Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1741 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 August 2008 - 12:53 PM

Imate prav. Mene je zmedlo to, ker so sveže maske v enakih lončkih, kot kreme, samo da so maske težje - dejanska količina, če gledamo volumen, je pa enaka kot pri kremah.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1742 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 19 August 2008 - 01:45 PM

QUOTE(Matilda @ 19. 8. 2008 - 10:38) View Post
Jaz bi dala roko v ogenj, da je moje LL 75 g in ne 45 ! Cena je bila pa okrog 8.50 €.

Popravek; sem šla prav gledat zdele vrečko in je 70 g, cena pa 8.33 € biggrin.gif
Vanishing creme? woot.gif mene kreme od Lusha ravno zaradi vsebnosti kakavovega putra niso zanimale. samo če bi bila pa tale brez.... biggrin.gif

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1743 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 19 August 2008 - 05:00 PM

QUOTE(vrana @ 19. 8. 2008 - 12:29) View Post

Kateri pa sta ti dve kremi? huh.gif

Ukinili bodo Afterlife in Almond Kisses. Je ena že omenila par postov nazaj.

Tole so sestavine Vanishing creme: Linseed Infusion (Linum usitatissimum) , Water (Aqua) , Rose Water (Rosa centifolia) , Lavender Honey Water (Lavandula augustifolia) , Organic Grapeseed Oil (Vitis vinifera) , Honey , Stearic Acid , Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis) , Witch Hazel Extract (Hamamelis virginiana) , Fair Trade Shea Butter (Butyrospermum parkii) , Cetearyl Alcohol , Triethanolamine , Camellia Oil (Camellia japonica) , Lavender Oil (Lavandula augustifolia) , Neroli Oil (Citrus amara) , Geranium Oil (Pelargonium graveolens) , Glycerine , Tincture of Benzoin (Styrax benzoin) , *Geraniol , *Limonene , *Linalool , Perfume , Methylparaben , Propylparaben .
Naj bi bila taka lahka krema, ki se hitro vpije.
Bom dala sestavine še ocenit pod Sestavine.

• 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1744 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 19 August 2008 - 06:40 PM

Ja prosim woot.gif
so se končno spomnili, da ni treba cocoa butter tlačit lih v vse. Komaj čakam, da pride tole sleep.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1745 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 19 August 2008 - 06:44 PM

Ta Vanishing krema bi naj bla proti flekcem ?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1746 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 19 August 2008 - 07:01 PM

Danes sem bila v Lushu in sem kar malo razočarana nad založenostjo. Namreč kar nekaj stvari niso imeli, med njimi tudi Lemslip, Tea Tree tonik, MMM Melting Marshmallow Moments oljne kopeli, 100ml flašk Rehaba in I Love Juicy ki so bili na moji wishlisti. Sem se pa zaljubila v vonj Haagenbath krogle, diši prekrasno mentolasto čokoladno, za pojest in pa v Cream Candy penečo kopel, ki enako fantastično diši, zelo sladko, sestrična je vonj opisala kot da bi vohal majhno punčko biggrin.gif . Mi je žal da ju nisem vzela, ampak se že itak preveč zapravila. Ju bom naslednjič vzela smile.gif .
  • 0

#1747 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 19 August 2008 - 09:03 PM

Blondi, najbrž le kot vlažilna lahka krema.
  • 0

Bill Bullard

#1748 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 19 August 2008 - 10:19 PM

in kdaj pridejo te nove kreme?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1749 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 19 August 2008 - 11:11 PM

Septembra.

Tudi jaz sem bila danes v Lushu. Cena Catastrophe cosmetic je 8,93 evra za 75 g. Tak da zgleda, da so cene enake- več al manj.

Zase sem nabavila končno Mask of magnaminty (čudovita je), en veeelik kos Rock Star (znova, obožujem ta vonj), Honey I washed the kids parfumsko mazilo.

Nisem se kaj dolgo mudila, sem pa povonjala tista 3 nova mila. Ful lepo dišijo- rozasto diši enako kot Snow fairy, rumeno Electric je tak hladen citrus, Porridge je pa ful njami vanilija, puterček ovseni kosmiči vonj.

• 0

#1750 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 August 2008 - 12:30 AM

Men ta trda mila ful lepo dišijo, samo si nikol ne upam nobenega vzet, ker povsod odvsetujejo trda mila za telo, da izsušujejo pa ne vem kaj. huh.gif Kok je to res? A za Lusheva isto velja? Nimam pa problematične kože, niti suhe.

Moram pa povedat, da se od Fresh Farmacy ne ločim več! To je preprosto neki najboljšega za moj obraz. love.gif
  • 0

#1751 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 20 August 2008 - 08:24 AM

Plain Jane, trda mila lahko izsušujejo ja. Ampak ima Lush kar nekaj kremastih mil, ki ne izsušujejo - recimo Porridge (ta naj bi bil prav za občutljivo kožo, ker vsebuje še oves, diši pa mjamiiiii), I should coco, Honey I washed the kids, Sultana of soap.

P.S.- Nove kreme so že ocenjene, pa še nova gela tuširanje (oz. en gel in en scrub). tongue.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#1752 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 20 August 2008 - 01:03 PM

Meni se zdi, da bi vsa ta mila izsušila vsako kožo, ki ni mastna ali normalna. Jaz imam normalno, čist brez težav, nikoli mi nobeno milo ni izsuševalo kože, ta mila pa dajo poseben filing. Squeacky clean, koža malo bremza. Imaš tudi tu občutek, da se miliš z "navadno žajfo". Ampak pri meni občutek izgine takoj, ko se obrišem v brisačo, potem pa je koža mehka in full dišeča. In nič ne vleče skupaj ali srbi (po navadni žajfi sem včasih imela tak občutek) Mogoče kdaj probaj kak manjši košček kje dobit, pa probaj. Kar se mene tiče, med njimi glede negovalnosti ne opažam nobenih razlik. Samo v vonjih in načinu penjenja (kremavost, piling ali vodni redki mehurčki). Probala sem jih pa cca že kakšno polovico. Mislim, da bi znala bit še med najmanj izsuševalnimi Figs and leaves-je bolj "mastno" na otip-ampak pri meni je bil efekt enak ostalim, Mi pa smrdi-cvetličen vonj.

• 0

#1753 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2008 - 01:08 PM

Figs & Leaves se še dobi? Kaj pa Banana Moon? Sem nekje brala, da so ga ukinili. Katera trda mila se po tvojih izkušnjah najbolj kremasto penijo?

Jaz sem si zdej Alkmaar in Rock Star trdi mili odnesla v MB, ju bom imela za roke umivat. Za po telesu sta mi preveč nerodna, za roke umivat sta mi pa super. Mikajo me predvsem še Extra Virgin Olive, Figs and Leaves, I Should Coco in Porridge. Samo zdej ne vem, a je I Should Coco zlo grob oz. že bolj kot piling, al je tud kul za pogosto umivanje rok? Ful mi je tud hudo, ko ni več Milky Bar mila ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1754 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 20 August 2008 - 01:14 PM

Mislim, da Figs and leaves se še dobi, nisem zasledila, da bi šla iz prodaje. Ampak včeraj se pa ful ne spomnim, da bi jo videla (ko pa imajo take kupe žajf tam).

Banana moon že zelo dolgo ni v prodaji. Jaz sem fanica Lusha slabi 2 leti, pa ga že na začetku nisem nikoli videla. Se pa zelo verjetno v Retro pojavlja v VB.

Penijo...ma, sem pogruntala, da je ful odvisno od serije. Npr I should coco, 4 kose sem že mela, vsak malo različen. En se zasušil, enega je bil sam kokos stržen, zadnji je bil kot putrček. Če ocenjujem po zadnjem kosu, bi bil to I should coco. Pa ne pričakovat bajne pene...tle je bolj tko, taka mazljiva kremica z nekaj mehurčki. Kar se pa tiče vodnih mehurčkov, a ne kremastih, je to po mojih izkušnjah Guest soap, Demon in the dark in Sandstone. Ampak, saj se vsi penijo čisto okej. Ti, kokr vem, imaš Rock star, da boš vedela primerjat, ta je nekje vmes med vodnimi mehurčki in kremastim penjenjem.

• 0

#1755 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2008 - 01:20 PM

Jaz nisem fan mehurčkov. Imela bi za roke pucat takega, ki naredi malo bolj konkretno kremico, magar čisto brez mehurčkov. Nekak si predstavljam, da bi lahko bilo takšno milo Extra Virgin Olive, pa verjetno tudi Honey I Washed The Kids. Pa mogoče tudi Porridge? Ta me mika predvsem zaradi vonja ...
  • 0

#1756 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 20 August 2008 - 01:42 PM

Poznam po efektu samo HIWTK. Ta je meni enak kot Rock star, samo vonj drugi. Ja, Porridge ful lepo diši in na otip je tak kot Figs and leaves, bolj "masten", ima notri neke prerezane vdolžne delce aka otrobe, ful podobno kot FAL. Vonj je pa njami, sem ga že prej opisala tongue.gif Olivnega pa ne poznam, sicer sem povonjala v trgovini že dalj časa nazaj, a je precej nevtralen vonj, težko kaj razločiš v sami trgovini. Glede efekta nimam pojma.

Lej, ti pogosto naročaš prek pošte..daj jim ob telefonskem pogovoru reci, če ti dajo kak mali testerček kakega mila, ki te zanima. Škoda, da mi nisi včeraj rekla. Saj si stalna stranka, ziher bojo dali kaj. Tam v trgovini lahko tudi izpolniš en listek, pa ti po pošti pošljejo kataloge.

Glede na to, da želiš konkretno pucanje, pa kremo, potem je ziher zate coco. Sam ne vem, kak ti bo vonj ustrezal, je enak kot Coualin.

P.S Upam, da si mila zaprla v posodico smile.gif Drugače bodo hitro izgubila vonj in se izsušila. Razen, če uporabljaš nekajkrat na dan in jih stalno močiš...

• 0

#1757 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 20 August 2008 - 02:04 PM

Figs and leaves sem jaz vidla prejšnji teden v trgovini, pa še povohala sem ga in lepo diši.
  • 0

IPB Image

#1758 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2008 - 02:10 PM

Klavdija, bom upoštevala nasvet in jih ob naslednjem naročilu prosila za kakšen tester. Mil ne bom imela zaprtih oz. itak bom kupovala po enega in ga uporabljala samo za roke, tako da ga bom itak veliko močila. Zdej samo še rabim en podstavek za ta trda mila, nimam nobenega. Se pri Lushu dobi kakšen?
  • 0

#1759 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 August 2008 - 02:23 PM

Podtavek ne vem, se pa dobi tiste kovinske škatlice, samo ne vem če po velikosti ustrezajo vsem milom.

Ima pa drugače L'occitane ful lušne podstavke za mila, sem zadnjič gledala. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1760 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 August 2008 - 02:48 PM

Dve pločevinasti škatlici imam, ampak jaz bi pač imela prav podstavek. Kolk pa L'Occitane podstavki stanejo?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users