Jump to content

Photo

Kaj bomo pa danes jedli?

• Please log in to reply
27788 replies to this topic

#1741 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30262 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 December 2005 - 09:28 PM

[quote=URŠKA][quote=Špela]za večerjo bom pojedla tortico.
mmmmmmmm, IPB Image , kakšno pa?[/quote]

čist navadno čokoladno.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1742 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 December 2005 - 09:29 PM

Zajtrk . ga ni bilo

Kosilo . lepinja NJAM biggrin.gif

Večerja . sendvič.
  • 0
Viens, reste ici!

#1743 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 December 2005 - 09:29 PM

zajtrk-nič
kosilo-kislo zelje+pire unih pečenic pa nism jedla ermm.gif
večerja-grozdje&banana&mandarina, pa prej še en un zdenka sir pa koščk kruha
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1744 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2005 - 01:26 AM

.

Sadna večerja padla v vodo - bla sem v kitajski za večerjo (in torej tudi za izredno pozno kosilo) - predjed: ocvrti wonton, glavna jed: mongolsko meso, zlat piščanec, sladica: pečen kokos + vanilijev sladoled

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1745 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 December 2005 - 09:07 AM

Danes bo pica.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1746 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 December 2005 - 09:19 AM

za zajtrk sem si stisnila 1 grenivko in 2 pomaranči, za kosilo bo pa sladko zelje IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1747 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 03 December 2005 - 12:13 PM

zajtrk:sadje
kosilo:juhca+ribe....???pa se kej:)
vecerja:ne vem ne vem rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

#1748 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4569 posts

Posted 03 December 2005 - 01:10 PM

QUOTE(sonchika)
Danes bo pica.

Tu tudi, ker sta starša šla na praznovanje...meni se pa ne da kuhat oops.gif
  • 0

#1749 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 December 2005 - 01:19 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(sonchika)
Danes bo pica.

Tu tudi, ker sta starša šla na praznovanje...meni se pa ne da kuhat oops.gif

Isto. wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1750 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2005 - 03:20 PM

.

kosilo: še malo zlatega piščanca od včeraj + riž.
večerja: danes pa res sadje - banana, slive, pomelo, kaki.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1751 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 December 2005 - 04:50 PM

QUOTE(Jenna)
kaki

naj ti tekne!! (meni vem, da ne bi :tongue6: )
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1752 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2005 - 05:05 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Jenna)
kaki

naj ti tekne!! (meni vem, da ne bi :tongue6: )

Ooo, meni je pa to poleg manga najljubši sadež! biggrin.gif
  • 0

#1753 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 December 2005 - 05:08 PM

kakija pa ne morem. Ker izgleda kot paradižnik, katere mrzim iz dna duše. Tako se mi pa še kaki gabi. Pa čeprav je lepo sladek.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1754 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 December 2005 - 05:09 PM

.
Ja, ful dosti ljudi kakija ne prenese. Ker ni ne vem kako lep na pogled..... sploh, ko ga pripraviš v posodico..... kot ena razvlečena kozlarija. Njami. biggrin.gif

.
  • 0

#1755 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 December 2005 - 02:27 AM

QUOTE(sonchika)
kakija pa ne morem. Ker izgleda kot paradižnik, katere mrzim iz dna duše. Tako se mi pa še kaki gabi. Pa čeprav je lepo sladek.

mmm,jaz imam full rada paradajz biggrin.gif ,si ga narežm in ga jem laugh.gif
a kaki si pa kr v posodico nameštrate?K jz ga kr k jabuk pojem,pa v roki držim,sam lupino ob ugrizu vn plunm biggrin.gif
drgač pa sm jedla isto kt učeri(učer sm jedla doma,dans smo šli pa k babi in je isto skuhala biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) biggrin.gif

-kisla repa&pečenice&krompir!!!Aja pa še to biggrin.gif ....k babi smo šli le na obisk pa tud zato,ker je šel brat dans na potovanje in sta se babi&brat zmenla,da pride sam on na kosilo,k smo pa pršli tja je blo pa zadost,da ns je lahk 5 jedl biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ah te bakice
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1756 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 December 2005 - 02:48 AM

.

Jaz si pa kaki prštimam v skodelico, ja - malo ga olupim in potem ostalo probam ven dobit z žličko. biggrin.gif Je kar ogromno packarije. Potem pa ga v skodelici malo premešam in noter umešam še eno malo žličko medu. NJAMI! biggrin.gif Sem pa zasledila v CityParku v Šparu 'vanilija kakije' in valda že kupla tri - in zdaj jih imam zunaj na mizi, da malo dozorijo, ker so ful trdi.

Pozna pa moja mama en odličen recept s kakiji - ene take ladjice nardiš iz njih in jih nadevaš z maskarpone sirom (še prej mu umešaš eno vanilijo bourbon palčko) in medom in še nekaj in potem v pečico z njimi za zgolj par minutk..... v glavnem, za vseh 10 si obliznit.

.
  • 0

#1757 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 December 2005 - 10:13 AM

Jaz tudi edina v družini zares ne prenesem kakija, prav upira se mi in ne morm niti enga grižljaja ... ga majo pa vsi drugi v družini ful radi in se zadnje čase skos filajo z njim... tud s tem vanilijevim in baje je dober.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1758 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 04 December 2005 - 10:57 AM

zajtrk:sadje
kosilo:mlinci+meso+solata+juhca
vecerja:neki v zvezi z jogurtom bom:)...
  • 0

#1759 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 December 2005 - 11:07 AM

fruštuk: 4 mandarine, hruška
kosilo: koruzna župca, pečena kura, kromperčk, solata
  • 0

#1760 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 December 2005 - 11:54 AM

Zajtrk: Vitalinea ananasov jogurt
Kosilo: tenstan krompir, kotleti in zelena solata
Večerja: verjetno kakšno jabolko in pomaranča
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users