Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3653 replies to this topic

#1741 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 12 December 2009 - 10:18 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 12. 2009 - 21:38) View Post

Ugotovila sem, da imam majico STAR WARS!!! w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif

In kako, da ti je bilo to dejstvo dosedaj neznano? biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1742 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 12 December 2009 - 10:44 PM

Ker je to navaden T-shirt in je bil skrit med "neuporabnimi majicami", a.k.a. "majicami za delat okol bajte". Mati nimajo pojma! sleep.gif
  • 0

#1743 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 December 2009 - 10:55 PM

Sušila sem si lase z glavo ful navzdol (cela sem bla tak kipjena naprej) in pride dječak in mi potegne majico ful gor, da so mi kr joške ven padle (nisem mela modrca) in ko si hočem popravit, se nekak čudn zamajam, zakrilim s fenom in v tistem mi en šop las zagrabi v fen (na nasprotni strani od tiste, kjer ven piha) in začne ful smrdet po zažganem, pa misla sem, da me bo skalpiralo. cry.gif Uglavnem, pol je fant hitro ugasnil fen, jaz nisem mogla nič, sem bla čist v šoku, in mi ven populil lase in sem mogla odrezat precej velik stran, ker je blo scufano in pokurjeno, pa še moral je fen pol razstavit in ostanke ven pobrat. Jebemti, ded smotan, mu bom že vrnala, pa še strašno smešno mu je blo vse skupaj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1744 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 December 2009 - 11:05 PM

Ojoj. cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1745 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 12 December 2009 - 11:05 PM

Jst bi ga U B I L A ! ! ! A je vsaj tko zadi bolj, da se ne vidi? ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1746 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 December 2009 - 02:29 PM

Ne, na desni strani, tak na sredini. laugh.gif

Samo meni se zdi, da se ne vidi neki ful, hvala bogu da mam tolko las, pa še ful postopoma sem postrižena in se nekak zlije z ostalimi lasmi, čeprav če pa ful podrobno pogledaš, pa se vidi, ja. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1747 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 13 December 2009 - 04:58 PM

wacko.gif wacko.gif wacko.gif

V spanju bi ga zabrila. Po celem telesu sleep.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 13 December 2009 - 05:01 PM

Šit, mene bi kap. Amapak jaz mam prav fobije glede las. Ravno par dni nazaj, ko sem gledala en film, sem se zavedla, da me to, da nekomu glavo presekajo al pa nogo odžagajo manj gane kot to, da si nekdo lase odstriže. hmm.gif
  • 0

#1749 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 December 2009 - 06:42 PM

Lol, to pa je preobčutljivost.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 13 December 2009 - 06:49 PM

Joj, Dilema. ohmy.gif console.gif

Jaz imam fobijo pred tem, da bi mi lase v fen potegnilo. Ne tolk zaradi las samih...sam tist občutek, ko zasmrdi pa to. In potem vedno, ko jih sušim z glavno navzdol, jih držim skupaj na koncu, da ne bigljajo vse naokrog. Je manj možnosti, da jih zagrabi. Brrrr, no.
  • 0

#1751 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 15 December 2009 - 08:08 PM

Mami mi je rekla, naj jo pobarvam in sem pač tubo v razvijalec iztisnila in se med nanašanjem kreme navduševala nad prijetnostjo vonja, mehkobo las, enkratnim razčesavanjem, belo barvo barve ... potem, ko sva s folijo povili, sva pa vidli, da sem prehitro po tubi posegla, saj je bil tisto balzam oops.gif oops.gif .

Je letela sprat, z vlažnimi lasmi v rogerijo in jovo na novo oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1752 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 15 December 2009 - 08:32 PM

Imeli smo mal odmora med predavanji in sem skočila mal do centra pogledat za kakšno cunjico. Nakar dobim eno lepo srajčko in hlačke in nosim to cel čas na predavanjih s sabo v vrečki..

Ko sem prišla nazaj v dom, sem opazla, da nimam vrečke...sem bla tako panična, sem tekla nazaj na faks, direkt v predavalnico, kjer so imeli predavanje ...zrinla sem se v drugo klop in vidla mojo vrečko, jo hitro zagrabla in šla. Fora je bla v tem, da so bli medtem kar vsi tiho...bogi predavatelj... oops.gif
Ko sem šla s predavalnice, sem pa sam "hvala" rekla in popihala kar se da hitro smile.gif pomoje so si mislili sam uno: wtf huh.gif smile.gif
  • 0

#1753 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17571 posts

Posted 17 December 2009 - 01:16 PM

Včeraj sem šla čez cesto ob rdeči luči. Ampak prisežem, da sem slišala tisti utripajoči zvok za zeleno (očitno sem to slišala z zamudo). Skoraj me je avto zbil sad.gif To mi je malo pokvarlo sicer popoln večer. Take neumnosti v netreznem stanju še nisem naredila surrender.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1754 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18573 posts

Posted 17 December 2009 - 02:00 PM

@Dilema et co. laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1755 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17148 posts

Posted 19 December 2009 - 11:25 AM

Za roj. dan sem dobila od strica in tete kuverto. Pogledam na hitro, ok 100€, kot je že tadicija. In nisem več gledla v kuverto, samo česm šla kaj kupovat sem jo dala v torbico. Včeraj pa dejansko nekaj kupim, pa gledam in gledam v kuvetro pa mi ni nič jasno. In prej sploh nisem opazila da sta mi v bistvu dala 200€. slap.gif oops.gif smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1756 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 19 December 2009 - 08:00 PM

jst bi tud tako darilce ohmy.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1757 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 19 December 2009 - 10:25 PM

QUOTE(DiLeMa @ 12. 12. 2009 - 22:55) View Post

in v tistem mi en šop las zagrabi v fen (na nasprotni strani od tiste, kjer ven piha) in začne ful smrdet po zažganem, pa misla sem, da me bo skalpiralo.

Se eden izmed razlogov, zakaj ne uporabljam fena. :/ Brr.. smile.gif Vcasih, ko sem si se susila lase s fenom, mi je kaksen las ali dva obcasno zgrabilo in scvrlo in vsakic sem si mislila, kaj, ce bi mi jih ves sop. wacko.gif Lahko bi nekako zascitili odprtino, da se to ne bi moglo dogajati, ker je res grozno. sad.gif

QUOTE(Christianne @ 15. 12. 2009 - 20:32) View Post

sem tekla nazaj na faks, direkt v predavalnico, kjer so imeli predavanje ...zrinla sem se v drugo klop in vidla mojo vrečko, jo hitro zagrabla in šla. Fora je bla v tem, da so bli medtem kar vsi tiho...bogi predavatelj... oops.gif
Ko sem šla s predavalnice, sem pa sam "hvala" rekla in popihala kar se da hitro smile.gif pomoje so si mislili sam uno: wtf huh.gif smile.gif

lol1.gif

Me spominjas name, ko me zgrabi panika. smile.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 12. 2009 - 22:44) View Post

Ker je to navaden T-shirt in je bil skrit med "neuporabnimi majicami", a.k.a. "majicami za delat okol bajte". Mati nimajo pojma! sleep.gif

sleep.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1758 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86864 posts

Posted 20 December 2009 - 12:49 PM

Včeraj sem seveda mogla slikat v Schönbrunnu, d´ooh. Pride varnostnik, ves nasikan, do mene, in mi vzame Olympusa iz rok, češ kaj mi ni jasno. Jaz sem komaj prišla do besede, sem rekla, da rabim za faks, in mu pokazala študentsko. Se je opravičil, naj mi bo, ker znam nemško laugh.gif , in mi ga vrnil. Jaz sem mislila, da se bom fsrala. mellow.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1759 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86864 posts

Posted 24 December 2009 - 01:21 PM

Včeraj, ko smo končali z ogledom razstave, so nas takoj napodili ven, ker je pač gužva. Midva s kolegom se nameniva še v klet na wc, pride ena kustosinja za nama, in vpraša, kam pa kam ... Pa poveva, ona zavije z očmi, midva pač vseeno greva dol. Pogledam na vrh šteng, ona še vedno sumničavo gleda, in reče, da je pogledala, če sva šla v isti wc, ker sva nekaj nasmejana. O.o Ja, žgeva se v muzejskem skretu, get a life. :S

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1760 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 27 December 2009 - 01:26 PM

O moj bog, kaj jst delam laugh.gif

Včeri sem na prazen želodec spila mal preveč. Sploh se ne spomnim, da bi prišla do Ultre, ampak očitno sem, ker mam njihovo štampiljko na roki biggrin.gif Kako sem prišla domov se sploh ne spomnim, baje mi je frendica poiskala taxi. V taxiju sem pozabla celo torbico, in sem ostala brez telefona, ključev, denarja itd. laugh.gif Potem sem okrog 1h zjutri zvonila ene 5 sosedom, da mi vhodna vrata odprejo. Nekdo mi odpre, pridem pred svoja vrata in probam z eno vizitko odpret vrata (nevem kaj mi je šlo po glavi laugh.gif ). Slišala me je soseda, in potem sem la k njej v dnevno in sem spala do 6h zjutri. Potem sem prišla tok k sebi, da sem klicala kolegioce, če majo mojo torbo, potem pa še taksista- una vizitka, s kero sem poskušala odklent vvrata je bila hvalabogu njegova biggrin.gif Tip je bil v Kranjski gori, lol biggrin.gif No, potem mi je čez kakšni 2 uri končno pripeljal torbico in sem se lahko spokala domov.

BRUKEEEEE laugh.gif oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users