Spovednica
Posted 09 September 2007 - 02:52 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 09 September 2007 - 03:45 PM

Posted 09 September 2007 - 04:13 PM

(sej drugač mi je fajn skakat s kolebnco, sam ne pa tolkrat skupi.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 September 2007 - 04:17 PM
Pogrešam ga ...

jaz tudi...najrajš bi probala kako izsilit, da pride po mene, čeprav vem, da je skoraj nemogoče, ker je lepo vreme...pa še vročino ima. In pol bi jaz tak bla za v bolnico

Posted 09 September 2007 - 05:06 PM
Posted 09 September 2007 - 05:31 PM

Posted 09 September 2007 - 05:44 PM
Prevarala si tipa z nekom, s katerim ne moreš nič met, zdej pa ne veš kaj nardit in nisi sigurna, če si še v svojega tipa.
zelo grobo rečeno da... samo da nisem ubistvu nobenga prevarala, ker še z nikomer uradno nisem

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 09 September 2007 - 07:00 PM
Tolk sm jezna, da bi lahko komot enga ubila. Ne vem, kak naj si ventile odprem, ne vem zakaj sem sploh jezna. Žile bi si ven spraskala!!!

Odločla sem se, da se bom sprostila...šla meditacijske kroglice vrtet..."BBCP" olje prižgala...zgodaj šla spat. Ja, ne bom več jezna. Vse bo kul!

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 September 2007 - 08:35 PM
Učer sm ga mal "srala"

Zdj sm pa fejst zmedena. Kako se že temu reče? Med dvema ognjema. S tem da z učerajšnjega ognja tut dima ne bo več, drugi pa ne vem če še gori.
Ahhh

če me zdj kj štekate...
če bi bla mal bolj nazorna, bi lahko poskusle zastopit

mami že cel dan nekej peče (spekla 3 različne potice, limonino pito, buhteljne ...

Posted 09 September 2007 - 08:58 PM
Dilema, iz ene skrajnosti v drugo?

Mislim, da moja občutja niso skrajnost. Pravzaprav mislim, da je to nekaj normalnega, nekaj kar pride, ko dva kar naenkrat nekako zaživita skupaj in morata spremenit prejšnjo rutino. Sploh pa pri nama je šlo kar čez noč in neprričakovano od tega, da sva si videla enkrat na teden, do tega, da živiva skupaj. Ni stvar v tem, da bi se mi njegova družba upirala, pravzaprav daleč od tega, samo to je, da včasih potrebujem zgolj družbo same sebe, svojo tišino in mir. Mislim, da vsak človek potrebuje neko mero samote, nekateri več, drugi pač manj. Ljubezen do sočloveka nima s tem nič. Jaz svojega fanta ljubim in zelo cenim čas, ki ga preživiva skupaj.
Posted 09 September 2007 - 10:54 PM
Moja izpoved pa je, da si neznansko želim, da bi me ena oseba že enkrat pustila pri miru!

Posted 10 September 2007 - 09:07 AM

..ker vem, da se mi bo podrl svet...
Edit: ni če jih,...uh...še par ur lahko živim v zanikanju

Edited by Eli, 10 September 2007 - 09:17 AM.
Posted 10 September 2007 - 12:08 PM
1) Jutri sem mislila it k frizerki.
Prej kličem in ma cel teden dopust!!!
Huda sem kot sam vrag.

2) Mama mi nekaj razlaga, kot navita, jaz pa je sploh ne poslušam.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 September 2007 - 12:26 PM

Morala bi se učit...
Pa lubiju v službo sem po mailu poslala en naughty filmečk, da ga mal zakurim, hehe

Posted 10 September 2007 - 12:38 PM
Aja, še nekaj - na kurac mi gre bolonjska prenova in ker niso znali poskrbeti za nas, ki smo se znašli na sredini. In zdaj mi, ki bomo meli precej več predmetov, bomo po 4. letih imeli 6. stopnjo izobrazbe (da ne omenjam, da sem primorana končati po programu, po katerem se nisem vpisala), bebci po starem sistemu, ki imajo precej manj izpitov, bodo pa meli po 4. letih 7. stopnjo izobrazbe. Da bi vzel mitraljez pa samo klal... Najrajši bi se izpisala, poln kurac mam tega nategavanja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 September 2007 - 12:50 PM
Posted 10 September 2007 - 12:53 PM
Malo morgen, na FDVju to ne velja.
Na drugih fakultetah so študente spuščali naprej, ne glede na to, koliko izpitov so imeli, samo, da so se izognili bolonjcu, pri nas pač ne. Juhuhu!!!
Posted 10 September 2007 - 01:07 PM
Posted 10 September 2007 - 01:37 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 10 September 2007 - 02:29 PM
Moja prijateljica je za tako prekoračitev dobila 500 € kazni + sodnika za prekrške in še nekaj kazenskih točk, spregledala ji je pa (sodnica) enomesečno prepoved vožnje zaradi službe - ful je na službenih potovanjih
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users