant je pripomnil, da bodo sedaj vsaj okopali Marka. laugh.gif Seveda sem ga potem razsvetlila, da Marko na žalost ni pes, ampak lastnik.
  • 0

#1749 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12053 posts

Posted 13 April 2008 - 01:11 PM

IT-a ne bom v življenju več gledala. Tisti evil pogled, tok groznega klovna pa še ne.

Kok je pa Marko posral wc? Fak no. Men bi se utrgal. bruh.gif
  • 0

#1750 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 April 2008 - 01:11 PM

^^ Pa kak vete vi vse to za wc ? A ma kera kartico al kak ?
  • 0

#1751 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 April 2008 - 01:13 PM

QUOTE(Frida @ 13. 4. 2008 - 14:11) View Post

IT-a ne bom v življenju več gledala. Tisti evil pogled, tok groznega klovna pa še ne.

Kok je pa Marko posral wc? Fak no. Men bi se utrgal. bruh.gif

Ja ohmy.gif. Kam se je posral, na školjko ?

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 13 April 2008 - 01:16 PM

Jaz imam kartico, ampak ne spremljam skoraj nič. V živo sploh ne, posnetke pa redko. V bistvu največ berem forum. Jaz sem za posrano stranišče izvedela, ko jim je Dejan razlagal o tem. Ne vem, a se je potem to zgodilo še enkrat, ali je to ta primer o katerem je govoril Dejan.
  • 0

#1753 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 April 2008 - 01:18 PM

Jaz mam kartico ja. Gledam veliko.Sploh danes,ko cel dan nimam nič počet.

Po pričakovanjih...naske je dobila Vučkota (eltayca,ki izgleda kot novofundlanec,ampak je zelen).
Dejan je dobil Žanin (roza belo pudljico).
Pomojem bo dobila Sandija Tjaša...
Zdaj je šel notri marčelo, ki ga je dobil marko.
Seba bo pa ziher dobil saro.

Zdaj se psi pogovoarjajo s svojimi lastniki... to da bi mogli bit psi cel teden tiho bi bla kriza...nikjer namreč ne piše da psi ne smejo govorit....
  • 0

• Guests

Posted 13 April 2008 - 01:44 PM

Bogi Marcelo. Da te Marko kopa, pizda. bruh.gif

Sam se mi pa zdi, da so jo novopečeni podložniki dobro odnesli glede na to, da so zopet v luksuznem stanovanju. Sicer kot psi, ampak so pa v luksuzu.
  • 0

#1755 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 13 April 2008 - 02:30 PM

Jaz sicer bolj poredko spremljam BB, ampak, evo, smo spet tam: spet same ženske letijo ven, isto kot pr Baru 2 - se mi je prav zdelo, da bo tako. Upam, da gre Marko naslednji ven: prvič zato, ker naj že enga tipa vržejo ven, drugič pa ker je res en brezveznik.
  • 0

#1756 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 April 2008 - 03:29 PM

Halo, a se je res Marko posral na dilo, kaj mu pa ni jasn, no?

Pa ta s psmi je res poniževalna naloga. Kako pa misljo jih kopat, kako jim bojo pa riti pa spolovila umival,če se uni ne smejo nč sami, a ni to mal sick, no?
  • 0

#1757 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 April 2008 - 03:35 PM

so psi že povedal da si bodo jajca pa lulike sami umivali,pa tud če se jim bo štelo kot napaka in lastniki so se strinjali.
In ja,marko se je posral na dilo. Upam da bo od petka naprej sral samo še po cesti.
  • 0

#1758 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 April 2008 - 03:38 PM

Pa kak mu je to na školjko uspelo ? huh.gif Mislim, če normalno sediš na stranišču se pač ne moreš na školjko posrat ane, ker gre vse notri al kak naj povem.
  • 0

#1759 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 April 2008 - 03:50 PM

Samo mene tudi to čedalje bolj na Das Experiment spominja. Bolno.
  • 0

#1760 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 13 April 2008 - 04:41 PM

a gospodarji bodo pse umivali? ne bojo se sami smeli? to je pa katastrofa. blink.gif

glede markota se pa strinjam, je en navaden pujs, ki si je sam kriv da je klošar. če bi se le mal pobrigu zase bi zlahkoto dobu službo in potem tudi stanovanje. se mi zdi ful len in sam sebi se preveč smili. res upam, da gre v petek ven.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users