LUSH
Posted 19 August 2008 - 12:53 PM
Posted 19 August 2008 - 01:45 PM
Popravek; sem šla prav gledat zdele vrečko in je 70 g, cena pa 8.33 €

Vanishing creme?

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 August 2008 - 05:00 PM
Kateri pa sta ti dve kremi?

Ukinili bodo Afterlife in Almond Kisses. Je ena že omenila par postov nazaj.
Tole so sestavine Vanishing creme: Linseed Infusion (Linum usitatissimum) , Water (Aqua) , Rose Water (Rosa centifolia) , Lavender Honey Water (Lavandula augustifolia) , Organic Grapeseed Oil (Vitis vinifera) , Honey , Stearic Acid , Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis) , Witch Hazel Extract (Hamamelis virginiana) , Fair Trade Shea Butter (Butyrospermum parkii) , Cetearyl Alcohol , Triethanolamine , Camellia Oil (Camellia japonica) , Lavender Oil (Lavandula augustifolia) , Neroli Oil (Citrus amara) , Geranium Oil (Pelargonium graveolens) , Glycerine , Tincture of Benzoin (Styrax benzoin) , *Geraniol , *Limonene , *Linalool , Perfume , Methylparaben , Propylparaben .
Naj bi bila taka lahka krema, ki se hitro vpije.
Bom dala sestavine še ocenit pod Sestavine.

Posted 19 August 2008 - 06:40 PM
Ja prosim

so se končno spomnili, da ni treba cocoa butter tlačit lih v vse. Komaj čakam, da pride tole

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 August 2008 - 06:44 PM

Posted 19 August 2008 - 07:01 PM

Posted 19 August 2008 - 09:03 PM
Blondi, najbrž le kot vlažilna lahka krema.
Bill Bullard
Posted 19 August 2008 - 10:19 PM
Posted 19 August 2008 - 11:11 PM
Tudi jaz sem bila danes v Lushu. Cena Catastrophe cosmetic je 8,93 evra za 75 g. Tak da zgleda, da so cene enake- več al manj.
Zase sem nabavila končno Mask of magnaminty (čudovita je), en veeelik kos Rock Star (znova, obožujem ta vonj), Honey I washed the kids parfumsko mazilo.
Nisem se kaj dolgo mudila, sem pa povonjala tista 3 nova mila. Ful lepo dišijo- rozasto diši enako kot Snow fairy, rumeno Electric je tak hladen citrus, Porridge je pa ful njami vanilija, puterček ovseni kosmiči vonj.
Posted 20 August 2008 - 12:30 AM

Moram pa povedat, da se od Fresh Farmacy ne ločim več! To je preprosto neki najboljšega za moj obraz.

Posted 20 August 2008 - 08:24 AM
P.S.- Nove kreme so že ocenjene, pa še nova gela tuširanje (oz. en gel in en scrub).

Posted 20 August 2008 - 01:03 PM
Posted 20 August 2008 - 01:08 PM
Jaz sem si zdej Alkmaar in Rock Star trdi mili odnesla v MB, ju bom imela za roke umivat. Za po telesu sta mi preveč nerodna, za roke umivat sta mi pa super. Mikajo me predvsem še Extra Virgin Olive, Figs and Leaves, I Should Coco in Porridge. Samo zdej ne vem, a je I Should Coco zlo grob oz. že bolj kot piling, al je tud kul za pogosto umivanje rok? Ful mi je tud hudo, ko ni več Milky Bar mila ...
Posted 20 August 2008 - 01:14 PM
Banana moon že zelo dolgo ni v prodaji. Jaz sem fanica Lusha slabi 2 leti, pa ga že na začetku nisem nikoli videla. Se pa zelo verjetno v Retro pojavlja v VB.
Penijo...ma, sem pogruntala, da je ful odvisno od serije. Npr I should coco, 4 kose sem že mela, vsak malo različen. En se zasušil, enega je bil sam kokos stržen, zadnji je bil kot putrček. Če ocenjujem po zadnjem kosu, bi bil to I should coco. Pa ne pričakovat bajne pene...tle je bolj tko, taka mazljiva kremica z nekaj mehurčki. Kar se pa tiče vodnih mehurčkov, a ne kremastih, je to po mojih izkušnjah Guest soap, Demon in the dark in Sandstone. Ampak, saj se vsi penijo čisto okej. Ti, kokr vem, imaš Rock star, da boš vedela primerjat, ta je nekje vmes med vodnimi mehurčki in kremastim penjenjem.
Posted 20 August 2008 - 01:20 PM
Posted 20 August 2008 - 01:42 PM

Lej, ti pogosto naročaš prek pošte..daj jim ob telefonskem pogovoru reci, če ti dajo kak mali testerček kakega mila, ki te zanima. Škoda, da mi nisi včeraj rekla. Saj si stalna stranka, ziher bojo dali kaj. Tam v trgovini lahko tudi izpolniš en listek, pa ti po pošti pošljejo kataloge.
Glede na to, da želiš konkretno pucanje, pa kremo, potem je ziher zate coco. Sam ne vem, kak ti bo vonj ustrezal, je enak kot Coualin.
P.S Upam, da si mila zaprla v posodico

Posted 20 August 2008 - 02:04 PM

Posted 20 August 2008 - 02:10 PM
Posted 20 August 2008 - 02:23 PM
Ima pa drugače L'occitane ful lušne podstavke za mila, sem zadnjič gledala.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 August 2008 - 02:48 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users