Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1741 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 September 2007 - 02:52 PM

Prevarala si tipa z nekom, s katerim ne moreš nič met, zdej pa ne veš kaj nardit in nisi sigurna, če si še v svojega tipa.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 09 September 2007 - 03:45 PM

Pogrešam ga ... cry.gif
  • 0

#1743 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2007 - 04:13 PM

Jst pa ful ne! Če ga bom še kdaj, pa če bom na robu joka, tk kot tolikokrat do zdej, mam za kazen 2000krat s kolebnco za skočit, zdj pa, a hočem met adijo mišičaste tace (karikiram) al se pa spravim mal skup. Ni vredno, ni, pa ni. Nila bejbi, niii ej. kiss1.gif
(sej drugač mi je fajn skakat s kolebnco, sam ne pa tolkrat skupi. laugh.gif Okej sej vem da je butasto, sam se kej drugega nisem spomnla. V vsakem primeru sem se pa tak včeri mal k seb spravla. I shall enjoy every minute of every day from now on! Jeah bejbi! ) biggrin.gif cool.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1744 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 09 September 2007 - 04:17 PM

QUOTE(Nila @ 9. 9. 2007 - 16:45) View Post

Pogrešam ga ... cry.gif

jaz tudi...najrajš bi probala kako izsilit, da pride po mene, čeprav vem, da je skoraj nemogoče, ker je lepo vreme...pa še vročino ima. In pol bi jaz tak bla za v bolnico laugh.gif bom bla kar doma...saj ni več tako dolgo, do torka rolleyes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1745 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 September 2007 - 05:06 PM

Nepopisno mi paše, da je šel danes fant z mojim fotrom na vikend neki delat in ga celo popoldne ni. Ful potrebujem čas samo zase in premor, odkar zdej že kar nekaj časa živi pri nas. God knows I love him, ampak tudi samoto ljubim in jo na momente strašno pogrešam. Sicer sem med tednom itak cele dopoldneve oz. do ene treh popolnoma sama doma, ampak očitno mi to ne zadošča več.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1746 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 09 September 2007 - 05:31 PM

Dilema, iz ene skrajnosti v drugo? ;)
  • 0

#1747 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 09 September 2007 - 05:44 PM

QUOTE(Hevea @ 9. 9. 2007 - 15:52) View Post

Prevarala si tipa z nekom, s katerim ne moreš nič met, zdej pa ne veš kaj nardit in nisi sigurna, če si še v svojega tipa.

zelo grobo rečeno da... samo da nisem ubistvu nobenga prevarala, ker še z nikomer uradno nisem smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1748 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 09 September 2007 - 07:00 PM

Tolk sm jezna, da bi lahko komot enga ubila. Ne vem, kak naj si ventile odprem, ne vem zakaj sem sploh jezna. Žile bi si ven spraskala!!! IPB Image

Odločla sem se, da se bom sprostila...šla meditacijske kroglice vrtet..."BBCP" olje prižgala...zgodaj šla spat. Ja, ne bom več jezna. Vse bo kul! IPB Image
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1749 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25915 posts

Posted 09 September 2007 - 08:35 PM

QUOTE(Hannah @ 9. 9. 2007 - 15:42) View Post

Učer sm ga mal "srala" biggrin.gif

Zdj sm pa fejst zmedena. Kako se že temu reče? Med dvema ognjema. S tem da z učerajšnjega ognja tut dima ne bo več, drugi pa ne vem če še gori.

Ahhh ermm.gif ermm.gif

če me zdj kj štekate...

če bi bla mal bolj nazorna, bi lahko poskusle zastopit hmm.gif .

mami že cel dan nekej peče (spekla 3 različne potice, limonino pito, buhteljne ... huh.gif ). in jasno, js ne morem it mim, ne da bi vsacga mal probala. tehtnica se bo pa pokvarla, k bom naslednjič gor stopila rolleyes.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1750 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 September 2007 - 08:58 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 9. 2007 - 18:31) View Post

Dilema, iz ene skrajnosti v drugo? ;)

Mislim, da moja občutja niso skrajnost. Pravzaprav mislim, da je to nekaj normalnega, nekaj kar pride, ko dva kar naenkrat nekako zaživita skupaj in morata spremenit prejšnjo rutino. Sploh pa pri nama je šlo kar čez noč in neprričakovano od tega, da sva si videla enkrat na teden, do tega, da živiva skupaj. Ni stvar v tem, da bi se mi njegova družba upirala, pravzaprav daleč od tega, samo to je, da včasih potrebujem zgolj družbo same sebe, svojo tišino in mir. Mislim, da vsak človek potrebuje neko mero samote, nekateri več, drugi pač manj. Ljubezen do sočloveka nima s tem nič. Jaz svojega fanta ljubim in zelo cenim čas, ki ga preživiva skupaj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 09 September 2007 - 10:54 PM

Dilemčič, se povsem stinjam s tem, kar si napisala.

Moja izpoved pa je, da si neznansko želim, da bi me ena oseba že enkrat pustila pri miru! mad.gif Pa ta nima meje, teži in teži, pa ve, da sem bolna, ampak ona še kar teži in teži. Jebemti, no! Potem pa še zbija šale na račun mojega zdravja in je sploh vsa pomembna. ermm.gif rolleyes.gif Za crknit je zoprna in najraje bi šla do nje in jo nadrla. Ufff, sem jezna! rpg.gif
  • 0

#1752 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 September 2007 - 09:07 AM

Ne upam si pogledat rezultatov izpita cry.gif cry.gif

..ker vem, da se mi bo podrl svet...

Edit: ni če jih,...uh...še par ur lahko živim v zanikanju oops.gif

Edited by Eli, 10 September 2007 - 09:17 AM.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1753 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2007 - 12:08 PM

1) Jutri sem mislila it k frizerki.
Prej kličem in ma cel teden dopust!!!
Huda sem kot sam vrag.

mad2.gif

2) Mama mi nekaj razlaga, kot navita, jaz pa je sploh ne poslušam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1754 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 10 September 2007 - 12:26 PM

zabluzila sem celo dopoldne... ampak kaj, ko tako paše... laugh.gif
Morala bi se učit...
Pa lubiju v službo sem po mailu poslala en naughty filmečk, da ga mal zakurim, hehe twisted.gif
  • 0

#1755 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2007 - 12:38 PM

Aja, še nekaj - na kurac mi gre bolonjska prenova in ker niso znali poskrbeti za nas, ki smo se znašli na sredini. In zdaj mi, ki bomo meli precej več predmetov, bomo po 4. letih imeli 6. stopnjo izobrazbe (da ne omenjam, da sem primorana končati po programu, po katerem se nisem vpisala), bebci po starem sistemu, ki imajo precej manj izpitov, bodo pa meli po 4. letih 7. stopnjo izobrazbe. Da bi vzel mitraljez pa samo klal... Najrajši bi se izpisala, poln kurac mam tega nategavanja.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1756 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 10 September 2007 - 12:50 PM

Čak...po zakonu imaš pravico dokončat študij po takšnem programu, kakršnega si vpisala!
  • 0

#1757 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2007 - 12:53 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 10. 9. 2007 - 13:50) View Post
Čak...po zakonu imaš pravico dokončat študij po takšnem programu, kakršnega si vpisala!

Malo morgen, na FDVju to ne velja.
Na drugih fakultetah so študente spuščali naprej, ne glede na to, koliko izpitov so imeli, samo, da so se izognili bolonjcu, pri nas pač ne. Juhuhu!!!

• 0

#1758 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 10 September 2007 - 01:07 PM

Jupsi dupsi! Moja sošolka pa ima v četrtek zagovor diplome, v ponedeljek pa še en izpit za pisat pri nekem profesorju. Se je bejba kar zmenila...
  • 0

#1759 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 September 2007 - 01:37 PM

ko sem se pelala v mb sem naletela na radar evil.gif pelala sem 80, omejitev pa 50 cry.gif cry.gif omg, kaka položnica bo to ermm.gif kak sem jezna, celo poletje delam in na koncu denar dobesedno stran vržem evil.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1760 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 10 September 2007 - 02:29 PM

A so te ustavl?
Moja prijateljica je za tako prekoračitev dobila 500 € kazni + sodnika za prekrške in še nekaj kazenskih točk, spregledala ji je pa (sodnica) enomesečno prepoved vožnje zaradi službe - ful je na službenih potovanjih
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users